General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim telefon genel moddayken yani sesi açıkken klavye falan donuyor, biri arayınca açamıyorum format attım, fabrika ayarlarına döndürdüm ama hala aynı ne yapmam gerek ? soketi değiştirdiğim için servise gönderemiyorum ?

mehmet78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamun aleyküm arkadaşlar ben general mobile discovery kullaniyorum memnun idim şu anda google play im kitli yeni hesap veya mevcut hesabimi açamiyorum gmaili sil yeni gmail yükle dediler yeni gmailim hazir ama telefondan gmaili nasil silebilirim

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Valla final sürümü çıkmayacak sanırım ben ümidi kestim custom rom lar işimi görüyo ama resmi bir final guncellemesi olsa iyi olurdu.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Google Play guncelleniyor su sıralarda Android L icin metalik bir arayuze geçiyor oyuzden gmail hatalarıyla karşılaşabilirsiniz herhangi bir sorun olursa bana burdan yazabalirsiniz

mehmet78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim sorunum yukarıda yazdığım ama benim sorunum 2 aydır böyle :(((
Arkadaşlar Google Play guncelleniyor su sıralarda Android L icin metalik bir arayuze geçiyor oyuzden gmail hatalarıyla karşılaşabilirsiniz herhangi bir sorun olursa bana burdan yazabalirsiniz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benim sorunum yukarıda yazdığım ama benim sorunum 2 aydır böyle :(((

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=294581]burakkenger[/MENTION] kardeşim benim babamdada diskavri var bu telefonun şarj yeri oynuyor ve telefon açılmıyor ben ne yapayım bu telefonu garantiye yollarsam ne kadar tutar

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ayarlar-Uygulamalar-Hepsi-Oradan Google Playı bul bütün ayarları sıfırla de kardeşim sonra yeni gmail açarsin

mehmet78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer kullanıcı hatasıysa şarj almamama sorunu para istlerler ama değilse ücretsizdir
@burakkenger kardeşim benim babamdada diskavri var bu telefonun şarj yeri oynuyor ve telefon açılmıyor ben ne yapayım bu telefonu garantiye yollarsam ne kadar tutar

eğer kullanıcı hatasıysa şarj almamama sorunu para istlerler ama değilse ücretsizdir
@burakkenger kardeşim benim babamdada diskavri var bu telefonun şarj yeri oynuyor ve telefon açılmıyor ben ne yapayım bu telefonu garantiye yollarsam ne kadar tutar

[MENTION=386284]krkmzmrt[/MENTION] kardeş ben senin dediğini daha öncede yaptım şimdide gene oladı her yaptımda yeni hesap aç dediğimde bu kullanıcı adı olmaz diyor kendi hsabımı girdiğimde internetim de olsa internet yok diyor

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
[MENTION=294581]burakkenger[/MENTION] kardeşim benim babamdada diskavri var bu telefonun şarj yeri oynuyor ve telefon açılmıyor ben ne yapayım bu telefonu garantiye yollarsam ne kadar tutar
Bir fikrim yok hocam doğrusu ama kullanıcı hatası diyip büyük ihtimalle para talep ederler ancak ne kadar olur bilemiyorum en iyisi gönderip görmek ama bilen arkadaşlar varsa yardım ederler ben kestirmedim doğrusu.

boschnak_tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi geceler telefondaşlar,

1 seneyi geçkin süredir Discovery kullanıyorum. Hamdolsun bugüne kadar bir sıkıntı çıkarmadı. Ama ne olur ne olmaz diye telefonu yedekledim. Lakin bu işlem sonrası gördüm ki, Notes (not defteri) içine yazdıklarım yedeklenmemiş. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Yaklaşık 500 not oldğundan başka bir yere de yazmakla uğraşamıyorum.

Eğer notların hangi klasör içine yazıldığını biliyorsanız o klasör'den de çekebilirim.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
İyi geceler telefondaşlar,

1 seneyi geçkin süredir Discovery kullanıyorum. Hamdolsun bugüne kadar bir sıkıntı çıkarmadı. Ama ne olur ne olmaz diye telefonu yedekledim. Lakin bu işlem sonrası gördüm ki, Notes (not defteri) içine yazdıklarım yedeklenmemiş. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Yaklaşık 500 not oldğundan başka bir yere de yazmakla uğraşamıyorum.

Eğer notların hangi klasör içine yazıldığını biliyorsanız o klasör'den de çekebilirim.
Hocam notlara girin ne var ne yok kopyalayın sonra txt dosyası oluşturup içine kopyalayın ve pc ye atın bu kadar.

mehmet78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lütfen benim sorununa da yardimci olun gmailim kitlendi ne yeni hesap ne de mevcut hesap ikisinide acamiyorum :(

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar lütfen benim sorununa da yardimci olun gmailim kitlendi ne yeni hesap ne de mevcut hesap ikisinide acamiyorum :(
SP Flash Tool la yazılımı tekrar yükle internetten araştır bulursun hemde telefon ilk günkü gibi olur temiz sistem.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
[MENTION=418526]mehmet78[/MENTION]

