Discovery Elite mi yoksa Galaxy S4 mü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YunusTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Şuan S3 Mini kullanıyorum, 7 aya yaklaşık olarak. Discovery özellik olarak daha iyi olabilir ama şimdi herkes Telpa servisinin önünde ağlıyor. Ve sallamıyorum, S3 Mini'de Asphalt 8, Real Racing 3, Dead Trigger 2 şimdiye kadar 0 kasmayla oynuyorum. Siz inanmayın, ben doğruyu söylüyorum. General Mobile hala güven vermiyor, hadi aldınız diyelim. Acaba Telpa ne yapacak? Şarj soketi bozuluyor, Telpa kullanıcı hatasından para alıyor. Siz uyuyun. :) Ama tabiki General Mobile Elite farklı olabilir ama alırsanız riske girersiniz.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Şuan S3 Mini kullanıyorum, 7 aya yaklaşık olarak. Discovery özellik olarak daha iyi olabilir ama şimdi herkes Telpa servisinin önünde ağlıyor. Ve sallamıyorum, S3 Mini'de Asphalt 8, Real Racing 3, Dead Trigger 2 şimdiye kadar 0 kasmayla oynuyorum. Siz inanmayın, ben doğruyu söylüyorum. General Mobile hala güven vermiyor, hadi aldınız diyelim. Acaba Telpa ne yapacak? Şarj soketi bozuluyor, Telpa kullanıcı hatasından para alıyor. Siz uyuyun. :) Ama tabiki General Mobile Elite farklı olabilir ama alırsanız riske girersiniz.
Sanamı inanayım gözlerime mi inanayım bilemedim [video=youtube;jIpdvRl6MhU]http://www.youtube.com/watch?v=jIpdvRl6MhU[/video] kare atlamaları görüyoruz heralde çökcek sandım :) Ve ayrıca o dandik dediğin telpa S3 ü garantiye vermiştim kamera ve ahize çalışmıyordu 1 hafta sonra 0 ını verdi diğerlerini bilmem ama ben memnunum telpadan 3-4 kez daha gitmiştim maltepe telpaya 1 hafta sonra telefon elimde ve sorunsuzdu :) Garanti birazda şans işi :)

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Ben alicagim telefonda kesinlikle kasma , herhangi bir oyunu kaldirmama istemiyorum , ust duzey kullanici hissi yasamak istiyorum ve RİSK İSTEMİYORUM !!!

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
S4 gerçekten aşağı seviye bir cihaz s4 yanında dikkat edersen lg g2 ile karşılaştırıyorlar doğru soru lg g2 mi elite mi olacaktır ... Ben olsam elite lite i beklerdim orası ayrı tabi
Siz neyin kafasındasınız.LG G2 gibi abilerine diz çöktüren bir cihazı elite adlı saçma sapan şişirilmiş özelliklerle soslanmış bir elektronik yığını bir tutabiliyorsunuz.Dostum senin sorunun bükemediğin bileği öpememen

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Samsung daki kaliteyi , servislerindeki ilgiyi general mobilede bulabileceğini sanmıyorum.
Yunus çok haklısın.Bakın arkadaşlar siz büyük bir yanılgı yaşıyorsunuz s4 gibi bir cihazı saçma sapan bir cihazla kıyaslamayın.Lg G2 kullanıyorum ama s4 çok kaliteli bir cihaz

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Siz neyin kafasındasınız.LG G2 gibi abilerine diz çöktüren bir cihazı elite adlı saçma sapan şişirilmiş özelliklerle soslanmış bir elektronik yığını bir tutabiliyorsunuz.Dostum senin sorunun bükemediğin bileği öpememen

Yunus çok haklısın.Bakın arkadaşlar siz büyük bir yanılgı yaşıyorsunuz s4 gibi bir cihazı saçma sapan bir cihazla kıyaslamayın.Lg G2 kullanıyorum ama s4 çok kaliteli bir cihaz

