Dolandırıldım

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bu HTC M8 aldığım yerden samsung 64 gb hafıza kartı almıştım iyi güzel telefona da taktık 64 gb gösteriyordu aradan 1 ay sonra dur şunu bilgisayara bi takim dedim bi de ne göreyim 30 gb gözüküyor üstelik biçimlendirilemiyor internette aradım bu sahtekarlıklarla karşılaşan çok varmış orjinallerin üstünde sdxc yazarken bende sdhc yazıyordu ne yapmam lazım beyler acil yardım :hammer:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Aldığın yere götür şansını dene olmadı yapacak bir şey yok gibi geçmiş olsun. :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Faturasını vs atmadıysa şanslısın :dirol:

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Burdaki telefoncular fatura kesmiyor

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
faturasız telefon mu alınır. adam sana telefon yerine çekiç verseymiş bile yapacağın bişey olmazdı. yine küçük zayiatla kurtulmuşsun.

romakiyoNOVA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence İçinden Geçenleri Telefoncuya Söyle :) Al SD Kartı Koy Masaya Böyle Böyle De

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Geçmiş olsun mutlaka yasal bir hakkınız olması için fatura vs olması gerekiyor telefoncu vermezse orijinal yapacak birsey de yok açıkçası

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Geçmiş olsun mutlaka yasal bir hakkınız olması için fatura vs olması gerekiyor telefoncu vermezse orijinal yapacak birsey de yok açıkçası
Çarşının ortasında megafonla bağıracak kadar sinirliyim şu anda

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Abi o değil de telefon ü aldın hiç mi fatura istemedin ya yazık günah adam ekstra en az 360 tl kara daha geçti fatura kesmedigi için ne aliyirsaniz alın ama faturasını isteyin mutlaka. Yoksa çok mağdur olursunuz. Böyle bir durumda sd kart à fatura kestirmis olsaydın fatura ile tüketici hakem heyetine olayı anlatan bir dilekçe ile başvurmuş olsaydın suan paranı geri alıyor olurdun.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
kartın markası ne? resmini koy.
resmi google+ fotograflarıma koy.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Abi o değil de telefon ü aldın hiç mi fatura istemedin ya yazık günah adam ekstra en az 360 tl kara daha geçti fatura kesmedigi için ne aliyirsaniz alın ama faturasını isteyin mutlaka. Yoksa çok mağdur olursunuz. Böyle bir durumda sd kart à fatura kestirmis olsaydın fatura ile tüketici hakem heyetine olayı anlatan bir dilekçe ile başvurmuş olsaydın suan paranı geri alıyor olurdun.
Ya işte akıl yok bende bu iPhone 6'yı sattığımdan belli başıma gelmeyen kalmadı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kartın markası ne? resmini koy.
resmi google+ fotograflarıma koy.
Resmini çekecek telefon olsa koyacam telefon da servisde daha yeni gelecek servisden

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
kvk'ya götür bozuk bu de ne yapıcaklar?
bir teknosa olabilcekler mi? ben transcend 4gb usb belleği bozulunca götürdüm hiç itiraz etmeden yeni usb ile değiştirdiler 4 verdik 8 aldık sandisk cruzer edge verdiler fatura,garanti belgesi yoktu.

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sdhc kartlar video kameraları için kullanılırlar üstüne video kaydetmek için

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sdhc kartlar video kameraları için kullanılırlar üstüne video kaydetmek için
tamam da bilgisayar okumuyor bile hafıza kartını 30 gb diye görüyor biçimlenmesi lazım diyor biçimlenmiyor da

kvk'ya götür bozuk bu de ne yapıcaklar?
bir teknosa olabilcekler mi? ben transcend 4gb usb belleği bozulunca götürdüm hiç itiraz etmeden yeni usb ile değiştirdiler 4 verdik 8 aldık sandisk cruzer edge verdiler fatura,garanti belgesi yoktu.
diyecem yapacak bişe yok kartonu bile orda kendileri çıkardı telefona taktı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence bu herif kendini akilli zannediyor. bi yerden bozuk yada daha dusuk kapasitede kart buldu. onu kvkya nasil kakalarim diye yol ariyor. karti alirken kartonu kvk da kendileri cikarmis diyor. koskoca kutunun ustunde boyutu yazar. gormedin mi? hade onu gormedin, telefonda 64 gb gorunuyordu diyorsun? telefondan cikarip bilgisayara gidene kadar zayifladi mi kart? birakin arkadaslar. boylelerine yardim etmeyin. bide utanmadan dolandirildim yazmis. sunuda ekliyim, kvkdan faturasiz bir liralik bile urun cikisi yapilmaz. sahtekarligin bu kadarinada pes.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
tamam da bilgisayar okumuyor bile hafıza kartını 30 gb diye görüyor biçimlenmesi lazım diyor biçimlenmiyor da

diyecem yapacak bişe yok kartonu bile orda kendileri çıkardı telefona taktı
onlara git ambalajını iste çakma olduğu anlaşılmasın diye yapmışlar olabilir.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
KVK gibi bir yerin fatura kesmemesi ilginç doğrusu. O KVK gerçek mi acaba ?

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bence bu herif kendini akilli zannediyor. bi yerden bozuk yada daha dusuk kapasitede kart buldu. onu kvkya nasil kakalarim diye yol ariyor. karti alirken kartonu kvk da kendileri cikarmis diyor. koskoca kutunun ustunde boyutu yazar. gormedin mi? hade onu gormedin, telefonda 64 gb gorunuyordu diyorsun? telefondan cikarip bilgisayara gidene kadar zayifladi mi kart? birakin arkadaslar. boylelerine yardim etmeyin. bide utanmadan dolandirildim yazmis. sunuda ekliyim, kvkdan faturasiz bir liralik bile urun cikisi yapilmaz. sahtekarligin bu kadarinada pes.
kvknın avukatı mısın birader mal mıyım ben zevkime böyle bi konu açayım hafıza kartının üstüne 64 gb yazmışlar yazmasına bilgisayara daha yeni takıyom 30 gb gösteriyor biçimlendirilmiyor da buyrun failleri burda mevcut
https://eksisozluk.com/sahte-sd-kart--3986448

[video=youtube;nrFiePAL0Pg]http://www.youtube.com/watch?v=nrFiePAL0Pg[/video]

KVK gibi bir yerin fatura kesmemesi ilginç doğrusu. O KVK gerçek mi acaba ?
gerçek hatay dörtyolda gelin satın alın buradan inanmıyorsanız