General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam 1 ay içerisinde alacağım önerir misiniz memnun musunuz

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hala önerirmisiniz diye sorular geliyor arkadaş... 16 sayfa yazılmış hiçmi okumuyorsunuz?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
[MENTION=373478]+bahadir[/MENTION] kullanıyorum.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bende kasım ayının başlarında gmd alcam ama şunu merak ediyorum. Siyah mı alsam beyaz mı ? Siyah beyaza göre daha mı kaliteli ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yok öyle değil beyaz plastik onu biliyorum ama siyah sanki plastik değilde farklı bi malzeme gibi geldi bana tam anlayamadım
beyaz parlak plastik, siyah mat plastik. siyahı çok daha mantıklı olacaktır. beyazda parlak gm logosu var sanırım, siyahta sadece mat beyaz yazılmış. siyahın çizilme ihtimali pek yok gibi. gayet sağlam duruyor. siyah öneriyorum.

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonu nerden almamı tavsiye edersiniz

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Öyle deme .Beyaz ile siyahın arka kapak malzemesi farklı. Siyah olanın arka kapağında farklı bir malzeme kullanılmış ele kayganlık hissi vermeyen.
Öyleyse siyah almak daha iyi heralde :) cevabınız için teşekkürler :)

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar telefonu nerden almamı tavsiye edersiniz

İmkanın varsa internet üzerinden al. Hepsiburada olabilir mesela.
Çünkü internet üzerinden aldığın telefonda sorun çıkarsa çok rahat iade edebilirsin.

Ama mağazadan alırda sorun çıkarsa iade almazlar telefonu garantiye gönderirler. Sende para verip aldığın telefonu kullanamadığına mı yanarsın ,1-2 günlük telefonun garantiye gitmesine mi yanarsın bilemezsin.

GeneralMobile D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çünkü internet üzerinden aldığın telefonda sorun çıkarsa çok rahat iade edebilirsin.

Ama mağazadan alırda sorun çıkarsa iade almazlar telefonu garantiye gönderirler. Sende para verip aldığın telefonu kullanamadığına mı yanarsın ,1-2 günlük telefonun garantiye gitmesine mi yanarsın bilemezsin.

Bende ordan aldim ve kesinlikle hepsibura.com u oneriyorum.

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ürün sıfır demi hocam

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Telefon gayet popüler olmuş metrobüste otobüste karşıya geçerken en az 3 4 kişinin elinde görüyorum telefonu.Görünüşü filanda hoş içini bilemem tabi alacaklara hayırlı olsun şimdiden

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yeni almis olduğum GMD den doğru yaziyorum. Az fiyata yuksek performans diyenlere tavsiyemdir. Gayet hoş ve guzel bir telefon.

Oztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gun aldim fakat bir seyi beceremedim,
eski makinedeki rehberi discovery e aktardim
fakat arayan kisinin adi ekranda gozukmuyor , sadece tlf nu arasi gozukuyor , nerede yanlis yaptim ? Yada ne yapmam gerekiyor?
tesekkurler

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
fakat arayan kisinin adi ekranda gozukmuyor , sadece tlf nu arasi gozukuyor , nerede yanlis yaptim ? Yada ne yapmam gerekiyor?
tesekkurler

eski telefon ne.

Oztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung duos , fakat eski tlf ile ne alakasi var ?

Reaksiyon puanı
10,315
fiyatı gayet uygun bir telefon. geçen gün bir arkadaşın dükkanında gördüm, baktım gayet hoş duruyor. ne ki kullanma imkanım olmadı. yüksek grafik özellikli oyun oynamayanlar için sanırım ideal bir telefon olsa gerek.

Oztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkurler

Yardimici olabilecek var mi ? Ekranda kimin aradigi gozukmuyor ? sadece telefon numarasi gozukuyor
Tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam bende discovery kullanicisiyim bendede ayni sekil tuslar cok gevsek ve emanet duruyor sanki. Bide ses kisma tusu ile guc tusu arasindaki boşluğa parmağim ile dokunduğumda cok ince bir gicirti oluyor sanki sendede boyle bi problem varmi? Garantiye göndersek bi işlem yaparlarmi? İns. telefonun tusu bozulupta elimizde patlamaz.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Merhaba arkadaşlar ben kasım ayının başlarında discovery almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olucak size :)

1) Ankara da oturuyorum nereden almamı tavsiye edersiniz ?
2) Ölü piksel çıkarsa neyapmalıyım ?
3) Bazı sitelerde kamerası vasat deniliyor. Gerçekten çok mu kötü ?
4) Cihazın sürümü güncelleme ile JB 4.2.2 mi oldu ?
5) Cihazın dokunmatiği filan klavyesi kullanışlımı ? (Ben HTC Explorer kullanıyorum cihazın ekranı filan küçük çok çektirdi bana )
6) Size göre eksileri ve artıları neler ?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben kasım ayının başlarında discovery almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olucak size :)

1) Ankara da oturuyorum nereden almamı tavsiye edersiniz ?
2) Ölü piksel çıkarsa neyapmalıyım ?
3) Bazı sitelerde kamerası vasat deniliyor. Gerçekten çok mu kötü ?
4) Cihazın sürümü güncelleme ile JB 4.2.2 mi oldu ?
5) Cihazın dokunmatiği filan klavyesi kullanışlımı ? (Ben HTC Explorer kullanıyorum cihazın ekranı filan küçük çok çektirdi bana )
6) Size göre eksileri ve artıları neler ?

1)Hepsiburada da daha ucuz gibi duruyor
2)Ölü piksel çıkmaz artık çıkarsa 1-2 tanede bir şey yapmazlar ama iadeyi kabul ederler
3)8 MP ye göre iyi değil ama ortalama bir kamerası var
4)Hayır ama 4.2.1 ile 4.2.2 arasında gözle görülür bir fark yok
5)Ekranı IPS gibi üst düzey bir ekran bakması çok keyifli kullanış olarakda gayet iyi klavye olarak bildiğin JB klavyesi var
6)Bana göre 4 çekirdek biraz aldatıcı sonuçta Note gibi bir telefonun çalıştırıp 4 çekirdekli GMD nin çalıştırmaması absürd

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
tesekkurler
Bunun bir çok yolu var. Rehber yedekleme uygulamaları var. Uygulamayı eski cihazına kur. Rehber yedeğini al. Aynı uygulamayı yeni cihaza kur. Yedeklediğin dosyayıda yeni cihaza aktar. Yedeklediğin dosyayı uygulama ile aç ve yeni cihaza kur. Google Play'den Contact Backup diye aratırsan çok sayıda sonuç çıkacaktır. Sen SIM karta mı aktardın?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
1)Hepsiburada da daha ucuz gibi duruyor
2)Ölü piksel çıkmaz artık çıkarsa 1-2 tanede bir şey yapmazlar ama iadeyi kabul ederler
3)8 MP ye göre iyi değil ama ortalama bir kamerası var
4)Hayır ama 4.2.1 ile 4.2.2 arasında gözle görülür bir fark yok
5)Ekranı IPS gibi üst düzey bir ekran bakması çok keyifli kullanış olarakda gayet iyi klavye olarak bildiğin JB klavyesi var
6)Bana göre 4 çekirdek biraz aldatıcı sonuçta Note gibi bir telefonun çalıştırıp 4 çekirdekli GMD nin çalıştırmaması absürd
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. İnternet üzerinden almak istemiyorum çünkü kargo filan beklemek istemiyorum. Teknosada filan var mıdır acaba ?

TIGUAIN

Asistan
Reaksiyon puanı
0