Al bi fanboy daha 1.Elitin performansı G2 dende S4 tende üstündür 2.Boş uygulamalarla dolu olanın G2 ve S4 olduğunu bilmiyorsan bu senin cahilliğin telefonu alıp kullanmadan sallamasyon yorumlar yapıyorsun:sleep:

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Al bi fanboy daha 1.Elitin performansı G2 dende S4 tende üstündür 2.Boş uygulamalarla dolu olanın G2 ve S4 olduğunu bilmiyorsan bu senin cahilliğin telefonu alıp kullanmadan sallamasyon yorumlar yapıyorsun:sleep:
Bana cahil yazmışsın.Doğrudur cahil olmak iyi bir şey olmasa ayıp değildir.Ama bir gerçek var.Allahın verdiği akıl bizi günümüzde bu noktaya getirmiştir.Sen telefonunda ki gereksiz uygulamaları [G2 de ben göremedim ama] silmek gibi bir davranışı gerçekleştiremiyorsan sen akıllı telefon kullanıcak seviyeye gelemişsin. Bir diğer hususta sen bana fanboy demişsin.Fanboy gibi bir kavramı getirsek üstüne koysak cuk diye oturur. Son cümlemde şudur sana KALİTE ve KALİTELİ KAVRAMLARININ DÜNYADA NE KADAR BÜYÜK BİR SIFAT OLDUĞUNU BU KAVRAM İNSAN İÇİNDE KULLANILDIĞINI belirtmek isterim kocaman1321

Bana cahil yazmışsın.Doğrudur cahil olmak iyi bir şey olmasa ayıp değildir.Ama bir gerçek var.Allahın verdiği akıl bizi günümüzde bu noktaya getirmiştir.Sen telefonunda ki gereksiz uygulamaları [G2 de ben göremedim ama] silmek gibi bir davranışı gerçekleştiremiyorsan sen akıllı telefon kullanıcak seviyeye gelemişsin. Bir diğer hususta sen bana fanboy demişsin.Fanboy gibi bir kavramı getirsek üstüne koysak cuk diye oturur. Son cümlemde şudur sana KALİTE ve KALİTELİ KAVRAMLARININ DÜNYADA NE KADAR BÜYÜK BİR SIFAT OLDUĞUNU BU KAVRAM İNSAN İÇİNDE KULLANILDIĞINI belirtmek isterim kocaman1321
Yazım yanlışlarım içinde kusura bakma cahillik

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

ne saçmalıyon gene sen ya nereye getirdin konuyu almış bi g2 görende ip6 kullanıyo habire övüyo kalitede kalite diye sana "G2" nle mutluluklar diliyorum.Allah akıl vermiş ama getirdiği nokta belli işte bana fanboy diyo benim yazdıklarım tamamen bilgiye dayalı sallamasyon şeyler değil:wink:

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36

Arkadaşım bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Senin o şişirilmiş dediğin cihazla Note 3 Eqiunox işlemcili başa çıkamazken, S800 işlemcili olanı ise yeni piyasaya çıkan Elite 3G versiyonuyla anca kapışıyor. Elite'i zaten S4 ile karşılaştıramazsın, Elite'e hakaret etmiş olursun. Lütfen azcık da olsa fanboyluğu bırak ve objektif düşün, telefonun inceleme videolarını izlem (Troy'un incelemesi seni kesmezse donanımhaber'in editörü Mesut Çevik'in inceleme videosunu izle ki o cihaz prototip cihazdır, öyle olmasına rağmen performansı üst seviye.)

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşım bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Senin o şişirilmiş dediğin cihazla Note 3 Eqiunox işlemcili başa çıkamazken, S800 işlemcili olanı ise yeni piyasaya çıkan Elite 3G versiyonuyla anca kapışıyor. Elite'i zaten S4 ile karşılaştıramazsın, Elite'e hakaret etmiş olursun. Lütfen azcık da olsa fanboyluğu bırak ve objektif düşün, telefonun inceleme videolarını izlem (Troy'un incelemesi seni kesmezse donanımhaber'in editörü Mesut Çevik'in inceleme videosunu izle ki o cihaz prototip cihazdır, öyle olmasına rağmen performansı üst seviye.)
Hala fanboy diyor.Elite elit diye fanboyluk yapıyorsun.Gelmiş fanboy diyorsun Bu ne kendini bilmezlik.Tofaş da 100 yapar paganide 100 yapar ama arada dağlar kadar kalite farkı var. Neyin kafası bu insan Elite adlı balon milletin elinde patladiginda bu forumu terk edecekmisin ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben alicagim telefonda kesinlikle kasma , herhangi bir oyunu kaldirmama istemiyorum , ust duzey kullanici hissi yasamak istiyorum ve RİSK İSTEMİYORUM !!!

