Yok be, gelecek. Belki 2015'in başında Noel Baba'dan yılbaşı hediyesi olarak gelir. Şaka bir yana, gelecek.Bu gidişle kit kat zor gelir adam resmen dalga geçiyor nisan dedi mayis dedi haziran dedi hala yok simdi çıkar der testler le ugrasiyoruz diye bence bu cihaza gelmeyecek gibime geliyor umarım yanilirim
Temmuz geldi beyler kitkat yalan oldu.
[MENTION=56637]mendocino[/MENTION] Aykut abininde dediği gibi Baş ağıratan bir güncelleme olucak.Beta sürümü ne oluyor arkadaslar
General Mobile ne kadar kıytırık bir firmadır ya. "Nisan" dedi, Temmuz oldu ve Beta yolluyorlar. Bir aralar Discovery Elite düşündüğüme inanamıyorum. Allah'tan doğru yolu bulup G2 aldım, mutluyum.
Dostum ben açıklayayim Beta; bir ekmek düşün daha pişmemiş hamur yani pişince asil sürüm oluyor beta da birçok hata mevcut olabilir ve bu sonraki guncellemelerde düzeltilir Eğer discoveryniz varsa güncellemeyi yapmayin 1-2 gün bekleyin benceBeyanı tam bilen varsa açıklayabilir mi¿
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Pardon beta yanlış yazmisim
bende bekliyeceğim zaten güzelse 3 4 güne yükleyeceğim.Dostum ben açıklayayim Beta; bir ekmek düşün daha pişmemiş hamur yani pişince asil sürüm oluyor beta da birçok hata mevcut olabilir ve bu sonraki guncellemelerde düzeltilir Eğer discoveryniz varsa güncellemeyi yapmayin 1-2 gün bekleyin bence
Hocam pil kalibrasyonu tam gerçekleşmemiştir Tekrardan android 4.2 yukleyin yazılımsal bir sorundur