General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Sizce güncelleme cıkınca hemen yüklemek mi daha mantıklı olur yoksa diğer kullananları mı beklemeliyim

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766
Bugün ayın 2si daha gelmedi :)

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766
Şu an cihazın performansı çok iyi güncelleme sonrası daha iyi bir performans bekliyoruz :)

w1o6oB.png

wL6l60.png

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
General Mobile Discovery 16 gb modellerinde kutudan Telefon içib Kılıf çıkıyor mu arkadaşlar ?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Teşekkürler, sanırım 10 gün içinde alıcam bakalım nasip.
Şu cihaz için uyumlu Filip Cover kılıflar çok şık gözüküyor olmazsa bi tane de ondan alayım.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766
Teşekkürler, sanırım 10 gün içinde alıcam bakalım nasip.
Şu cihaz için uyumlu Filip Cover kılıflar çok şık gözüküyor olmazsa bi tane de ondan alayım.

Cihaz çok iyi androidi ilk defa bu kadar akıcı görüyorum

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Antutu testi pek değişmez. Performans olarak belki menü geçişleri vs. fark eder.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
abi emektarı napacan :)

Ya o bozulmak üzere arada bi sinyal kaybetmeye başladı, bazen de kapanıyor kendi kendine, düzelmesi için bi açıp kapatmak gerekiyor ihtiyarı..

Kısacası düş yakamdan diyor bana adeta.. :D

Ali DERE 1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba arkadaşlar benim discovery de mesaj yazcam yazma bölümüne tıklıyorum klavye gelmiyor telefonu yan çevirip tıklıyorum klavye geliyor sorun ekranda değil çünkü herhangi bir şeye tıklayınca ekran algılıyor ne yapmak lazım

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
meraba arkadaşlar benim discovery de mesaj yazcam yazma bölümüne tıklıyorum klavye gelmiyor telefonu yan çevirip tıklıyorum klavye geliyor sorun ekranda değil çünkü herhangi bir şeye tıklayınca ekran algılıyor ne yapmak lazım

İki kez tıklayiniz olmazsa o bug güncelleme de düzeltilecek

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Yav arkadaşlar kafama bir soru daha takıldı..
Cihazı bu hafta bir aksilik olmazsa alıcam 16 gb modeli var aklımda.
Lakin cihazın Sahibinden.com sitesinde bi ikinci el piyasasını araştırayım dedim çok ciddi farklar var.

Şöyle ki ; Cihazın sıfırı 700-730 tl arası değişirken ikinci eli piyasası 550-600 tl arası bulunabiliyor.

Ben cihazı satmalık almıyorum aldığım cihazı sonuna kadar kullanan birisiyim de acaba diyorum sıfır almak yerine şöyle temiz bir ikinci el mi kovalasam..

Sorunlu cihaz denk gelir keklenirim diye de çekiniyorum açıkçası.. Bir tavsiyesi olan var mı ? :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Lakin cihazın Sahibinden.com sitesinde bi ikinci el piyasasını araştırayım dedim çok ciddi farklar var.

Şöyle ki ; Cihazın sıfırı 700-730 tl arası değişirken ikinci eli piyasası 550-600 tl arası bulunabiliyor.

Ben cihazı satmalık almıyorum aldığım cihazı sonuna kadar kullanan birisiyim de acaba diyorum sıfır almak yerine şöyle temiz bir ikinci el mi kovalasam..

Sorunlu cihaz denk gelir keklenirim diye de çekiniyorum açıkçası.. Bir tavsiyesi olan var mı ? :)
abi sen o telefonu alacan amma :D

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Şarj soketi bozuk cihazı satiyordur 50 lira garanti kitler .d sen sıfır al ben 4 GB ı 600 e almistim 16 GB da 670 ti dolardanmi bu kadar yükselmiş fiyatları

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Evet dolardan yükseldi sanırım. 690 tl filan da var sıfır veren yeri biraz uzak ama olmazsa oradan gidip alıcam. Bakalım nasip..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Evet dolardan yükseldi sanırım. 690 tl filan da var sıfır veren yeri biraz uzak ama olmazsa oradan gidip alıcam. Bakalım nasip..

Sıfır telefon al abi, bir de [MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] ye haber vermeden al. O da çalışmaz sonra, başına iş alma. :D

yiğidox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar muzaffer gölcü nün söylediğine göre testler henüz tamamlanmış yarın güncelleme saati duyrulacakmış..