Sen beni sanırım yanlış anladın, ''S3 Mini al'' demek istemedim. Eğer o sanal tuşlara veya arkadaki tuşlara alışabileceğini düşünüyorsan LG G2 almalısın. Şarj yönünden, hız yönünden LG G2, S4'ün önünde. Ben çok aradayım çünkü Samsung'un tasarımını çok beğeniyorum, LG G2 sanal tuş yerine fiziksel tuş koysaydı keşke... Ama alırsam %70 LG G2 alırım herhalde. LG G2 öneririm. General Mobile=RİSK demektir. Bu telefonu aldıktan sonra desteği nerede? General Mobile'nin servisinden bahsetmeme gerek yok sanırım. Aksesuarı da zor bulunuyor. Zaten okuduğum yorumlara göre 1-2 ay kullanıp bozan var. LG G2 öneririm.

General Mobile=RİSK ve MACERA demektir. Ya özellik bakımından General Mobile üstün, anladık. Ama telefon 1-2 sonra bozulacaksa ben ne yapayım o telefonu? Sonra ağlarsın, LG G2 al; hem destek yönünden hem yazılım yönünden rahat ol. General Mobile'nin servisi malum.

Ne demek istiyorsun? LG G2 aldığına pişman mısın? Yani S4 daha mı iyi? Biraz aydınlatırsan seviniriz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne konuşuyorsunuz siz yaw ? bi tarafta samsungun avukatı bi tarafta bilmeden konuşan şahıslar ! Tavsiye işini gelirsek , Elite yerine G2 almalısın eğer S5 alıcak paran varsa Z2 al. LG nin en önemli özelliği LG-Google işbirliği biliyorsunuzdur Android Google nın ürettiği bir sistem android çıktığı an LG telefonlara geliyor. Eğer bütçen varsa da Z2 almalısın piyasadaki en iyi telefon Z2 dir en sağlamı da odur. Lite de iyi bir model 1000 Tl ye çıkarsa tabii (ne zaman çıkacağı belli değil
) 1500 TL bütçen varsa G2 2000 TL bütçen varsa Z2 . Z2 hem sağlamlığıyla öne çıkıyor . Bana sorarsan sen hangi teli kullanıyorsun diye GMD1 (General Mobile Discvery) Tabi para olsa daha iyi bir telefon alırdık ama :)) İyi Günler.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
LG nin en önemli özelliği LG-Google işbirliği biliyorsunuzdur Android Google nın ürettiği bir sistem android çıktığı an LG telefonlara geliyor. ama :)) İyi Günler.
O nexus cihazlar için geçerli ve güncellemeyi lg ürettiği için almıyor telefon google a ait olduğu fakat lg ye ürettirdiği için alıyor yani yazılımsal kısmı tamamen google da cihazın kastettiğin nexus cihazlarsa dediğin doğru fakat bir g2 vs gibi lgnin kendi ürettiği cihazlar için bu söz konusu değil

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Muhtar 1400 tl bütçesi olamlar 2. El Z1 alsın.ama discovery elite en az 1499 tl ye çıkar

