ErTürk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ne ictin kardes sen ? S4 e enfazla 1 guncelleme daha verilir dahada almaz. S3 e de 5.0 gelir diye aciklama yapildi hala kitkat bekliyoruz.
Ben 5.0 geleceğini hiç sanmıyorun
Ne ictin kardes sen ? S4 e enfazla 1 guncelleme daha verilir dahada almaz. S3 e de 5.0 gelir diye aciklama yapildi hala kitkat bekliyoruz.
Ekranı İps değil Japan Display Üretimi LTPS panelkesinlikle discovery elite suan kullaniyorum bir onceki telefonum note 3 idi ve kesinlikle daha hizli bir cihaz on kamera harika 8mp arka 16mp gayet basarili elestirilecek yani ekrani biraz daha iyi olabilirdi ips ekran ama parlaiklik biraz az geldi bana gunduz gunes altinda fena degil birde kasasi cok el izi oluyor zaten bench mark testlerinde note 3 g2 hepsini geride birakiyor ve fiyati 1300tl kesinlikle elite al cok memnunum lg g2 cok iyi bit tel ama bu fiyata 16gb lik alabilirsin onunda 9gb bos
Allah seni buraya beni anlatman için göndermiş galiba.Vuhoohhuuooo adamlar uçmuş. Sizin çaplarınız nedir bre kendini bilmezler. Dünyanın sayılı mühendislerinin ve tasarımcılarının bir araya gelip oluşturudukları teknolojileri tasarımları kötülüyorsunuz. Anca klavye başından o cihaz tokatlar yok onun kasası dandik yok arkadaşımda inceledim berbat. Azıcık kendinize gelin yahu. 2 işlemci modeli öğrenip iki terim öğrenen başımıza telefoncu kesiliyor.
Test sonucuna göre telefon almanın bedelini ağır ödeyeceksiniz.kesinlikle discovery elite suan kullaniyorum bir onceki telefonum note 3 idi ve kesinlikle daha hizli bir cihaz on kamera harika 8mp arka 16mp gayet basarili elestirilecek yani ekrani biraz daha iyi olabilirdi ips ekran ama parlaiklik biraz az geldi bana gunduz gunes altinda fena degil birde kasasi cok el izi oluyor zaten bench mark testlerinde note 3 g2 hepsini geride birakiyor ve fiyati 1300tl kesinlikle elite al cok memnunum lg g2 cok iyi bit tel ama bu fiyata 16gb lik alabilirsin onunda 9gb bos
Şurada yeni çıkmış bir markadan ve ikidebir bozulan, aksesuarı çok zor bulunan, desteği berbat bir markadan yani General Mobile ile LG karşılaştırması tamamen yanlıştır. General Mobile hem daha ucuzmuş hem daha hızlıymış.O telefon bozulacaksa ne yapayım ben o telefonu ya! Alın LG hem içiniz rahat olsun hem desteği tam olsun.
Çinli üreticilerin cihazlarının arkasına ''GENERAL MOBİLE'' logosu koyarak mı olacak o ? :mrgreen:Boyle dusunursen general mobile nasil gelisecek ? Bir zamanlar lg icinde ayni seyler soyleniyordu. General mobile birkac yil icinde lg gibi bir marka olabilir
Bende sana Elitin bazı özellik bakımından G2 den üstün olduğunu anlatamicam karşılaştırmayı arayüz batarya ram hafızaya bakmadan ne ile karşılaştırcaksın Lütfen ergen ergen cevaplarla alıntı yapmayın iyi forumlar.Sana ne dersem deyim elite'i savunmaktan vazgeçmeyeceksin. Bkz. Ben Fanboy değilim bir kaç bilgi ile karşılaştırma yapıyorum siz ise stoklar tükendi batarya yeterli arayüzü sade kasmıyor şu olmuyor bu olmuyor şöyle iyi böyle iyi. Elite ile size mutluluklar. Fanboy'un kim olduğunu anlamak için bkz.
