Enter Yerine Alternatif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Enter tuşum çalışmıyor boot menüde enter yerine kullanabileceğim alternatif tuşlar yada tuş kombinasyonu var mı?

Harici klavye kullanamıyorum çünkü yanlışlıkla boot menüden USB girişlerini körledim. Başka girişide yok laptopun. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba. Enter olmadan.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
klavyenini sağında küçük enter var eğer oda yoksa anakartta bios ayarlarını saklanmasını sağlayan bir pil var o pili çıkartıp biraz bekleyip yeniden takarsan harici klavye çalışır.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
klavyenini sağında küçük enter var eğer oda yoksa anakartta bios ayarlarını saklanmasını sağlayan bir pil var o pili çıkartıp biraz bekleyip yeniden takarsan harici klavye çalışır.

Laptopun hala garantisi var heryerinde de bandroller açıkçası biryerini açmak istemiyorum. Başka bir yolu var mı acaba.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Laptopun hala garantisi var heryerinde de bandroller açıkçası biryerini açmak istemiyorum. Başka bir yolu var mı acaba.

Garantisi varsa aldığın yere götür onlar garanti kapsamında firmaya gönderirler eline artık 1-2 ayda geçer (firmaya bağlı olarak) :D

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Garantisi varsa aldığın yere götür onlar garanti kapsamında firmaya gönderirler eline artık 1-2 ayda geçer (firmaya bağlı olarak) :D
Bende onu düşünüyorum şimdi zaten klavyeye 150 lira istediler garanti kapsamında değil. Laptopta zaten Vestel garantiden dönüp dönmeyeceği şüpheli. Bana kalırsa açar kendim yaparım ama birde sürekli donma sorunu var nerden kaynaklanıyor bilmiyorum. Hdd mi ekran kartı mı onu da göstereceğim tutupta bana sonradan değişecek derlerse garantiden de çıkınca çok pahalıya mal olur ne yapacağımı bilmiyorum şimdilik :S

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bi tane NUMPAD bul orda Enter tuşu var ordan Bioslarini sıfırla USB lerinde Açarsın !

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
NUMPAD: harici tuş takımı
ama bildiğim kadarıyla onlar da USB ile çalışıyordu :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Evet onlarda usb ile çalışıyor
eğer bir derdin varsa garanti derim ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...