Galaxy s3 wifi siz viber ve whatsapp çalışmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar galaksı s3 mını de vıber konusması ıyı gelıyor mu ses, yurt dısı ıle gorusme yapmak ıcın alıyorum . htc telefon var vıberden konusuyorum ses hep kesılıyor. bılgısı olan varsa yazarsa memnun olurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
koskocaman bir EYVALLAH ! bir an hiç çözemiycem sanmıştım :biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes saol ya ne reset ne fabrika ayarı senin cözüm işime cok basit yolldan yapmamı sagladı azdaha format atacaktım tekrar saol

Liquem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ust çubuğu assagiya indir mobil verisini ac wi-fiyide kapat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tangoda gelen mesajları okuyorum ama yazdığımda mesajlarım iletilmedi diyor mesaj gönderemiyorum açıl yardım s3 telofonum

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Paket veri kullanımında mı bir sorun var ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup:çok teşekkür ederim ya. ben s3 mini kullanıcısıyım. bendede vardı aynı sorun şimdi çözüldü. çok sağoll :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
allah razı olsun kardeş işe yaradı deli olucaktım telefonu bugün servisten aldım daha gidip camı çerçeveyi indirmeyi düşünüyodum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba,
benim s3'umde de aynı sorun vardi, i
avea internet baglantim olmasına ragmen whatsapp ve instagram 3g ile calismiyordu, yukaridaki islemi yaptim az once ve artik calisiyor.
tesekkurler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok sağol kardeş bi ton uğraştansa senin çözümün hem mantıklı hem pratik. Sorun çözüldü tekrar teşekkürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet sorun çözüldü özellikle avea hatlarda avea 3g ayarı alınca sorun yaratıyor bazen.
Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adlarına gelin telefon tuşlarından home solundakine basın ve sıfırlaya basın sorun çözülücektir.
aynen yapın sorun çözülüyor arkdaşlar tşk.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkürler. Tam bahsettiğiniz gibi yaptığımda sorun çözüldü. S3 Mini kullanıcısıyım..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok teşekkürler arkadaşım bu cevabın bizi büyük bir zahmetten kurtardı.

Reaksiyon puanı
10,327
Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adlarına gelin telefon tuşlarından home solundakine basın ve sıfırlaya basın sorun çözülücektir. Teşekkürler işe yaradı.

teşekkür ederim arkadaşım,
en kolay ve pratik çözüm bu sanırım.
viber kişilerini bu yöntemle bulabildim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim helal olsun sana. Teşekkürler paylaşımın için. Boşu boşuna telefonu resetlemekten kurtardın bizi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yetkili serviste bile çözülemeyen sorunuma çok kolay bir çözüm oldu bilgi paylaşımı için teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı seyleri denememe ragmen viberı wifi le kullanamıyorum :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorun cözülüyor gercekten :yes: super:thumbup1: tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş teşekkürler direkt aradiğim ve doğru cevap aninda işe yaradi.
Bence bu açiklama dişindakileri silin tamamen kafa kariştiriyor.
Bilmeyenlerde yorum yapmasin lütfen!!!