Dün GM Discovery 16 GB Black aldım.Telefon gayet güzel ve kullanışlı.Şansıma ölü pixel yok Ama sanki şarjı çabuk bitiyor.Fabrika çıkış şarjını bitirdim saat 22:30 sularında samsung şarja taktım soket bozulmasın diye fakat sabah bir baktım kardeşim şarj makinası ile oynamıs ve soketten çıkarmış tekrar şarja taktım sabah 08:30 sularında ve saat 13:00 da çektim telefon ile bir görüşme yaptım maksimum 2 dakika olmadı ve bir baktım şarj %98 e düştü.İnternette takıldım bir 30 dakika felan ve 5-6 dakikada bir %1 şarj düşüyor sanki.Bana mı öyle geldi yoksa farklı şarj ile ve kesintili olarak şarj ettiğim için mi böyle oldu bilemedim.Sizce sorun nedir?
1-) İlk şarjını olurken farklı bir şarj aleti kullanılması
2-) İlk şarjını olurken kesintili olması (yanlışlıkla şarj kablosunun çıkması ve takılması gibi)
3-) Ben ilk defa android telefon kullandığım için mi böyle takıntılıyım
Uzun lafın kısası cidden çok güzel ve hızlı bir telefon f/p açısından baya iyidir. Umarım internette anlatılan sorunları yaşamam
1-) İlk şarjını olurken farklı bir şarj aleti kullanılması
2-) İlk şarjını olurken kesintili olması (yanlışlıkla şarj kablosunun çıkması ve takılması gibi)
3-) Ben ilk defa android telefon kullandığım için mi böyle takıntılıyım
Uzun lafın kısası cidden çok güzel ve hızlı bir telefon f/p açısından baya iyidir. Umarım internette anlatılan sorunları yaşamam