Halkulvad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53
Arkadaşlar ben Diskavri'mle video çekiyorum videolar kare kare oluyor. Düzgün çekmiyor. Sorun nasıl düzeltilebilir ? Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Arkadaşlar ben Diskavri'mle video çekiyorum videolar kare kare oluyor. Düzgün çekmiyor. Sorun nasıl düzeltilebilir ? Yardımcı olursanız mutlu olurum.
çekerken mi kare kare oluyo yoksa çektiğini izlerken mi ? ayarlarına tekrar bak çekim yaparken telefonu hızlı hareket ettirmemeye dikkat et
Diskavriciler hele bi toplanin tellerimze gelmedi daha ful sürüm uyuz oldum bastırın muzaffere
Yakında gelir full sürüm blu life play in en son güncellediği kitkat versiyonunu alıp Türkçe ye çevirip verirler. Ben baktım biraz ancak DTS nin eklenmesinden başka birşey görmedim.
500 liraya çok iyi bence discovery zaten 600-700 liraKazık mı yedim bilmiyorum fakat ben gitti gidiyorda 500 lraya satmıştım:yes:krkmzmrt sence iyi fiyata satmış mıyım?
Valla içimi rahatlattın kardeş :mrgreen: Tabi gittigidiyorda 50tl komisyon aldı orada hafif bi şok yaşadım ama olsun.500 liraya çok iyi bence discovery zaten 600-700 lira
50 tl komisyona kazık yemişsin 20 tl komisyon almaları lazımdı en fazla 30Valla içimi rahatlattın kardeş :mrgreen: Tabi gittigidiyorda 50tl komisyon aldı orada hafif bi şok yaşadım ama olsun.
16 gb ise 480 tl ye satarsın belkiBenim Discovery`de 2 aylık temiz satsam kaça satarım tahmini resim atmıyacam. (16 GB)
50 tl komisyona kazık yemişsin 20 tl komisyon almaları lazımdı en fazla 30
- - - Mesaj Güncellendi - - -
16 gb ise 480 tl ye satarsın belki
belki de 550 yede satarsın bilemicem artık karşındaki adamın ne kadar salak olduğuna bağlı
Eğer hiç kullanmadıysan yada çok az kullandıysan discovery satış fiyatının 100 tl altına satarsın niye 100 tl altı diye soruyosan sonuçta 2. elO kadar ucuza gitmez tertemiz. (Reklamımızıda yapıyoruz. )
Beğenmene sevindim kardeş.Kapımız her daim açık :thumbup1:Zenfone 5in Tasarımı baya bi hoşuma gitti
Kardeş kazık mazık ayıp oldu şimdi ama Her neyse de baktım gitti didiyor un komisyon miktarı satılan bir malda %10 imiş yani normal olan bu.Ayrıca dükkan sahibi olrsan değişik şeyler oluyor ama onların durumu farklı.50 tl komisyona kazık yemişsin 20 tl komisyon almaları lazımdı en fazla 30
16 gb ise 480 tl ye satarsın belki
belki de 550 yede satarsın bilemicem artık karşındaki adamın ne kadar salak olduğuna bağlı