İlk olarak pc nin telefonu gormesi için bu link den https://yadi.sk/d/rRQf6zPLBuMH3 dosyaları indirelim ve kuralım. Sonra da stock romumuzu indirelim https://cloud.mail.ru/public/6280eb007725/v6000 - 16gb.rar. Şimdi ilk olrak telefonumuzun içindeki bilgiler tamamen gidecektir telefon hafızasıda dahil bu yüzden bilgileriniz varsa yedekleyin. Sonra rar dan yazılım dosyalarını çıkaralım. Ardından telefonu kapatıp bataryasını çıkarıyoruz. Sonra sp flash tool u açıyoruz ve scatter loading file butonuna basıyoruz sonra bizden bir txt dosyasını seçmemizi isteycek MT6589_android_scatter_emmc.txt dosyasını seçiyoruz indirdiğimiz stock rom un dizinine giderek. Ardından frimware upgrade tuşuna basıyoruz ve bataryası cıkmış şekilde telefonu bilgisayara bağlıyoruz otomatik olarak işlemler başlayacak ve bittiği zaman yeşil bir halka çıkacak önümüze sonra kabloyu cıkarıyoruz ve bataryayı takıyoruz ardından ses açma + power tuşuna basarak recovery moduna geçiyoruz ünlem işreti çıkarsa birdaha power tuşuna basın ve gelen menüde wipe data factory reset i ses açma tuşuna basarak seçiyoruz sonra reboot system e gelip telefonu baştan başlatıyoruz ve yeni gibi oluyor telefonumuz ota dan güncellemeleri yapabilirsiniz.

Tüm sorumluluk kullanıcınındır :)

Bu arada alıntı filan değil kendim yazdım ona göre :D

mehmet78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
https://cloud.mail.ru/public/6280eb007725/v6000 - 16gb.rar bu link hasarlı diyor pc de indirdim ama öyle diyor
@mehmet78

İlk olarak pc nin telefonu gormesi için bu link den https://yadi.sk/d/rRQf6zPLBuMH3 dosyaları indirelim ve kuralım. Sonra da stock romumuzu indirelim https://cloud.mail.ru/public/6280eb007725/v6000 - 16gb.rar. Şimdi ilk olrak telefonumuzun içindeki bilgiler tamamen gidecektir telefon hafızasıda dahil bu yüzden bilgileriniz varsa yedekleyin. Sonra rar dan yazılım dosyalarını çıkaralım. Ardından telefonu kapatıp bataryasını çıkarıyoruz. Sonra sp flash tool u açıyoruz ve scatter loading file butonuna basıyoruz sonra bizden bir txt dosyasını seçmemizi isteycek MT6589_android_scatter_emmc.txt dosyasını seçiyoruz indirdiğimiz stock rom un dizinine giderek. Ardından frimware upgrade tuşuna basıyoruz ve bataryası cıkmış şekilde telefonu bilgisayara bağlıyoruz otomatik olarak işlemler başlayacak ve bittiği zaman yeşil bir halka çıkacak önümüze sonra kabloyu cıkarıyoruz ve bataryayı takıyoruz ardından ses açma + power tuşuna basarak recovery moduna geçiyoruz ünlem işreti çıkarsa birdaha power tuşuna basın ve gelen menüde wipe data factory reset i ses açma tuşuna basarak seçiyoruz sonra reboot system e gelip telefonu baştan başlatıyoruz ve yeni gibi oluyor telefonumuz ota dan güncellemeleri yapabilirsiniz.

Tüm sorumluluk kullanıcınındır :)

Bu arada alıntı filan değil kendim yazdım ona göre :D

mehmet78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=294581]burakkenger[/MENTION] aga sende team wiever varmı ben flash tool syasında o dediğin isme tıklıyom txt dosyasını flanhiç bişi istemiyor

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
[MENTION=294581]burakkenger[/MENTION] aga sende team wiever varmı ben flash tool syasında o dediğin isme tıklıyom txt dosyasını flanhiç bişi istemiyor
Bilgisayar a geçemiyorum şuan ama geçtiğim zaman hallederiz. Scatter loading file butonuna bastığın zaman senden dosya seçmeni istemesi gerek. Sonrada txt dosyasını seçeceksin.

mehmet78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isteemiyor işte neden ya bana telefon no nu felan verirmisin ya da ben veriyim bilgisayara geçtiğin zaman çaldır beni olurmu

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
isteemiyor işte neden ya bana telefon no nu felan verirmisin ya da ben veriyim bilgisayara geçtiğin zaman çaldır beni olurmu
Şimdi hatırladım telefondan teamviewer kullanılıyordu sanırım hazırsan ordan bağlanmayı deneyebilirim bana özelden ip ve şifre at team viewer

mehmet78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dur bekle

dur bekle vericem hemen

benim telde ıd felan göstermiyor sen gönderirmisin ilk bana sonra belki bende de yazar

tmm dur ıdım bu al 916 426 716

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
dur bekle

dur bekle vericem hemen

benim telde ıd felan göstermiyor sen gönderirmisin ilk bana sonra belki bende de yazar

tmm dur ıdım bu al 916 426 716
Oturum açma iptal edildi diyor ayrıca bağlanmam için şifre vermen gerekiyor birde

mehmet78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şifre yazmıyor sadece ıd yazıyor bide sen versen belki yeni indirdim ondan dır