aynen arkadaşım aynısı bendede oldu neticeyi bekliyoruzyeni aldıgım s3 ü e viber ve whatsapp ı yukledım fakat wifi olmadan çalıstıramıyorum sınırsız internetim var ama çalış mıyor mail de gelmiyor bir
5. Arama bolumune '' *2767*3855# ''yazin.
forum sitelerinde resetleme diye adlandırıyor bir nevi fabrika ayarı herhaldeNapıyo ki bu? Fabrika ayarı mı?
Napıyo ki bu? Fabrika ayarı mı?
arkadaşlar aynı sorun bendede ve samsung merkezi aradım viber dedim o ne dediler. yukarıdaki işlem işe yarıyormu? deneyen varmı acaba. ayrıca s3'ü olan herkes için bu sorun geçerli ama kimse farkında değil bence.
Selamlar Arkadaşlar,
Aynı sorunu bende yaşadım ve birkaç gün önce çözdüm şimdi yazma fırsatı buldum format atmanıza gerek yok.
1-Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adları linklerini takip ediyorsunuz.
2-Karşınıza hangi operator kullanıcı iseniz onun APN erişim noktolarını göreceksiniz.Cihazın sol alt dokunmatik kısmına tıklıyorsunuz ayarlar'ı açtığımız kısım ile aynı kısımdan bahsediyorum. Varsayılan olarak Sıfırla seçeneğini seçiyorsunuz ve sorununuz çözülüyor![]()
bu telefona whatsapp yüklenebiliyor mu yüklenemiyor mu ?? ben ne nden yükleyemıyorum :S
Senkronizasyon ile ilgisi olması lazım. Rehberi aç, sol alt köşedeki tuşa dokun, 'hesaplar' seçeneğine dokun, 'hesap ekle' seçeneğine dokun, viber ekle.arkadaslar bende s3 var viberi yükledim ama telefonun rehberinde isimlerin yanında viver ogosu cıkıyordu şimdi cıkmıyor sebebini bilen veya yardımcı labilcek arkads var mı:confused1: