- Reaksiyon puanı
- 8
kitkat ta titanium back up la alınan yedekleri geri yükleyemedim. %0 da kalıyor. Yapabilen var mı?
kitkat ta titanium back up la alınan yedekleri geri yükleyemedim. %0 da kalıyor. Yapabilen var mı?
Kardeşim kitkat da root yapılamıyor ne yazıkki ondan öyle oluyor.
root yapılabiliyor. rootladım da zaten.
Neyle ve nasıl root yaptın heycanlandım şimdi
Ben farklı bir yöntemle yapmıştım ama şimdi çok daha kolayını bulmuşlar. Rootlamadan önce ART'yi kapatmayı unutmayın.
http://forum.pittech.net/index.php?topic=22925.0
Çok şey istiyorum galiba ama pittech hesabım yok sitede sorun olduğundan üyelikte alınamıyor :cursing: acaba dosyası upload edip özelden link atabilirmisin ?
sitede paylaşılan link bu. burdan indirebilirsin uygulamayı.
http://dl.shuame.com/files/RootGeniusMobile/1.0.23/RootGenius_general_mobile.apk
Çok teşekkürler süper oldu. Bu arada şimdi denedim titanium backup da öyle bir problem yok bende.
Hocam bu Burda soylenirmi yaktiniz bizi MTK işlemcilerin sorunu bu = mesajı gönderilince tel yeniden başlatılıyor.Arkadaşlar general mobile telefonuma arkadaş = şeklinde mesaj gönderdi telefonum kapanıp açıldı kendi kendine acaba bilgisi olan varmı telefonun böyle bi sorunu mu var acaba bi deneseniz herhangi bir telefondan general mobile discovery bir telefona sadece = işareti yazıp sms atın bakalım sizin telefonunuzdada olacakmı? yapan yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar general mobile telefonuma arkadaş = şeklinde mesaj gönderdi telefonum kapanıp açıldı kendi kendine acaba bilgisi olan varmı telefonun böyle bi sorunu mu var acaba bi deneseniz herhangi bir telefondan general mobile discovery bir telefona sadece = işareti yazıp sms atın bakalım sizin telefonunuzdada olacakmı? yapan yazarsa sevinirim.
Hocam güldürdünüz S3 mini gitsin abisi S3 gelsin Discocery eBende almak istiyorum ama S3mini mi Discovery mi
Kitkattan sonra tel acayip isiniyor
Hocam valla 1 ay içerisinde asıl sürüm gelsin Nexus 5 e geçmem yakındır İPhone 6 yı takipteyim yoksa 1000 liraya nexus 5 alacağım4.4.2 nin genel sorunu hepsi ısınıyor arkadaş
Hocam valla 1 ay içerisinde asıl sürüm gelsin Nexus 5 e geçmem yakındır İPhone 6 yı takipteyim yoksa 1000 liraya nexus 5 alacağım
Hocam 4S den Android e bulastim geride donemedim Note 2 Kullandım sonra discovery aldım tipi hoşuma gitmişti ama yuvaya donecem sırf büyük ekran bekliyorum
4.4.2 nin genel sorunu hepsi ısınıyor arkadaş
yok öyle bişey.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yok öyle bişey.
hepsini kullanıyorsun demek. ilk defa sendn duyuyorum 4.4.2'nin ısındığını ve katılmıyorum.