- Reaksiyon puanı
- 530
16 GB olanından aldım 2 hafta filan olacak. Ölü piksel olayı da yok.
gorilla glassın ne olduğunda biliyoruz tek düşmede ekranı kırılan s3-s4-note yada iphoneları da. Gorilla glassın teknoloji dünyasında en çok abartılan şey olduğunu düşünüyorum. Sağlamlık camla değil kasayla oluyor, kasayı sağlam yaptıktan sonra pencere camı koysan kolay kolay kırılmıyor.
Ekran fotoğrafı nasıl çekiliyor? Bilen varmı ben 2-3 şekilde denedim ama bulamadım
Ses kısma ve güç butonuna aynı anda basmayı dene bi.
Denedim. Ses açma- kısma da denedim. Ses açma güç tuşu da denedim. Güç tuşu ile ev(dokunmatik) tusuna basmayı da denedim olmadı
Nasıl oluyor ki bu meret
Kapatma ya basılı tut ve ses kısma ya bir defa bas bende öleEkran fotoğrafı nasıl çekiliyor? Bilen varmı ben 2-3 şekilde denedim ama bulamadım
shiftdelete.net belikde Discoveryle den reklama alamamıştır ya da bu kısma bakan admin Discoveryle gördukten sonra diğer telefonlara verdiği paraya acımaktadırBencede cevap verme zaten, çünkü benim gözüm dönmüş:4:
nys diğer konuya resim ekleme ihtiyacı hiseettim o sebepten konuya tekrar girdim. Sadece anlık bir örnek. Ayrıca ben ne discovery kullanıyorum nede kullanmayı düşünüyorum belirteyim.
http://i.imgur.com/hymQNBD.png
Ekran fotoğrafı nasıl çekiliyor? Bilen varmı ben 2-3 şekilde denedim ama bulamadım
Cihaz güncellemeden sonra diğer Jely Bean cihazlara daha da bir benzedi(ayarlar ve bildirim çubuğundaki butonlar) ama tek eksi tarafı güncelleme sonrası fotoğraf çekiminde flaş seçeneği auto oldu.Video çekiminde flaş butonu sabit(on/off) kaldı ama foto çekiminde flaş seçeneği değiştirilemez oldu.Bu düzeltilmeli.Bunu firmaya iletebileceğimiz bir kanal olmalı bilen varsa lütfen söylesin.Bizim telefona güncelleme geldi abiler.
Boyutu 36.46 MB
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Detaylar: http://shiftdelete.net/general-mobile-discovery-guncellendi-48404.html
Ses kısma ile birlikte açma kapama tuşu. Ekran görünütüsü alıyorum sorun yok.Ekran fotoğrafı nasıl çekiliyor? Bilen varmı ben 2-3 şekilde denedim ama bulamadım
Ses kısma ile birlikte açma kapama tuşu. Ekran görünütüsü alıyorum sorun yok.