Eko06
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
telefonun pil performansı nasıl arkadaşlar 1 günü rahat çıkarıyor mu normal kullanımda
Zenfone 5mesela ne önerebilirsin aynı fiyata ?
Zor çıkarıyor. Alma Discoverytelefonun pil performansı nasıl arkadaşlar 1 günü rahat çıkarıyor mu normal kullanımda
interneti kullanmazsan 2 gun rahat gıder ama ınternet pili somuruyor..3 -4 saat yogun kullanımdatelefonun pil performansı nasıl arkadaşlar 1 günü rahat çıkarıyor mu normal kullanımda
alsın adam yahu parası varsa gıtsın lg g3 note 4 alsın fıyat ve performans acısından en uygunu bu hacı bence bı ara kampanyası vardı 599 tl + 50 tl worlpuan 16 gb versıyonuAlma parana yazık.
Zenfone 5, Moto G, T50 dururken Discovery?alsın adam yahu parası varsa gıtsın lg g3 note 4 alsın fıyat ve performans acısından en uygunu bu hacı bence bı ara kampanyası vardı 599 tl + 50 tl worlpuan 16 gb versıyonu
t50 bataryası gömülü ve discoveryden pahalıZenfone 5, Moto G, T50 dururken Discovery?
t50 bataryası gömülü ve discoveryden pahalı
moto g de gördüğüm kadarıyla yine discoveryden pahalı
zenfone 5 de pahalı..
dıscovery 597 tl
Anlayan?Arkadaşlar, ben cihaza Micro SD kart taktım ama Play Store'dan indireceklerim SD karta inmiyor. (Ayarlardan SD kartı seçtim.)
İndirdikten sonra sd karta tası.Arkadaşlar, ben cihaza Micro SD kart taktım ama Play Store'dan indireceklerim SD karta inmiyor. (Ayarlardan SD kartı seçtim.)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Anlayan?
İndirdikten sonra sd karta tası.
Arkadaşlar, ben cihaza Micro SD kart taktım ama Play Store'dan indireceklerim SD karta inmiyor. (Ayarlardan SD kartı seçtim.)
Anlayan?
Arkadaşlar, ben cihaza Micro SD kart taktım ama Play Store'dan indireceklerim SD karta inmiyor. (Ayarlardan SD kartı seçtim.)
Anlayan?