S 

SDN Okuru
SDN Okuru
ben de dusurdum kırıldı camı değistirirken tum kasa gıdıyo  burda bana 600 tl dediler

(
(
 Ama ne bi korumalık var ne başka bir şey, ekranın üst taraflar baya kötü kırıldı, aşağılara doğru çatlaklar vardı. Bende hemen benim s3 ü kontrol ettim, benim canım acıdı öyle kırık görünce.
 Ama ne bi korumalık var ne başka bir şey, ekranın üst taraflar baya kötü kırıldı, aşağılara doğru çatlaklar vardı. Bende hemen benim s3 ü kontrol ettim, benim canım acıdı öyle kırık görünce. 
Konu sahibi arkadaş telefonunu yere düşürmüş ve camını kırmış nerede nasıl ve kaç liraya yaptırabilirim gibi sorular sormuş Şurada biraz yorumları okuyalım dedik her 3 mesajdan birisinde forumcular
--yok kız arkadaşım yere düşürdü
--yok kız arkadaşım bana çarptı telefon düştü
--yok kız arkadaşımın telefonu yere düştü kırıldı
Sanki burada millet sizin kız arkadaşlarınızın yaptıkları salaklıkları okumaya geldi...
 Neticede ortada mağdur bir telefon var. Fiili kimin uyguladığının ne önemi var.
 Neticede ortada mağdur bir telefon var. Fiili kimin uyguladığının ne önemi var. 
Celallenme Birolum...Neticede ortada mağdur bir telefon var. Fiili kimin uyguladığının ne önemi var.

Nasıl celallenmem friendly üstadım, yorumlara bakılırsa herkesin kız arkadaşı var bir benim mi kız arkadaşım yok uleynnn

s3 ün ekranı kırılmış hiiii ben olsam intiharın eşiğine gelmiştim:lol:

arakdaslar uskudarda bi eleman var 180tl yaparim dedi birazdan ona götürecegim gelişmeleri bildiririm
 he bide çözüm yolu adamın kafasını kırmak değil o da ayrı bi mevzu..
 he bide çözüm yolu adamın kafasını kırmak değil o da ayrı bi mevzu..