bu üründe şu anda https://www.indirimkartimda.com/general-mobile-b-cep-telefonu 60 TL indirim yapmış adamlar. ama sadece denizbank a satıolar .. Kartınız varsa deneyin . bende yok 

hocam 1 ay içerisinde alacağım önerir misiniz memnun musunuz
Bende kasım ayının başlarında gmd alcam ama şunu merak ediyorum. Siyah mı alsam beyaz mı ? Siyah beyaza göre daha mı kaliteli ?
Yok öyle değil beyaz plastik onu biliyorum ama siyah sanki plastik değilde farklı bi malzeme gibi geldi bana tam anlayamadımRenge göre kalite olur mu hocam naptin sen.
beyaz parlak plastik, siyah mat plastik. siyahı çok daha mantıklı olacaktır. beyazda parlak gm logosu var sanırım, siyahta sadece mat beyaz yazılmış. siyahın çizilme ihtimali pek yok gibi. gayet sağlam duruyor. siyah öneriyorum.Yok öyle değil beyaz plastik onu biliyorum ama siyah sanki plastik değilde farklı bi malzeme gibi geldi bana tam anlayamadım
Öyle deme .Beyaz ile siyahın arka kapak malzemesi farklı. Siyah olanın arka kapağında farklı bir malzeme kullanılmış ele kayganlık hissi vermeyen.siyah olan tahta![]()
Öyleyse siyah almak daha iyi heraldeÖyle deme .Beyaz ile siyahın arka kapak malzemesi farklı. Siyah olanın arka kapağında farklı bir malzeme kullanılmış ele kayganlık hissi vermeyen.
arkadaşlar telefonu nerden almamı tavsiye edersiniz
İmkanın varsa internet üzerinden al. Hepsiburada olabilir mesela.
Çünkü internet üzerinden aldığın telefonda sorun çıkarsa çok rahat iade edebilirsin.
Ama mağazadan alırda sorun çıkarsa iade almazlar telefonu garantiye gönderirler. Sende para verip aldığın telefonu kullanamadığına mı yanarsın ,1-2 günlük telefonun garantiye gitmesine mi yanarsın bilemezsin.
İmkanın varsa internet üzerinden al. Hepsiburada olabilir mesela.
Çünkü internet üzerinden aldığın telefonda sorun çıkarsa çok rahat iade edebilirsin.
Ama mağazadan alırda sorun çıkarsa iade almazlar telefonu garantiye gönderirler. Sende para verip aldığın telefonu kullanamadığına mı yanarsın ,1-2 günlük telefonun garantiye gitmesine mi yanarsın bilemezsin.
Bu gun aldim fakat bir seyi beceremedim,
eski makinedeki rehberi discovery e aktardim
fakat arayan kisinin adi ekranda gozukmuyor , sadece tlf nu arasi gozukuyor , nerede yanlis yaptim ? Yada ne yapmam gerekiyor?
tesekkurler
Bu gun aldim fakat bir seyi beceremedim,
fakat arayan kisinin adi ekranda gozukmuyor , sadece tlf nu arasi gozukuyor , nerede yanlis yaptim ? Yada ne yapmam gerekiyor?
tesekkurler
Merhaba arkadaşlar ben kasım ayının başlarında discovery almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olucak size
1) Ankara da oturuyorum nereden almamı tavsiye edersiniz ?
2) Ölü piksel çıkarsa neyapmalıyım ?
3) Bazı sitelerde kamerası vasat deniliyor. Gerçekten çok mu kötü ?
4) Cihazın sürümü güncelleme ile JB 4.2.2 mi oldu ?
5) Cihazın dokunmatiği filan klavyesi kullanışlımı ? (Ben HTC Explorer kullanıyorum cihazın ekranı filan küçük çok çektirdi bana )
6) Size göre eksileri ve artıları neler ?
Bunun bir çok yolu var. Rehber yedekleme uygulamaları var. Uygulamayı eski cihazına kur. Rehber yedeğini al. Aynı uygulamayı yeni cihaza kur. Yedeklediğin dosyayıda yeni cihaza aktar. Yedeklediğin dosyayı uygulama ile aç ve yeni cihaza kur. Google Play'den Contact Backup diye aratırsan çok sayıda sonuç çıkacaktır. Sen SIM karta mı aktardın?Bu gun aldim fakat bir seyi beceremedim,
tesekkurler
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. İnternet üzerinden almak istemiyorum çünkü kargo filan beklemek istemiyorum. Teknosada filan var mıdır acaba ?1)Hepsiburada da daha ucuz gibi duruyor
2)Ölü piksel çıkmaz artık çıkarsa 1-2 tanede bir şey yapmazlar ama iadeyi kabul ederler
3)8 MP ye göre iyi değil ama ortalama bir kamerası var
4)Hayır ama 4.2.1 ile 4.2.2 arasında gözle görülür bir fark yok
5)Ekranı IPS gibi üst düzey bir ekran bakması çok keyifli kullanış olarakda gayet iyi klavye olarak bildiğin JB klavyesi var
6)Bana göre 4 çekirdek biraz aldatıcı sonuçta Note gibi bir telefonun çalıştırıp 4 çekirdekli GMD nin çalıştırmaması absürd