General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Geldim yettim. Ne zamandır fazla giremiyordum arkadaşlar kusura bakmayın tatil yapıyordum :) Discovery hakkında merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz itinayla yanitlarim :)

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Geldim yettim. Ne zamandır fazla giremiyordum arkadaşlar kusura bakmayın tatil yapıyordum :) Discovery hakkında merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz itinayla yanitlarim :)
Bende diyordum bu son mesajlar bölümündeki joker resmi nereye kayboldu :D

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Discovery'e kitkat güncellemesi gelmedi ki. Bir custom rom çıktı diye biliyorum ben o da iyi değilmiş zaten. Bu zamana kadar gelmediyse bundan sonra da orijinal kitkat güncellemesi geleceğini sanmıyorum. Bozulana kadar böyle kullanır giderim.
geldi ama beta sürüm.yükleyen kullanıcılar sıkıntı yaşıyor.kitkat a güncelledikten sonra 4.2.1 e dönmek isteyen çok.en iyisi hata düzeltme güncellemeleri dışında güncelleme yapmamak bana göre

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar
discovery telefonumu bugüne kadar pc ye bağlayıp dosya müzik resim vs. aktarımı yapıyordum. Sorunsuz olarak halloluyordu. Dün başka pcden aktarım yaptıktan sonra kobloyu telden çıkarmama yakın pc ekranında telefonun içindeki dosyaların sadece bir kısmı göründü. Yani toplam 20 dosya varsa 5i göründü. Telefonda dosyaların tamamı görünüyor ve çalışıyor ama pcde ne resimler ne müzik hiçbirşey görünmüyor. Hafıza kartı kullanmıyorum. Teli bağlayınca şarj oluyor, içini okuyor bi kaç dosya dışında ama bazı dosyaları hiç görmüyor. Hata ayıklama açık. Tel güncel. Tel hafızasındaki DCIM bluetooth download vs. gibi dosyaların hiçbiri görünmüyor. Bunun çözümü nedir ? Teli pc ye bağlayınca hiçbirşey yapamıyorum. Yadımcı olursanız çok sevinirim. Hayırlı Günler..

Telefonu pc ye bağlayıp pc de klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göstermeyi aktifleştirin ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle tik ini kaldırın. Küçük bi uyarı verir eminmisiniz gibi onuda onaylayın tamam a basarak kapatın. Sonra bakın telefonun içine isimsiz bi klasör olabilir (muhtemelen olmaz) içinde onada bakmayı unutmayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrh arkadaşlar general mobile discovery telefonumun rehber uygulamasını yanlışlıkla sildim, şuan rehbere kişi ekleyemiyorum, yardımcı olabilirmisiniz

Upir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alıncak bi telefon ama markanın eksikleri var güven meselesi tabiki

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Artık bu kulüpden de ayrılma vakti geldi.5 ay kullandığım Discoveryi 500tl'ye Gittigidiyor'da sattım vede yeni çıkan Asus zenfone 5 satın aldım.Neden değiştiğme gelirsek nedenler 4 madde ile sıralayabirim:
1- Çabuk biten batarya malesef Discovery iyi hoş telefonda ekran ışığını % 20 vede tasarruf modunu açtığım halde yoğun kullanımda çok az gidiyor.Asus'u tabletden tanıdığım için güveniyorum pil harcama yönünden cimridir.
2- Dahili depolama sorunu.Bunu zaten forumda görebilirsiniz.
3- Herhangi şarkı veya video bittikten sonra çok az küçük cızırtı sesi geliyor.Belki normal bi şeydir fakat spofityden şarkı dinlerken işkence gibi oluyor.
4- Sağlamlık. Malesef bu yönde Discovery sıfır.Ben sürekli bi kılıfla kullandım bir şey olmadı fakat arkadaşlarım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Asus yarın veya çarşamba günü gelecek umarım o telefon içinde böyle maddeler sıralamam :unsure:

