Galaxy S3 ümün ekranı kırıldı

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefonum samsung galaxy mini 2.. çocugum ilk önce telefonu ıstırdı alt taraftan çatladı.. şimdide ayağıyla basmış.. full ekran çatladı.. sol üst köşeden kırıldı az bir parça telefonun içi gözüküyor.. ekranı nasıl değiştirebilirim.. değiştirsem ekranın göstermeme gibi bir ihtmali olabilirmi? kaça mal olur.. yardımcı olrmusunuz? oysaki telefon mühtiş bir şey!..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonum samsung galaxy mini 2.. çocugum ilk önce telefonu ıstırdı alt taraftan çatladı.. şimdide ayağıyla basmış.. full ekran çatladı.. sol üst köşeden kırıldı az bir parça telefonun içi gözüküyor.. ekranı nasıl değiştirebilirim.. değiştirsem ekranın göstermeme gibi bir ihtmali olabilirmi? kaça mal olur.. yardımcı olrmusunuz? oysaki telefon mühtiş bir şey!..

Telefoncularda yan sanayi ile yada serviste orijinali ile degistirebilirsiniz ama bana sorarsaniz degmez cunku telefonun en pahali kismi ekrani

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim gm discovery telefonumun başına aynısı geldi dokunmatik çalışmıyor ama kaskosu var karşılıyormu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim ki öz cam ufak bi çatladı nasıl yaptıra biklirim:hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes hıc yetkılı servıse verme tanıdın arkadasın varsa ona yatır 180 tl fln yapar. (istanbul ıcındeysen getırbana yapım 15 dk.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benm de dusme sonucu ekran kırıldı sadece on cam kırılmıs 140 tl ye değistrdim ama bıraz daha fazla para verip içinde ki camı da değiştir 300 kusur bısy tutuyor cunku sadece on camı değistirirsen ekran a bastıgında hava boslugu olusuyor ıyıce zamanla esneme yapıp hep sankı hava kabarcığı var gibi duruyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
blader sen nerde oturuyosun
benim s3 camı kırlıdı korea malı kaçpara ekran?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim hasara göre deil ekran boyutu kadar deişir benimde samsung galaxsy core telefonum vardı 5 cm ekran uznluğu 2 cm de eni vardı ve yarısı kırıldı birazı da ezildi acaba ne kadar yapar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar bende samsung duos var teknosa benı kazıkladı kaskosu var telefonun nasıl yapmam lazım telefonun yenısını almam için

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Neyse bende buraya adımı yazdırıyım 2. senede bende sonunda kırdım galaxy s3 ekranını 50-60 cm den yere dusurerek paltolunu katlıyordum cebinde telefon olduğunu unuttum fayansın ustune duştu ön cam kırıldı dokunmatikte birşey yok samsung serviste calışan arkadasım var sordum ekranla birlikte değişiyor dedi 405 tl fiyat cekti calışan şeyi niye değiştiriyonuz 300 tl fazladan odetiyorlar birlikte geliyormuş banane sizin sorununuz o telefonu 8 kez falan dusurdum 2 senede 7 sindede plastik koruma vardı 8.de yoktu ortadan boydan boya catladı cam ata kelebek konmuş gibi duruyo gel gelim birşey dikkatimi cekti telefonda 8 kez dusurmemde de hep telefon yüz üstü camın ustune düştü birkere bile arka kapağın üstüne düşmedi 8 de 8 yaptı tesadüfünde bukadarı neyse 405 tl verene kadar 900 tl daha koyar ustune gider lg g2 alırım ama şuda bir gercek bundan sonra samsung almam kimseyede tavsiye etmem telefonun malzeme kalitesi cok dandik bu cam işindende samsungun cok para kaldırdığına inanıyorum

saygılarımla...

selinöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
off samsung galaxy s3 ün ekranın camının değiştirilmesinin tam olarak kaç lira olduğunu biliyo musunuz??

selinöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dokunmatikte bişey yok ama cam kırılmış ya dokunmatik ve camıyla birlikte yaptırıp 400 lira istiyorlarmış biri böyle dedi doğrumu??? birde sadece camı yaptırmak mı 150 200 lira???

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
dokunmatikte bişey yok ama cam kırılmış ya dokunmatik ve camıyla birlikte yaptırıp 400 lira istiyorlarmış biri böyle dedi doğrumu??? birde sadece camı yaptırmak mı 150 200 lira???

Dokunmatik ile cam birleşik zaten sıcak ısı tabancasiyla ayrılıp tamir ediliyor ama hic bi tamirci uğraşmak istemediği için direk cam dokunmatik komple 200 liraya değiştiriyor.

selinöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmm ama bazıları 600 lira diyo yaa bu ne

bazıları 600 bazıları 200 tl diyo kafam karıştı

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
hmm ama bazıları 600 lira diyo yaa bu ne

bazıları 600 bazıları 200 tl diyo kafam karıştı

Bizim millet saf adam 400 desede kabul edecekleri için en fazla 200e yaptir yaptırırsan olmadı yaptırmanda yardımcı olurum nerdensin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi gunler benim galaxy s3 um var cami kirildi fakat calisir durumda idi aksam biraktim sabah actigimda ektan tamamen kararmisti sol ust kosedeki yesil lamba yanmakta ben bu halde iken camini degistirdim ekran siyahken sarimsi bir renk aldi sebebini bilen varmi cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon düştüğü için ön kameram çatlladı media marktan almıştım sigortası falan her şeyi var na kadara yaparlar bu arada telefonumun markası fly intruder lütfen cevaplayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba burak bey ekran değiştirme konusunda banada yardımcı olabilirimsiniz, gmail. inize telefonumu attım yardımlarınızı bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying::tt2:hayır gerantiye giremz benimde boyle oldu bneimde s3 um vr en az 350 tl istiyorlar herkeze önerim sakın s3 almayın aldıgıma pişman oldum o pisliğii

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar benimde s3 iç ekranı kırıldı 330 a yaptırdım ve ertesi gün yine düşürdüm yine iç ekran gitti :( sizce tekrar yaptırmalımıyım yksa başka telefonmu almalıyım offffffffffff

liva admin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam s3 le alakalı oldugunu düşünmüyorum düşmenin :) sanırım sizde birazcık dikkatsızlık olabılır bence güzel bir kılıf alıp problemi çözün ama yaptırıp satmayı dusunursenız zarar olur s3 te o haliyle 50 100 lira arası veren olabilir malum ekran pahalı samsunglarda ozellıkle ama s3 dengı bi tlefon almayı dusunursenız 800 tl gibi bir rakam cebınızden cıkar sıfırlarda durum yoksa kullanın mecburen en kotu ileride tel alırsanız yaptırdıgınız ekran parasına satarsanız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxs s4 düşürdüm kırıldı ekran ürün sigortalı başka bır magzadan degışırmı aldıgım magzayamı gıtmem lazım