Galaxy s3 wifi siz viber ve whatsapp çalışmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben AVEA yı kullanıyorum aynı sıkıntı bende de vardı.
Avea 500 numarasını arayarak bana yardımcı oldular.
Yapılan işlem şöyle
(Benim cihaz android ve aşağıdaki menüler telefondan telefona değişebilir ama biraz bakınırsanız aynı menüleri görürsünüz)
1. Ayarlar--İnternet paylaşımı & Ağlar --- Mobil Şebekeler kısmına girdikten sonra "Veri Servisleri Etkin" kısmını
tıklıyoruz (check liyoruz)

2. Aynı yerden Erişim Noktası Adları (APN) i tıklıyoruz-- gelen ekranda alttaki dokunmatik tuşlardan Seçenekler tuşuna tıklıyoruz (Home tuşunun yanındaki) -- Varsayılana Döndür diyoruz

3. Yine aynı sayfada Seçenekler tuşundan Yeni APN i tıklıyoruz
Gelen ekranda İsim kısmına AVEA INTERNET
APN kısmına INTERNET yazıp Seçeneklerden kaydet diyoruz sonra biraz bekliyoruz (15-20 sn kadar)

4. Aynı ekranda yeni kaydettiğimiz APN i seçiyoruz (AVEA INTERNET)
sonra yeniden başlat yapıyoruz cihazı.
İşlem tamam. Bende oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gerçekten işe yarıyor cok cok teşekkürler:w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:

ExJin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar Arkadaşlar,
Aynı sorunu bende yaşadım ve birkaç gün önce çözdüm şimdi yazma fırsatı buldum format atmanıza gerek yok.
1-Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adları linklerini takip ediyorsunuz.
2-Karşınıza hangi operator kullanıcı iseniz onun APN erişim noktolarını göreceksiniz.Cihazın sol alt dokunmatik kısmına tıklıyorsunuz ayarlar'ı açtığımız kısım ile aynı kısımdan bahsediyorum. Varsayılan olarak Sıfırla seçeneğini seçiyorsunuz ve sorununuz çözülüyor :)
Teşekkürler, bu yöntem sorunumu çözdü :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
helal olsun arkadaş n doğrusuda siz yanıtlamışsınız ne gerek var formata mormata işte açıklamayı yapmışsın ıkı üç adımlık teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok teşekkürler kesinlikle 1 dk sürmedi FORMATA GEREK YOK ARKADAŞLAAAAR!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Whatsapptan 10 saniyeden fazla video göndermek için ne yapmamiz gerekiyor

ExJin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 minide denedim fakat çözüm olmadı, farklı bir çözüm önerisi olan?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok sağolun ya kafayı yemek üzereydim ki sizin yazınızı okudummmm :) yapmadığım şey kalmamıştı:) tekrar teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:drool:Kardeş süpersin kaç senedir hiç lazim olmamisti şimdi telefon bozuk mu yoksa derken senin ileti imdadima yetişti.:rolleyes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tango acilmiyor s3 mini kullaniyorum askerim sorunu cozebilen varsa sevinirim tesekkur ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(s3 telefonum watcap uygulaması var bi süredir kullanıyordum uygulama ayarlarındada gözüküyor ama normal ekranda gözükmüyo ne yapmam gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamlar arkadaşlar,
aynı sorunu bende yaşadım ve birkaç gün önce çözdüm şimdi yazma fırsatı buldum format atmanıza gerek yok.
1-ayarlar/diğer ayarlar /mobil ağlar / erişim noktası adları linklerini takip ediyorsunuz.
2-karşınıza hangi operator kullanıcı iseniz onun apn erişim noktolarını göreceksiniz.cihazın sol alt dokunmatik kısmına tıklıyorsunuz ayarlar'ı açtığımız kısım ile aynı kısımdan bahsediyorum. Varsayılan olarak sıfırla seçeneğini seçiyorsunuz ve sorununuz çözülüyor :)

allah razi olsun. Whatsap mobil açildi sorun çozuldu.