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Artık bu kulüpden de ayrılma vakti geldi.5 ay kullandığım Discoveryi 500tl'ye Gittigidiyor'da sattım vede yeni çıkan Asus zenfone 5 satın aldım.Neden değiştiğme gelirsek nedenler 4 madde ile sıralayabirim:
1- Çabuk biten batarya malesef Discovery iyi hoş telefonda ekran ışığını % 20 vede tasarruf modunu açtığım halde yoğun kullanımda çok az gidiyor.Asus'u tabletden tanıdığım için güveniyorum pil harcama yönünden cimridir.
2- Dahili depolama sorunu.Bunu zaten forumda görebilirsiniz.
3- Herhangi şarkı veya video bittikten sonra çok az küçük cızırtı sesi geliyor.Belki normal bi şeydir fakat spofityden şarkı dinlerken işkence gibi oluyor.
4- Sağlamlık. Malesef bu yönde Discovery sıfır.Ben sürekli bi kılıfla kullandım bir şey olmadı fakat arkadaşlarım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Asus yarın veya çarşamba günü gelecek umarım o telefon içinde böyle maddeler sıralamam :unsure:
hayırlı olsun şimdiden.
benimde telefon ihtiyacım var elimdede tam zenfone5 kadar nakitim var.
kaça nerden aldın?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Ekran çözünürlüğü yönünden kötü olma şansı var vede benim için ekran çok büyük.Ram ve dahili hafıza ise aynı.Artıları kamera ve çift sim denebilir.Büyük ekran senin için sorun olmayacak ise 100lira daha ver bunu al derim..
ekran aynı fakat 1000 mah daha yüksek, 6" ekran .kamera 13 mp
fakat zenfone 5 +ips si var.
vallahi biraz daha araştırıp öyle karar vercem

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
ekran aynı fakat 1000 mah daha yüksek, 6" ekran .kamera 13 mp
fakat zenfone 5 +ips si var.
vallahi biraz daha araştırıp öyle karar vercem
Ben pek 6'ya ayrıntı ile bakmamıştım sadece aklımda olanları söyledim.Tabi biraz daha araştırmanda fayda var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@kestal valla özletmeyin hocam
Senide beklerim artık.Düşünmez misin sende bi Asus :thumbup1:

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben pek 6'ya ayrıntı ile bakmamıştım sadece aklımda olanları söyledim.Tabi biraz daha araştırmanda fayda var.

Senide beklerim artık.Düşünmez misin sende bi Asus [emoji106]1:
Daha buralardayim hocam ben bilgisayar için biriktiriyorum harcamaları kıstım okul başlayınca sıkıntıya gırcez baya :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
[MENTION=336021]kestal[/MENTION] hocam siz kullanın bi Zenfone 5'i bizi ona göre yönlendirin. :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
@kestal hocam siz kullanın bi Zenfone 5'i bizi ona göre yönlendirin. :D
bende onu bekleyim o zaman. zenfone 6 5" olsa alırdımda eski telefonum 5.5 " di zor tutuyodum elimde serçe parmağımı acıtıyordu

http://gadgets.ndtv.com/asus-zenfone-5-1205-vs-asus-zenfone-6-1206
beyler aradaki fark gerçekten çok.
en çarpıcısı ise işlemcisi 2 ghz .

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
@kestal hocam siz kullanın bi Zenfone 5'i bizi ona göre yönlendirin. :D
Umarım beklediğim gibi hatta beklediğimden daha iyi bir telefon çıkar karşıma.Yoksa boşu boşuna kurban gitmeyeyim :mrgreen:
Geç cevap için kusura bakmayın akıllı tel olmayınca dünyadan bi haber olduk :)

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bende yakın zamanda Nexus 5 e yönelebilirim şu kitkat işi çok sıktı artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bıraz öce kamerayı actım ve telefon dondu bataryayı cıkarmak zorunda kaldım bır kaç kez daha oyun oynarken olmustu nedenını bılen varmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kullandığım en iyi android telefon! Fiyatina gore performansı o kadar yuksek ki eksi yönleri siliyor, eksi yon de yok denecek kadar az. Benim için tek eksi yon kameranın yakin çekimlerde netleyememesi ki kesinlikle bi çözümü vardır bir anlık netliyor sonra yine bozuluyor :( o kadar memnun kaldım ki general mobile den, simdi discovery 2 alacağım ve 3 çıkana kadar onu kullanacağım :) kasmalar hep hikaye :)