Galaxy S3 ümün ekranı kırıldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sadece düşüş açısı önemli camının üstüne düşerse birşey olmuyor ama yan tarafına düşerse hasar meydana geliyor. ben motordan düşürdüm asfaltta süründü bişey olmadı ama yan tarafına düştü ekran tuzla buz oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya kardeşim ebay a gir ordan dokunmatik camı sadece alacaksın onu al 12-15 dolar arası o buraya 1 ay da ulaşır ondan sonra bi telefoncuya götür 50 liraya değişirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benımde aynı sekılde kırıldı sen nasıl yaptırdı acaba???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şirinevler spotçular fetih caddesi üzerinde ekranı 180 tl yapıyorlar telefoncu var arkadaşlar 500 tl para vermenize gerek yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkdaşlar s3 ümün ekranı kırıldı dış camda çizik yok iç lcd panel kırıldı şuan ki piyasası yaklaşık olarak 450 500 civarı 50 cm yükseklikten bu hale geldi yazık yani 500 tl ye lcd tv alınır :D ne yapacağımı şaşırdım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slmlar benimde s3 ün camı çatladı şarjdayken arkadaş 3lü pirizi çekti tel elimden betona düştü ve am çatladı telefon çalışır durumda ve bir sorun yok bunu servisinde değiştirsek kaça patlar bize yada garantiden karşılanırmı????

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
slmlar benimde s3 ün camı çatladı şarjdayken arkadaş 3lü pirizi çekti tel elimden betona düştü ve am çatladı telefon çalışır durumda ve bir sorun yok bunu servisinde değiştirsek kaça patlar bize yada garantiden karşılanırmı????

Arkadaşlardan 400tl civarı duymuştum ama net fiyatı bilmiyorum. Bazen garantiden değiştirebiliyorlar, müşteri memnuniyeti için. Şansını bir dene bence :)

kartal93th

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR GALAXY S3 CAMI SADECE 49 TL!!!
ITHALATÇIDAN DIREK!!!
SORUNSUZ VE PROBLEMSİZ ÇALIŞIR... BİLEN BİRİ MONTAJ YAPTIĞI TAKDİRDE %99,99 SORUNSUZ ÇALIŞIR!!!
TOPTAN ALIMLARDA %10 İNDİRİM YAPILABİLİR!!!
SON 100 ADET!!!!

SON KULLANICILAR İÇİN TEKNİK SERVİS ÜCRETİ EKSTRA 95TL ALINARAK YAPILABİLİR!!! EKRANIN DURUMUNA GÖRE YAPILIP YAPILAMAYACAĞI BAŞLAMADAN ÖNCE SÖYLENİR...

EKRANDA TARAFIMIZDAN ALINIRSA SERVİS DEĞİŞİM ÜCRETİ 80TL OLARAK İSKONTO EDİLİR!!!

imgres

- - - Mesaj Güncellendi - - -

GALAXY S3 CAMI SADECE 49 TL!!!
ITHALATÇIDAN DIREK!!!
SORUNSUZ VE PROBLEMSİZ ÇALIŞIR... BİLEN BİRİ MONTAJ YAPTIĞI TAKDİRDE %99,99 SORUNSUZ ÇALIŞIR!!!
TOPTAN ALIMLARDA %10 İNDİRİM YAPILABİLİR!!!
SON 100 ADET!!!!

SON KULLANICILAR İÇİN TEKNİK SERVİS ÜCRETİ EKSTRA 95TL ALINARAK YAPILABİLİR!!! EKRANIN DURUMUNA GÖRE YAPILIP YAPILAMAYACAĞI BAŞLAMADAN ÖNCE SÖYLENİR...

EKRANDA TARAFIMIZDAN ALINIRSA SERVİS DEĞİŞİM ÜCRETİ 80TL OLARAK İSKONTO EDİLİR!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-galaxy-s3-cami-sadece-49-tl-125166961/detay/

ADRESİNDEN İNCELEYEBİLİRSİN...GEÇMİŞ OLSUN...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesim bendede aynı sorun olustu ne yaptın sen garantı karsıladımı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merabalar benimde s3'üm var ama aldığım güne lanet.
cebimde ekrannn içi kararmş elime bi aldm köşesi karanlıktı sonra ilerledi tüm ekranı sardı şimdidde ekran mürekkebi patlamş mı nolmş ne kadara kapatrz dış camda hiç bi sıkntı yok iç gitti :'(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3'ü ranzanın üst katından düşürmüşüm bende uyurken haberim bile olmadı sabah telefona baktım yerde. Düşerken de ranzanın çekmecesinin köşesine çarpınca ekran tuzla buz maalesef :( Telefonu aldığımda her yeri boydan boya kırık çatlakta değil :D ekranda simsiyah bir şey görünmüyor doğal olarak :D mesaj gelmiş galiba bildirim ışığı yanıyor telefonun yaşadığına dair tek işaret bu :D babam servisine göndermiş 350 demişler ama sonradan ekranın altında mı ne bir şey çıkarsa 800 olabilirmiş.Düşerken ekran koruyucusu vardı bide arka kapak koruyucusu ama 2.5 metrede işe yaramıyorlar tabii :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün bende telefonda konuşurken düşürdüm ve ekranı içten kırıldı. garantiye bir umut göndereceğim. ödeyeceklerini buradaki yorumları görünce pek zannetmiyorum. gerçekten inanılmaz ötesi hassas bir telefon o paraya 4s almadığıma çok pişmanım şimdide ekran parası diyerek 1200 tl ye aldığım telefon 1700 tl ye bana mal olacak bir daha mı samsung tövbeeeeeeeeee.

