Telefon kullanırken bazen uyuya kala biliyorum haliyle telefon elimden yere düşüyor sorun ise telefonumun açık kalmasında evdekiler telefonu açık görünce hemen telefonu kurcalamışlar tüm mesajlara bakmışlar bunu nasıl önleye bilirim ?
Önleyemezsin diye biliyorum ama mesajları galeriyi ayrı şifreleye bilirsinTelefon kullanırken bazen uyuya kala biliyorum haliyle telefon elimden yere düşüyor sorun ise telefonumun açık kalmasında evdekiler telefonu açık görünce hemen telefonu kurcalamışlar tüm mesajlara bakmışlar bunu nasıl önleye bilirim ?
Play store de güvenlik uygulamaları var. Onlardan birini indirip istediğiniz uygulamalara şifre ekleyebilirsinizTelefon kullanırken bazen uyuya kala biliyorum haliyle telefon elimden yere düşüyor sorun ise telefonumun açık kalmasında evdekiler telefonu açık görünce hemen telefonu kurcalamışlar tüm mesajlara bakmışlar bunu nasıl önleye bilirim ?
Bulamıyorlardır da telefon açık kalıyordurŞifrenizi biliyorlarsa yapacak bir şey yok.Sadece uygulama kilitleme tarzı uygulamalara bakabilirsiniz.
Microsoft launcher indirin, gizli uygulamalar bölümü var. Parmak izi ile giriş yapılıyor diye biliyorum.Telefon kullanırken bazen uyuya kala biliyorum haliyle telefon elimden yere düşüyor sorun ise telefonumun açık kalmasında evdekiler telefonu açık görünce hemen telefonu kurcalamışlar tüm mesajlara bakmışlar bunu nasıl önleye bilirim ?
Aynen haklısınEkran kapanma süresini en kısa süre yapıp şifreyi vermemek ile çözülecek durum niye bu kadar karmaşıklaştı?
YT de video izlerken ekran kapanmıyor çoğu telefonda büyük ihtimal video izlerken uyuya kalıyordur ve o yüzden telefon açık kalıyordur bu konuda biraz tecrübem varEkran kapanma süresini en kısa süre yapıp şifreyi vermemek ile çözülecek durum niye bu kadar karmaşıklaştı?
Uygulama kilitleri var kesin çözüm. ?YT de video izlerken ekran kapanmıyor çoğu telefonda büyük ihtimal video izlerken uyuya kalıyordur ve o yüzden telefon açık kalıyordur bu konuda biraz tecrübem var![]()
Ödüm koptu ne bu diye!?![]()
böyle bir arkadaş edin...
onu yavruyken gör çok tatlı.Ödüm koptu ne bu diye!?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayarlardan bir işlemle sanırım Kilit koyabiliyorsun uygulamalara
Peki bu köpek mi yoksa Dinozor mu anlamadımonu yavruyken gör çok tatlı.
St.Bernard'ın akrabası Çin Tibet Mastif diye cins köpek...Peki bu köpek mi yoksa Dinozor mu anlamadım
Amma uzunmuş türünün adı ben direk Mastif derim yeterSt.Bernard'ın akrabası Çin Tibet Mastif diye cins köpek...
yaptım applock la ama şöyleki uygulamaya girince 1 saniye sonra geliyor şifre o 1 saniye içinde tıklaya tıklaya okuya biliyorsunPlay store de güvenlik uygulamaları var. Onlardan birini indirip istediğiniz uygulamalara şifre ekleyebilirsiniz