SDN Okuru
SDN Okuru
Telefonu kullanan biri olarak tavsiye edebilirim. Sadece resim çeme konusunda titiz olanlar biraz hayal kırıklığına uğrayabilirler. Onun dışında telefonun hiçbir eksiği yok. Parasının hakkını fazlasıyla veriyor.
arkadaşlar uygulamaları google play den indiriyoruz dimi ögregin real racing 3 google playden indirip sorunsuzca oynuya biliyoruz dimi
ağustos ortasından beri kullanıyorum bu telefonu ve dun gelen guncellemeyi de kurdum. Az önce ilk defa telefon dondu ve bataryayı çıkarmak zorunda kaldım. yeni güncelleme ile takılma yaşamam garip geldi bana. umarım kronik bir sorun değildir.
hocam telefonu hala kullanıyor musun ?
İlk soruyu ben sorayım. Hangi üst düzey oyunları çalıştırabiliyor acaba.
Benim kuzenin gmd'sinde o ses türkiye adlı siteye girdiğinde, herhangi bir videoyu açtığında belirli bir saniye sonra otomatik olarak video duruyor. 3-4 tarayıcıda denedik sorun aynı. Bu sorununu çare arıyordu![]()
gta sa yı ben rahatlıkla oynuyorumGeneral Mobile Discovery
Bu başlığımız altında general mobile discovey telefonu hakkındaki sorularinizi tüm discovery ailesi olarak karsilamaya calisacağiz Lütfen içerik cevaplarken doğruluğu hakkında gerekli bilgi veriniz
Bu sayede gereksiz konu acmamis olacağiz ve hepimiz faydalanarak gerekli bilgiyi edineceğiz
Flash player eklentisi gerekmektedir dolphin web browser i deneye bilirsiniz
Malesef ne flash olayer eklentisi ne de web browser soruna çözüm oldu. Siz deneyin isterseniz. Çünkü 2 farklı telefonda da ayni sorun vardi.
Arkadaşlar bende discovery 16 gb beyaz modelini aldım real racing 3 denedim ama bu videolara göre çok fazla kasdı başka düşük sistem isteyen oyunlardada mesela traffic racer gibi oyunlardada biraz kasma var sistem cpu güç tasarrufunuda kapatıp denedim fabrika ayarlarınada döndürdüm ama sonuç aynı lütfen yardım edin...