S
SDN Okuru
SDN Okuru
Boş yere TELPA yı suçladık ilgisiz dedik ama şarj soketleri hakikaten kullanıcı hatası demekki düzgünce taktıktan sonra bir şey olmaz düşüncesindeyim..yada başka kablolar kullananlar işi çözmüş :yes:
Arkadaşlar cevap veren oldumu tam anlayamadım aradaki yazılar biraz havada kalmış sankiArkadaşlar bu telefonu bu gün alsam kasmadan aşağı yukarı ne kadar kullanabilirim şu an Xperia u kullanıyorum değiştirmeye değer mi yani 18 ay falan kullansam yeter
bu fiyata tam bir f/p ürünü diğer markaların bu fiyat segmentindeki telefonlara bin basıyor arkadaşıma tavsiye ettim aldı süper diyor nerdeyse s3 le yarışıyor. güzel telefon inş gm daha çok böyle bu fiyatta telefon getirir...Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum.Bu telefon bana özelliklere göre iyi geldi.f/p ürünü gibi.yalnız marka sıkıntı olur mu.Bu telefon alınabilir mi sizcene dersiniz? özelliklerine bir bakın.gayet iyi özellikleri var gibi.
7.59 mm incelik
Android 4.2 JB
1.2 ghz dört çekirdekli işlemci
1Gb ram
312 PPI 4.7 inç HD Super IPS ekran
8 mp ön 2mp arka kamera
DTS sound özelliği
1800 mah batarya
http://www.hizlial.com/general-mobile-discovery/02.044.1580.0057#
General Mobile Discovery (599 Tl)
Ekran Koruyucu Film Hediye
General Mobile Discovery Açıklaması
İncelik ve şıklık bir arada
General MobileDiscovery, şık tasarımıyla olduğu kadar Türkiyedeki en ince Android cep telefonu olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 7.59 mmlik inceliğe sahip olan Discovery, üç farklı renk seçeneği sunuyor. Siyah, beyaz ve mavi renklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.
Hayatınızı kolaylaştırın
Androidin en son sürümü 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olan Discoverynin üstün kişiselleştirme özellikleri sayesinde hayatınızı kolaylaştırıyor. Telefonunuzun daha fazla kişiselleştirilmesini sağlayan bu Android sürümü ile aynı zamanda güvenliğinizi maksimuma çıkartabilirsiniz.
Hızı başınızı döndürecek
Gelişmiş ve hızlı işlemci teknolojisiyle zamanı yakalayın.
1.2 Ghz dört çekirdekli işlemcisi ve 1 GB RAMi bulunanGeneral MobileDiscovery ile yapabileceklerinize inanamayacaksınız.
Diğer işlemcilere göre %50 enerji tasarrufu sağlayan işlemcisi akıcı ve rahat kullanım sağlıyor.
Ayrıca HSPA+ ultra hızlı internet erişimi* ile internetden yüksek çözünürlükteki videoları çok kısa sürede indirebilir, yüksek performansla izleyebilirsiniz.
*42 Mbpsa kadar ulaşan indirme hızı.
Gözünüzün algılayabileceğinden daha fazlası
312 PPIlık görüntü kalitesiyle gözünüzün
algılayabileceğinden daha fazla çözünürlüğü keşfedin.
4.7 inç HD gerçek renkli ekran ve her açıdan
parlak görüntü sağlayan Super IPS ekranla
hayatınıza farklı deneyimler katın.
Tek dokunuş ile hiçbir anı kaçırmayın!
General MobileDiscovery, sürekli çekim seçeneği ile tek dokunuşla 21 saniyede 99 resim çekmenizi sağlayan benzersiz bir lensle sunuluyor.
8MP otofokus ve flaşlı kamerasıyla mükemmel netlikte kareler yakalayın.
Görüntü sabitleme, yüz ve gülücük yakalama özellikleriyle sevdiklerinizin en mutlu karelerini elde ederken2MPlik ön kamerasıyla da sevdiklerinizle görüntülü görüşebilirsiniz.
Popüler uygulamalarla sosyalleşin
Facebook, Twitter, Youtube, Gmail, Office, Storeoid, WeChat gibi popüler uygulamaları sunan Discovery ile hayatınızı sevdiklerinizle anında paylaşın. Gelişmiş müzik çalar uygulaması ve DTS Sound özelliği ile yüksek kalitede müzik dinlemenin tadını çıkarın. Ayrıca Discovery ile 3D oyunları daha keyifli oynayabilirsiniz.
3 gün önce gmd 16 gb siyah almıştım bugün elime ulaştı.
3 farklı hafıza kartı denedim 2 sini hiç okumadı 1 tanesini okudu sonra onuda görmedi.
Sebebi nedir ?
Telefon hafıza kartı falanmı seçiyor ?
BLU life Pure duyuruldu arkadaşlar, Muhtemelen General mobile Discovery Pure olarak ülkemize gelebilir...
[video=youtube;sM0pJG4akZs]http://www.youtube.com/watch?v=sM0pJG4akZs[/video]
BLU life Pure duyuruldu arkadaşlar, Muhtemelen General mobile Discovery Pure olarak ülkemize gelebilir...