General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

mehmet78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne zaman geçersin 5 dk bekle yada internetten araştırıyorum şiifre nerde diye

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ewet benim telde sadece ıd gösteriyor şifre yok ama :( pc ye ne zaman geçersin sen telimi veriyim çaldırırsın beni ya da sen ver olurmu

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
ne zaman geçersin 5 dk bekle yada internetten araştırıyorum şiifre nerde diye

ewet benim telde sadece ıd gösteriyor şifre yok ama :( pc ye ne zaman geçersin sen telimi veriyim çaldırırsın beni ya da sen ver olurmu

Şuan bilgisayara geçtim Team Viewer ini aç :)

mehmet78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açtım ıd ı söylüyorum 701 917 540 şifre de 7844

ne oldu neden bağlanmadın

indirdim burak abi

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
açtım ıd ı söylüyorum 701 917 540 şifre de 7844

ne oldu neden bağlanmadın

indirdim burak abi
Geliyorum geliyorum işim vardı yeni geldim aramişsın gormedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar arkadaşlar bende general mobile discovery kullanıyorum 4GB lık olanından inciğinden cıncığından pek anlamıyorum açıkcası ama bir kaç sorunum var alalı 10 ay oldu ve...
-rehbere giriş yaptığım zaman kişi listem bekleme yapıyor bi 15 sn. sonra açılıyor :dirol:
-bunun dışında 2 gb lık hafıza kartım var ve sistem kapasitesinde 1.6 gb lık boş yer bulunmakta bir uygulama indirmek istediğim zaman bana hafızada yeteri alan yok uyarısı yapıyor hafıza kartınında da 800 MB lık boş yer var indirdiğim uygulamalar 40 mb hadi en baba 200 mb olsun. sürekli bu uyarıyı alıyorum acaba telefon kendisine fazla bir boş alan mı ayırıyor ?:closedeyes:
-Birde msjlaşırken en güzel yerinde klavye donuyor:cursing: ekranda kalıyor telefonun tuşları çalışıyor ama klavye de tık yok telefonu kapatıp açmadığım sürece kendine gelmiyor.
ARKADAŞLAR BENİM SUÇUM NE ?:huh:

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benim Discovery 500 liraya satilik ilgilenen olursa biz burdagyiz :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
3a8733efd080982673be0543c4a9d157.jpg

Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi... Daha önce o yedeklenecek yer seçilirken şimdi seçilmiyor.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=101185]mr.[/MENTION]depreli [MENTION=294581]burakkenger[/MENTION] bi biz kaldık buralarda :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim bana göre Şuan piyasadaki 500-1500 TL arasındaki en iyi telefon bu... Ben İlk çıktığında aldım Hiç sorun çıkarmadı Kesinlikle mükemel bi telefon

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Biz kaldık valla öyle oldu muzo bize kazığı attı :D final sürümü de hikaye oldu zaten artık herkes ümidi kesti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonumun ekranını kapatıp açınca bir şey yazarken ya da biri ararken bi süre donuyor. Bazen aramaları açamıyorum. Whatsapp'ta ya da normal mesajlaşmada bi süre yazamıyorum klavye donuyor. Neden olabilir, ne yapmam lazım? Ekran açıkken o donmadan sonra bir daha donmuyor ama ekranı da sürekli açık tutamam. :/

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Telefonumun ekranını kapatıp açınca bir şey yazarken ya da biri ararken bi süre donuyor. Bazen aramaları açamıyorum. Whatsapp'ta ya da normal mesajlaşmada bi süre yazamıyorum klavye donuyor. Neden olabilir, ne yapmam lazım? Ekran açıkken o donmadan sonra bir daha donmuyor ama ekranı da sürekli açık tutamam. :/

Tam anlamış değilim ama fabrika Ayarlarına donmenizde yarar var veya 4.2.1 İ tekrar yukleyiniz :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Öncelikle iyi akşamlar arkadaslar,
Ben Discoveryide sorun yaşıyorum. Hemen lafa geciyim.wifi da sıkıntı yaşiyorum
kimlik doğrulama sorunu diyor ama sadece benimkine özel diğerlinternet var. yardımcı olursaniz sevinirim.

kimlik doğrulama sorunu diyor ama sadece benimkine özel diğerlinternet var. yardımcı olursaniz sevinirim.

İlgilenecek olan?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263

İlgilenecek olan?
Benim arkadaşımdada aynı sorun var ama onda hiçbir android telefon bağlanamıyor sende de öylemi yoksa discovery mi sadece ?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beyler iyi haberler geldi gionee KitKat i yayinladi gm de onu alip yakin zamanda verir diye dusunuyorum Ben yukledim Boyle bisey

8977b90cd61ca8e16062ddb07d09bb84.jpg

0fd170f4bc63b59df4ce67ebb0afc133.jpg

1440657ea499d68557446fe4fb4edbdf.jpg

84d8d977e15f9681889ae55e38aaab3b.jpg

c872de38b4c0b5b00f5323327ade3774.jpg

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Merhaba arkadaşlar, Geçenlerde wifi sorunum olduğunu söyledim. Pek cevap gelmedi bende üzerine düşmedim. Sınavdan dolayı. Neyse şu üç gündür uğraştım sorunu çözmek için. Aklıma ne gelirse yaptım format dahi attim. Ama nafile yine olmadı. Sorun ise kimlik doğrulama sorunu siz çözümünu biliyor musunuz lütfen yardımcı olun. :)

Yardımcı olacak birileri var mı?

???

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Merhaba arkadaşlar, Geçenlerde wifi sorunum olduğunu söyledim. Pek cevap gelmedi bende üzerine düşmedim. Sınavdan dolayı. Neyse şu üç gündür uğraştım sorunu çözmek için. Aklıma ne gelirse yaptım format dahi attim. Ama nafile yine olmadı. Sorun ise kimlik doğrulama sorunu siz çözümünu biliyor musunuz lütfen yardımcı olun. :)

Yardımcı olacak birileri var mı?

???
Diger telefon tablet vs baglaniyor mu? Sorun modem ya da int kaynakli olabilir