General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

efsanae42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gidişle kit kat zor gelir adam resmen dalga geçiyor nisan dedi mayis dedi haziran dedi hala yok simdi çıkar der testler le ugrasiyoruz diye bence bu cihaza gelmeyecek gibime geliyor umarım yanilirim

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu gidişle kit kat zor gelir adam resmen dalga geçiyor nisan dedi mayis dedi haziran dedi hala yok simdi çıkar der testler le ugrasiyoruz diye bence bu cihaza gelmeyecek gibime geliyor umarım yanilirim
Yok be, gelecek. Belki 2015'in başında Noel Baba'dan yılbaşı hediyesi olarak gelir. :D Şaka bir yana, gelecek.

efsanae42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diğer telefonlar andoraid l ye geçer biz ise 4.4.2 ye geceriz ozmanan

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yok beyler muzaffer bey kitkat ile uğraşmak istemiyor. Android L'yi gönderecek direk olarak sonbaharda :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
O degılde adam lafları duydu dırek tarıh verdı resmen :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Beta sürüm demek biraz başınız agrıyacak demek.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Beta sürümü ne oluyor arkadaslar
[MENTION=56637]mendocino[/MENTION] Aykut abininde dediği gibi Baş ağıratan bir güncelleme olucak.

Beta demek daha güncellemenin tamamamlanmamış hali içinde buglar vardır eksikler vardır hatalar vardır vs.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Valla nasıl sevindim nasıl sevindim sonra beta yazısını gördüm kahroldum

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
General Mobile ne kadar kıytırık bir firmadır ya. "Nisan" dedi, Temmuz oldu ve Beta yolluyorlar. Bir aralar Discovery Elite düşündüğüme inanamıyorum. Allah'tan doğru yolu bulup G2 aldım, mutluyum.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
General Mobile ne kadar kıytırık bir firmadır ya. "Nisan" dedi, Temmuz oldu ve Beta yolluyorlar. Bir aralar Discovery Elite düşündüğüme inanamıyorum. Allah'tan doğru yolu bulup G2 aldım, mutluyum.

Ya hiç sorma 1 yıl oldu beta sürümü geliyor muzaffer denilen adam da 3 4 ay önce discovery için üstünde çalışıoz hatasız stabil olcak gibi şeyler demişti elite içinde aynı kaç ay oldu anca beta çıkarabildiler

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bu kadar aydan sonra beta olarak verilmesi benim için tamamen hayal kırıklığı yüklemeye gerek yok,, şu telefonu 700 e alan yokmu moto g alıyım :D

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyanı tam bilen varsa açıklayabilir mi¿

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Pardon beta yanlış yazmisim

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Beyanı tam bilen varsa açıklayabilir mi¿

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Pardon beta yanlış yazmisim
Dostum ben açıklayayim Beta; bir ekmek düşün daha pişmemiş hamur yani pişince asil sürüm oluyor beta da birçok hata mevcut olabilir ve bu sonraki guncellemelerde düzeltilir Eğer discoveryniz varsa güncellemeyi yapmayin 1-2 gün bekleyin bence

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum ben açıklayayim Beta; bir ekmek düşün daha pişmemiş hamur yani pişince asil sürüm oluyor beta da birçok hata mevcut olabilir ve bu sonraki guncellemelerde düzeltilir Eğer discoveryniz varsa güncellemeyi yapmayin 1-2 gün bekleyin bence
bende bekliyeceğim zaten güzelse 3 4 güne yükleyeceğim.

fikris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İyi güzelde kasıntılar var ufak tefek çalışmaların devamı lazım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bu telefonun aslına güncelleme gelmediği için beta olarak cıkarttılar muhtemelen. Elıte içinde aynı durum geçerli asıl model olan elıfe'a güncelleme gelmezse işi zor.
General Mobil'in sıfırdan fırmware çıkartması bana bıraz zor geliyor, cıkanda ne derece olacak bilmiyorum. Ama herşeye rağmen verdikleri sözü tuttular ama beta ama bilmem ne.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
O kadar cihaz sattılar kursunlar doğru düzgün bir yazılım ekibi çıkartsınlar yeni bir farmware
Bu kadar kullanıcıyı mağdur etmemeleri lazım
Madem yapamacaklar bence söz vermemeliydiler
Beta ile falan olacak iş değil bunlar

fikris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefon bazen kendi kendine titriyor :D

samsunluyasir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba. şimdi size anlatacaklarım çok ilginç gelecek, hazır olun. Ben 1 yıldır discovery kullanıyorum. bugüne dek de herhangi bir sorun yaşamadım. ne şarj ne de başka şey. bugün eşime 2. el discovery aldım. telefon şarj soketinden tamir görmüş. ancak dükkanda takınca şarj aldı. uzun uzun bekleyip dolmasını beklemedim haliyle. eve geldim şarja taktım. oranı %60 idi. benimkinin de 34 idi. aradan epey zaman geçmişti baktım ki benimki 74 olmuş eşiminki 66. biraz sonra benimki 100 eşimin hala 66. ikisini de şarjdan çıkardım. benim şarj kablosuyla eşiminkini şarj ettim yine 66'tan öte adım yok. dedim şu bataryaları değiştireyim. bendekini eşime, onunkini bana taktım. bir de ne göreyim. benim tel 96 (değiştirmeden önce e 96 idi), eşiminki 66. nasıl yani dedim. bataryalar değiştiği halde şarj oranı aynı kalmıştı. işte sorum bu arkadaşlar. bunun açıklaması var mı?

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam pil kalibrasyonu tam gerçekleşmemiştir Tekrardan android 4.2 yukleyin yazılımsal bir sorundur