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Geçmiş olsun hocam içim cız etti valla. :( İyice tırstım daha ben de kılıf falan almadım ama şu flip cover'den sipariş ettim birkaç saat önce, böyle bir durumda korur mu acaba?

Benim flip coverdan var flip cover tam olarak kırılmalardan veya çatlamalardan korumuyor malesef çünkü ekranı örten kapak yerinde sabit durmuyor ve bu da telefon düşerken o kapağa açılma şansı veriyor. Yani korur ama bir ihtimal o da:(

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bişe sorcam bu galaxy s3 ün ekrani çizilmez dimi diyelim ufak defek çizildi kirilma deil çatlak deil ozaman granti kapsamina giriomu ??

Kolay çizilmez ama benimki çizildi. :( çok küçücük bir çizik görmek için çok detaylı bakmak gerekiyor ekrana aslında swrvise verirdim ama çok küçücük görünmeyen bir çizik için servise mi götürülür ki:) ama garanti kapsamına girip girmediğini bilmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün bende telefonda konuşurken düşürdüm ve ekranı içten kırıldı. garantiye bir umut göndereceğim. ödeyeceklerini buradaki yorumları görünce pek zannetmiyorum. gerçekten inanılmaz ötesi hassas bir telefon o paraya 4s almadığıma çok pişmanım şimdide ekran parası diyerek 1200 tl ye aldığım telefon 1700 tl ye bana mal olacak bir daha mı samsung tövbeeeeeeeeee.
oda patlar, şarjda konuşanı çarpar yakarak öldürür... güvenli değil ki...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar galaxy s3 telefonum düştü iç ekranı kırıldı. Telefonu bilgisayara bagladım dahili hafızada almam gereken önemli fotograflarım var ama dosyayı boş olarak gösteriyor ne yapabilirim. Acil yardımmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim s3 yüzme bilmiyormuş suya düşürdüm boğuldu garibim :)
kuruttum felan ama ekranda sorun var ışığı bi azalıyor bi artıyordu şimdi hiç çalışmaz oldu ekran servise verdim bunun iç ekranı kırılmış 450 lira istediler bende kendim ekranı alıp montaj etmeye karar verdim malum çinde ucuz sizce sağlıklı olurmu çindeki iç ekranla burada satılan ekranlar arasında bi fark varmı

sorix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim s3 yüzme bilmiyormuş suya düşürdüm boğuldu garibim :)
kuruttum felan ama ekranda sorun var ışığı bi azalıyor bi artıyordu şimdi hiç çalışmaz oldu ekran servise verdim bunun iç ekranı kırılmış 450 lira istediler bende kendim ekranı alıp montaj etmeye karar verdim malum çinde ucuz sizce sağlıklı olurmu çindeki iç ekranla burada satılan ekranlar arasında bi fark varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar bende galaxy trend var yeni almıştım yürürken elimden kaydı yere düştü çatladı ama dokunmatiği çalışmıyo zaten telefon 550 lira ne kadara yaparlar veya kaç günde lütfen cevap verin daha alalı 2 gün oldu :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar size yalvarıyorum cevap verin ben dün telefonu düşürdüm camı çatladı dokunmatiği de çalışmıyo babamlar falan bilmiyo o yüzden onlar anlamadan yaptırmak istiyorum sizce kaç günde ve ne kadara yaparlar telefonun markası galaxy trend 550 lira ve ayrıca telefon bekledikce dahada kötü oluyormu .ekran ışığı felan var ama dokunmatik çalışmıyo garantiyede girermi lütfen cevap verin yalvarıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de s3 üm vardı cebime koydum arabaya bindim kardeşim kucağıma oturunca ekran ortadan 2 ye çatlamış alt kısım ışık var ama dokunmatiği bozulmuş :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde htc qualty brillant vardı defalarca düşürdüm arkadaşlarla valeybol oynarken cebimden düştü ekran camı çatladı yapılırmı benim için hayat memat meselesi

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar,
Samsung Galaxy S3'ümün sadece ön camı kırıldı. Pazartesi günü Samsung Yetkili Servis'e vermeyi düşünüyorum sizce ne kadardır?

Bir kere daha kırmıştım onda Cepkask vardı. Bedava yaptılar ama 2 ay sonra alabildim telefonu. O yüzden bu sefer kasko masko uğraşmicam vericem parasını artık.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şirinevler spotçular fetih caddesi üzerinde ekranı 180 tl yapıyorlar telefoncu var arkadaşlar 500 tl para vermenize gerek yok

Ya arkadaşlar saçmalamayın 180 TL ye ekran değişimi mi olur. Kırdıysanız ekranı kusura bakmayın ama 500 TL paşa paşa vereceksiniz servise. Yok vermem ben diyorsanız yaptırırsınız 180 TL ye yan sanayiden camla ondan sonra atari gibi düşük piksellerle kullanırsınız telefonunuzu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bu kazıkçı servislere inanmayın. Daha telefonunuza bakmadan 2 3 çiziğe hasar görmüş garanti dışı derler. Samsung almayı düşünen arkadaşlara söylüyorum ben yandım siz de yanmayın telefonlar çok dayanıksız bilerek ekranı camı dayanıksız üretilmiş millet kırıp yollasın bir de ordan para kazanalım die. S3 ekran camı kıran arkadaşlar youtube de videolar var. Ekran camını 50 lira gibi fiyata alabilirsiniz üstelik orijinaldir bunlar yan sanayi değildir. Servis sizi kazıklamak için 500 tl istiyor kendiniz 60 liraya tamir edebilirsiniz youtubeden videoları izleyerek benim bunu yazma nedenim bu adamlara para kazandırmamak gerçekten böyle bir ticaret olamaz sakın ama sakın samsung almayın....