Galaxy s3 wifi siz viber ve whatsapp çalışmıyor

hüseyinse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni aldıgım s3 ü e viber ve whatsapp ı yukledım fakat wifi olmadan çalıstıramıyorum sınırsız internetim var ama çalış mıyor mail de gelmiyor bir

umut_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende aynu sorunla karşılaştım.
Başka bir forumda saolsun bir üyenin yönlendirmesiyle sorunumu çözdüm.Direk kopyalıyorum.

1. Telefondaki bilgiler (fotograflar-rehber-uygulamar vb) silinecegi icin, bunlari yedeklediginize emin olun.
2. Telefonu en az %90 oraninda sarj edin.
3. Simkartinizi ve hafiza kartinizi telefondan cikarin.
4. Telefonu yeniden acin.
5. Arama bolumune '' *2767*3855# ''yazin.

Bu işlem sonucunda telefon kendine reset atacak.Tekrar açıldığında yüklemelerini yapıp telefonunu istediğin gibi kullanabilirsin.

Neticeyi yazarsan sevinirim.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu tür sorularınızı ve sorunlarınızı Burada paylaşırsanız Bilgi kirliliğini engellemiş oluruz.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
arkadaşlar aynı sorun bendede ve samsung merkezi aradım viber dedim o ne dediler :(. yukarıdaki işlem işe yarıyormu? deneyen varmı acaba. ayrıca s3'ü olan herkes için bu sorun geçerli ama kimse farkında değil bence.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Tamam da ne gerek var o kodu yazmaya. Zaten " Ayarlar > Yedekle ve sıfırla" kısmında hem yedekleyip hem de fabrika ayarlarına geri yüklüyorsun. Millet bi acayip yav.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar Arkadaşlar,
Aynı sorunu bende yaşadım ve birkaç gün önce çözdüm şimdi yazma fırsatı buldum format atmanıza gerek yok.
1-Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adları linklerini takip ediyorsunuz.
2-Karşınıza hangi operator kullanıcı iseniz onun APN erişim noktolarını göreceksiniz.Cihazın sol alt dokunmatik kısmına tıklıyorsunuz ayarlar'ı açtığımız kısım ile aynı kısımdan bahsediyorum. Varsayılan olarak Sıfırla seçeneğini seçiyorsunuz ve sorununuz çözülüyor :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben hiç kullanmadım bir deneyeyim bakalım

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ne kadar da kullanıcı dostu bir telefon. sorun çıkardımı çözebilmek için profesyonel olmak lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar Arkadaşlar,
Aynı sorunu bende yaşadım ve birkaç gün önce çözdüm şimdi yazma fırsatı buldum format atmanıza gerek yok.
1-Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adları linklerini takip ediyorsunuz.
2-Karşınıza hangi operator kullanıcı iseniz onun APN erişim noktolarını göreceksiniz.Cihazın sol alt dokunmatik kısmına tıklıyorsunuz ayarlar'ı açtığımız kısım ile aynı kısımdan bahsediyorum. Varsayılan olarak Sıfırla seçeneğini seçiyorsunuz ve sorununuz çözülüyor :)

Evet sorun çözüldü özellikle avea hatlarda avea 3g ayarı alınca sorun yaratıyor bazen.
Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adlarına gelin telefon tuşlarından home solundakine basın ve sıfırlaya basın sorun çözülücektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefona whatsapp yüklenebiliyor mu yüklenemiyor mu ?? ben ne nden yükleyemıyorum :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bısey sorucam lutfen acıl yardım eder mısın?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadaslar benim samsung s3 var tango ve viber de kisi listemi goremiyorum viberi olan tangosu olan bu sorun neden ola bilir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorundan muzdaripim whatsapp falan kullanıyorum sorun yok ama tango viber de kişi listem boş kalıyo kişilerim senkronize olmuyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oncelikle herkeze selamlar...
Yunanistandan yaziyorum orada oturan bir turk vatandasiyim ayni sorunu bende yasiyordum onca para verip bir uygulama calismiyorsa cok buyuk yazik....Sorunu soyle hallaettim...
kullandiginiz operatorun internet ayarlarini googlede arastirin (Ornek): Avea internet ayarlari androit icin...veya her hangi bir subedende ogrenebilirsiniz...telefonumuzun ayarlaina /diger ayarlar/mobil aglar/erisim noktasi adlari/aveya internet..buraya girdigimizde elimizde olan internet ayarlarina bakiyoruz ayni olmayan yerleri elimizdeki operatorun standar kullanimda olanlariyla degistiriyoruz ve geri tusuna basip cikiyoruz....simdi benim yunanistanda kullandigim operator Wind onun standart olarak belirlenmis internet ayarlari telefonumda bulunanlarla ayni degildi mesela az once dedigim APN turu farkliydi onu degistirdim whatsapp veya viber kullanmaya basladim..insallah sizlede yaparsini benim sorunum boyle cozuldu ve insallah anlatimim yeterli olmustur anlamiyan varsa buraya yazsin tekrar anlatirim....forum icin tesekkurler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefonum samsung wonder i8150 fakat ben whatsap ı kullanamıyorum sadece wifi le bağlanıp konuşabiliyorum ama arkadaşlarım internet paketi ve wifi olmadan bağlanabiliyor.. ve ben telefonuma indirdim ücretsiz 1 yıl sonra ücretli bana yardım edebilirmisiniz ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende s3 var viberi yükledim ama telefonun rehberinde isimlerin yanında viver ogosu cıkıyordu şimdi cıkmıyor sebebini bilen veya yardımcı labilcek arkads var mı:confused1:

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben her zaman diyorum yazılımsal , ya da uygualamalrda hatalarla ile karşılaşıyorsanız WİPE yapınız :)

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
arkadaslar bende s3 var viberi yükledim ama telefonun rehberinde isimlerin yanında viver ogosu cıkıyordu şimdi cıkmıyor sebebini bilen veya yardımcı labilcek arkads var mı:confused1:
Senkronizasyon ile ilgisi olması lazım. Rehberi aç, sol alt köşedeki tuşa dokun, 'hesaplar' seçeneğine dokun, 'hesap ekle' seçeneğine dokun, viber ekle.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım sağolasın sorun çözüldü.
aylardır uğraşıyorum bi Allahın kulu beceremedi teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adlarına gelin telefon tuşlarından home solundakine basın ve sıfırlaya basın sorun çözülücektir. Teşekkürler işe yaradı.