• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Evdekilerin telefonu kurcalaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Niko4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Niko4

Doçent
Telefon kullanırken bazen uyuya kala biliyorum haliyle telefon elimden yere düşüyor sorun ise telefonumun açık kalmasında evdekiler telefonu açık görünce hemen telefonu kurcalamışlar tüm mesajlara bakmışlar bunu nasıl önleye bilirim ?

Telefon kullanırken bazen uyuya kala biliyorum haliyle telefon elimden yere düşüyor sorun ise telefonumun açık kalmasında evdekiler telefonu açık görünce hemen telefonu kurcalamışlar tüm mesajlara bakmışlar bunu nasıl önleye bilirim ?
Önleyemezsin diye biliyorum ama mesajları galeriyi ayrı şifreleye bilirsin

Play store de güvenlik uygulamaları var. Onlardan birini indirip istediğiniz uygulamalara şifre ekleyebilirsiniz

Microsoft launcher indirin, gizli uygulamalar bölümü var. Parmak izi ile giriş yapılıyor diye biliyorum.

30 saniye hareketsiz kaldığında ekranı kilitle özelliğini aktif hale getirmelisin. İkinci olarak zor bir şifre belirlemelisin. 30 saniye içinde uyuduğunu fark edip telefonu alırlarsa zaten artık helal olsun, doya doya baksınlar. Haklarıdır :D

Ekran kapanma süresini en kısa süre yapıp şifreyi vermemek ile çözülecek durum niye bu kadar karmaşıklaştı?

Uygulama şifreleme özellikleri olan uygulamalar var onları kullan

Hocam bir kere uyuya kalmışım parmağımı deydirip kilidi açmışlardı kardeşlerim.Bütün mesajlarıma bakmışlar o günden beri mesaj silerim

Ekran kapanma süresini en kısa süre yapıp şifreyi vermemek ile çözülecek durum niye bu kadar karmaşıklaştı?
YT de video izlerken ekran kapanmıyor çoğu telefonda büyük ihtimal video izlerken uyuya kalıyordur ve o yüzden telefon açık kalıyordur bu konuda biraz tecrübem var :D

O zaman sizde sorun var ben hiç uyuya kalmadım müzik/video dinler izler uyumaya yakın kapatır şarja bile takıp uyurum alışkanlık meselesi.

7ce988f2e50f46b153d7b2ceeb3490ab.jpg

böyle bir arkadaş edin...

koca gövde içinde kibar bir ruh var ama tehlikeli köpekler listesinde.

Samsung Güvenli klasör Daha iyisi yok.
Bide ben çoçuklara telefonu verdiğim zaman Samsung Kids'i açıyorum. Sadece belirlediğim oyunları oynayabilir ve sadece izin verdiğim uygulamalara ulaşabilirler. Ve diğer farklı özelleştirmeler.

Play store de güvenlik uygulamaları var. Onlardan birini indirip istediğiniz uygulamalara şifre ekleyebilirsiniz
yaptım applock la ama şöyleki uygulamaya girince 1 saniye sonra geliyor şifre o 1 saniye içinde tıklaya tıklaya okuya biliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen uykudan kalktığımda telefonun yere düşmüş kapağıda uçmuş odadının diyer tarafına:D