Çinli üreticilerin cihazlarının arkasına ''GENERAL MOBİLE'' logosu koyarak mı olacak o ? :mrgreen:
Bunu söyleyebilmen için en azından kendi cihazlarını kendisi üretebilecek seviyede olması gerekir
Ha söylediğin diğer firmanında ismi varda ne oluyor orasıda ayrı konu
''Kalite'' adı altında geçen bir firma olamadı yıllardır bu kafayla giderse ilerde de olamayacak![]()
Donanımsal tek farkı arkasına basılan logodur rom u da bi zahmet değiştirsinler ha bence gione nin romu daha iyi ama türkçe desteği yok orası ayrı konuGionee hindistanlı bir marka. Telefonların üretiminin çinde olması çinli firma olduğu anlamına gelmez. Günümüzde birçok araç ve gereç çinde üretiliyor. Biliyorsundur ki çinde işçilik diğer ülkelere göre ucuz. Telefon elife e7 ile bire bir aynı değil üzerinde donanımsal ve yazılımsal değişiklikler yapılmış.
General mobile pek temiz olmayan geçmişinden kurtulmaya çalışıyor ve yavaş yavaş amacına ulaşıyor görüldüğü kadarıyla. Kalite olarak malzeme kalitesinden soz ediyorsan haklı olabilirsin fakat benim telefonumla drop test yapacağım yok. Telefonun ucuz olmasının 3 nedeni var;
1. Olarak telefonu general mobile uretmiyor sadece ithalatci firma. Fakat yazilimsal olarak general mobilenin olusturdugu rom kullaniliyor.
2. Uretimin çinde olmasi maliyeti dusuruyor
3. Tasarım, magaza vb. gibi şeyleri gm yapmiyor. Telefonu satın alıyor sonuçta ve simdilik sadece Türkiyede satış yapıyor.
Son olarak eminim ki bu telefonun donanımı ve tasarımı başka firmanın telefonunda olsa fiyat olarak 2 misli olurdu.
Donanımsal tek farkı arkasına basılan logodur rom u da bi zahmet değiştirsinler ha bence gione nin romu daha iyi ama türkçe desteği yok orası ayrı konu
Hayırlısı diyelim hocamGionee elife e7 Turkiyedeki simleri desteklemiyormus orda bir degisiklik yapmislar islemci ve hoparloru daha kotu yapmislar fakat o fiyata o telefondan iyisi bulunamaz. Logoyu da kılıfla gizleriz sorun olmaz on tarafinda general mobile yazmiyor zaten![]()
Boyle dusunursen general mobile nasil gelisecek ? Bir zamanlar lg icinde ayni seyler soyleniyordu. General mobile birkac yil icinde lg gibi bir marka olabilir
Elife E7 isimli telefonu makyajlayıp turkiyeye gm elite olarak satan firma biraz zor gelişir.
Ne ictin kardes sen ? S4 e enfazla 1 yil guncelleme daha verilir dahada almaz. S3 e de 5.0 gelir diye aciklama yapildi hala kitkat bekliyoruz.
s3 e kaç yıldır destek veriyor şahsen bende s3 kullanıyorum s4 e en 2 yıl daha destek verir
GM hala güven vermiyor, ilerleyen günlerde donanımsal ve yazılımsal problemler baş gösterebilir. GM de bunu kullanıcı hatası olarak nitelendirip telefonunuzu garanti dışı bırakabilir. Bunu Discovery modelinde onlarca kullanıcı yaşamıştı. Gel gör ki, Galaxy S4'ü de tavsiye etmek istemiyorum.
LG G2 veya bütçeyi biraz arttırabilirim Note 3 tavsiye ederim.
e tamam kitkatla beraber 5 güncelleme olacak s4 e de 5 güncelleme geldiğini düşün s4 4.2.2 ile geldi 4.3 ü aldı 4.4.2 yi aldı ve 2 güncelleme daha alacaktır :yes: gerçi herşey güncellemeyle bitmiyor donanım kaliteside çok önemli samsung ile gm yi mi karşılaştırıcaz şimdi.
Ya bu firmaları anlamıyorum. Dün bi videoda izledim daha. Nexus 4 ve S3. Multitasking karşılaştırması. İkiside bir sürü uygulama açıyorlar. Nexus 4 1 saniye kadar geç açılıyor S3'ten. (2013te çekilmiş video)Ama gel gelelim S3 ilk açtığı uygulamaya ve sonrakilere döndüğünde uygulamanın kapandığını tekrar açıldığını görüyorum. Ama nexus 4 tak diye ekrana getiriyor uygulamayı. Diceğim odur ki nexus telefonlar iphone gibi. Bu firmalar arayüz eklediğinde ne farkediyorda nexuslar gibi 10-15 uygulamayı aynı anda açık tutamıyorlar. Böyle olduktan sonra 3 gb koysan ne farkeder 30 gb ram koysan ne farkeder.