General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
kitkat ta titanium back up la alınan yedekleri geri yükleyemedim. %0 da kalıyor. Yapabilen var mı?

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Telefonu android versiyonu olarak nasıl formatlayabilirim ? Kitkat'tan pek haz etmedim, hatalar düzeltilene kadar eski haline döndürmek istiyorum telefonumu

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Discovery Android 4.4.2'den 4.2.1'e dönmek!
http://www.cihanblog.com/gmd-4-4-2-kitkattan-4-2-1-jelly-beana-donmek.html
Alıntı(Not: Risklidir.Hatalar vb. durumlarda sayfamız sorumlu değildir.)
buldum bi bakın dönmek isteyenler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Discovery Android 4.4.2'den 4.2.1'e dönmek!
http://www.cihanblog.com/gmd-4-4-2-kitkattan-4-2-1-jelly-beana-donmek.html
Alıntı(Not: Risklidir.Hatalar vb. durumlarda sayfamız sorumlu değildir.)
buldum bi bakın dönmek isteyenler

calypso16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boşu boşuna ugrastiriyorlar ya yok tekrar eski sürüme geri dön falan olacak mı olmayacakmı stress doğru düzgün verselerdi şu kitkatı

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Çok teşekkürler süper oldu. Bu arada şimdi denedim titanium backup da öyle bir problem yok bende.

Belki de benim uyguladığım yöntemle tam root olmamıştır. İlk çıkan yöntem baya karışık birşeydi zaten. Bi ara tekrar yükleyeyim en iyisi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar general mobile telefonuma arkadaş = şeklinde mesaj gönderdi telefonum kapanıp açıldı kendi kendine acaba bilgisi olan varmı telefonun böyle bi sorunu mu var acaba bi deneseniz herhangi bir telefondan general mobile discovery bir telefona sadece = işareti yazıp sms atın bakalım sizin telefonunuzdada olacakmı? yapan yazarsa sevinirim.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar general mobile telefonuma arkadaş = şeklinde mesaj gönderdi telefonum kapanıp açıldı kendi kendine acaba bilgisi olan varmı telefonun böyle bi sorunu mu var acaba bi deneseniz herhangi bir telefondan general mobile discovery bir telefona sadece = işareti yazıp sms atın bakalım sizin telefonunuzdada olacakmı? yapan yazarsa sevinirim.
Hocam bu Burda soylenirmi yaktiniz bizi MTK işlemcilerin sorunu bu = mesajı gönderilince tel yeniden başlatılıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Evet, tarafımdanda denenmiş Discovery'de denenmiş olup (kendime mesaj attım) sadece Discovery değil tüm MediaTek işlemcili cihazlarda bu açık bulunmaktadır. Açıktan korunmak için benimde kullandığım bir yöntem olarak Hangouts uygulamasını Mesajlar yerine kullanırsanız sorununuz çözülür..

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Hocam valla 1 ay içerisinde asıl sürüm gelsin Nexus 5 e geçmem yakındır İPhone 6 yı takipteyim yoksa 1000 liraya nexus 5 alacağım

Ip6 pahalı kaçar tipi g2 gibi olsa bende nexus alrdm ama tipine ısınamdm :D ama bide şarj sıkıntı

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam 4S den Android e bulastim geride donemedim Note 2 Kullandım sonra discovery aldım tipi hoşuma gitmişti ama yuvaya donecem sırf büyük ekran bekliyorum :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hepsini kullanıyorsun demek. ilk defa sendn duyuyorum 4.4.2'nin ısındığını ve katılmıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar gm discovery elite mi lg g2 mi yoksa nexus mu ne tavsiye edersiniz?

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son güncellemeyi yükleyemedim.Yüklüyorum dosyayı sonra yedekleme yapıyorum.Telefonu yeniden başlatıyorum.Sonra gine aynı işlemleri uyguluyorum.Ne yapmalıyım ?

Anlamayan varsa yani yine yedekle-yeniden başlat seçenekleri geliyor.