krkmzmrt
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 2
2 gb istesede satamaz heryere 3 gb duyurdu 2gb gelirse almam g2 alırım
Oda doğru ama 1199 a geliyor cihaz 3 GB olursa fena olur
2 gb istesede satamaz heryere 3 gb duyurdu 2gb gelirse almam g2 alırım
belki 2 model çıkarırlar 16gb lik 2 gb ram 32gblik 3 gb ram ile gelebilir benceOda doğru ama 1199 a geliyor cihaz 3 GB olursa fena olur
belki 2 model çıkarırlar 16gb lik 2 gb ram 32gblik 3 gb ram ile gelebilir bence
Sizce güncelleme cıkınca hemen yüklemek mi daha mantıklı olur yoksa diğer kullananları mı beklemeliyim
Bugün ayın 2si daha gelmedi
Yarın gelecek bugün pazar
General Mobile Discovery 16 gb modellerinde kutudan Telefon içib Kılıf çıkıyor mu arkadaşlar ?
Teşekkürler, sanırım 10 gün içinde alıcam bakalım nasip.
Şu cihaz için uyumlu Filip Cover kılıflar çok şık gözüküyor olmazsa bi tane de ondan alayım.
abi emektarı napacanTeşekkürler, sanırım 10 gün içinde alıcam bakalım nasip.
Şu cihaz için uyumlu Filip Cover kılıflar çok şık gözüküyor olmazsa bi tane de ondan alayım.
abi emektarı napacan
meraba arkadaşlar benim discovery de mesaj yazcam yazma bölümüne tıklıyorum klavye gelmiyor telefonu yan çevirip tıklıyorum klavye geliyor sorun ekranda değil çünkü herhangi bir şeye tıklayınca ekran algılıyor ne yapmak lazım
bu güncelleme yalan m oluyor acaba oo
abi sen o telefonu alacan ammaYav arkadaşlar kafama bir soru daha takıldı..
Cihazı bu hafta bir aksilik olmazsa alıcam 16 gb modeli var aklımda.
Lakin cihazın Sahibinden.com sitesinde bi ikinci el piyasasını araştırayım dedim çok ciddi farklar var.
Şöyle ki ; Cihazın sıfırı 700-730 tl arası değişirken ikinci eli piyasası 550-600 tl arası bulunabiliyor.
Ben cihazı satmalık almıyorum aldığım cihazı sonuna kadar kullanan birisiyim de acaba diyorum sıfır almak yerine şöyle temiz bir ikinci el mi kovalasam..
Sorunlu cihaz denk gelir keklenirim diye de çekiniyorum açıkçası.. Bir tavsiyesi olan var mı ?
Yav arkadaşlar kafama bir soru daha takıldı..
Cihazı bu hafta bir aksilik olmazsa alıcam 16 gb modeli var aklımda.
Lakin cihazın Sahibinden.com sitesinde bi ikinci el piyasasını araştırayım dedim çok ciddi farklar var.
Şöyle ki ; Cihazın sıfırı 700-730 tl arası değişirken ikinci eli piyasası 550-600 tl arası bulunabiliyor.
Ben cihazı satmalık almıyorum aldığım cihazı sonuna kadar kullanan birisiyim de acaba diyorum sıfır almak yerine şöyle temiz bir ikinci el mi kovalasam..
Sorunlu cihaz denk gelir keklenirim diye de çekiniyorum açıkçası.. Bir tavsiyesi olan var mı ?
Evet dolardan yükseldi sanırım. 690 tl filan da var sıfır veren yeri biraz uzak ama olmazsa oradan gidip alıcam. Bakalım nasip..
geçti artık virüsler salsınlar o telefona
arkadaşlar muzaffer gölcü nün söylediğine göre testler henüz tamamlanmış yarın güncelleme saati duyrulacakmış..