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ne konuşuyorsunuz siz yaw ? bi tarafta samsungun avukatı bi tarafta bilmeden konuşan şahıslar ! Tavsiye işini gelirsek , Elite yerine G2 almalısın eğer S5 alıcak paran varsa Z2 al. LG nin en önemli özelliği LG-Google işbirliği biliyorsunuzdur Android Google nın ürettiği bir sistem android çıktığı an LG telefonlara geliyor. Eğer bütçen varsa da Z2 almalısın piyasadaki en iyi telefon Z2 dir en sağlamı da odur. Lite de iyi bir model 1000 Tl ye çıkarsa tabii (ne zaman çıkacağı belli değil
) 1500 TL bütçen varsa G2 2000 TL bütçen varsa Z2 . Z2 hem sağlamlığıyla öne çıkıyor . Bana sorarsan sen hangi teli kullanıyorsun diye GMD1 (General Mobile Discvery) Tabi para olsa daha iyi bir telefon alırdık ama :)) İyi Günler.

S5 in parmak izi algilamasi çok hosuma gidiyor. Tabi sadece bu degil , zaten Z2 ye yakin ozellikte.

Efes4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldın mı bilmiyorum :D ama alacaksan kesinlikle discovery elite almalısın. G2 nin kasası çok dandik arkadaşlarımda var inceledim çok adi bir hissiyat veriyor. S4 geç direk. Nexus 5 ede bakabilirsin saf android olması nedeniyle cihaz yağ gibi akıyor bana kalırsa N5 almalısın 😃 tabi yinede senin kararın. İlla Elite veya S4 diyorsan Elite derim ben

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şöyle birşey eklemek istiyorum Elite ve G2 aynı işlemciyi kullanıyor.S800 ısındıkça yavaşlayan performansı düşen bi işlemcidir.İnanmıyorsanız buzdolabına koyun çıkarın yapın antutu daha yüksek bi skor alır sadede gelirsek Elitedeki kasa daha büyük ferah olacağından işlemci daha az ve geç ısınır dolayısıyla yüksek performans.Fiyat ve kamera eklenirse işin içine elite farkı açıyor.Bence tek eksiği telpa garantili olaması geçmişi kirli olan bi firma ama eskisi gibi değiliz daha iyi olacağız diyorlar.Karar ve zevk senin.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Abi S4 ün yüzüne bile bakmayın.ikisinden biri ise discovery.S5 alcak kadarda budala olmayın derim.Samsung çokta albenisi olan özellikler taşımıyor.yada taşıyorda uygulamada göstermiyor bunu samsung kullanıcıları bilir.Nexus 5 almadan düşünün çünkü nexus yeni yeni yükselmeye başladı ve nexus 5 le biraz daha güç kattı fakat yeterli değil.Nexusun bir sonraki modelini bekleyin eğer nexus alcaksanız...çünkü büyük bir bomba olur.ama amiral gemi istiyorsanız ya z1,yada z2 alın ikisinin arasında fark yok.

Efes4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi S4 ün yüzüne bile bakmayın.ikisinden biri ise discovery.S5 alcak kadarda budala olmayın derim.Samsung çokta albenisi olan özellikler taşımıyor.yada taşıyorda uygulamada göstermiyor bunu samsung kullanıcıları bilir.Nexus 5 almadan düşünün çünkü nexus yeni yeni yükselmeye başladı ve nexus 5 le biraz daha güç kattı fakat yeterli değil.Nexusun bir sonraki modelini bekleyin eğer nexus alcaksanız...çünkü büyük bir bomba olur.ama amiral gemi istiyorsanız ya z1,yada z2 alın ikisinin arasında fark yok.
Nexus 5 in ram 2 gb Snapdragon 800 var bence gayet yeterli bir işlemci seneye çıkacak hiç bir oyunu kasmadan oynatır. Sonraki senenin ilk çeyreğindekileri oynatır bence. Ayrıca N5 güncelleme özelliğini de atlamamak gerek bence. Bende nexus 4 var 3 ay önce 4.4.2 KitKat güncellemesini yükledim 4.4.3 bekliyorum. Samsung daha 4.3 yeni verdi cihazlarına. G2 de henüz Türkiye' de güncellenmedi diye biliyorum

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Nexus 5 in ram 2 gb Snapdragon 800 var bence gayet yeterli bir işlemci seneye çıkacak hiç bir oyunu kasmadan oynatır. Sonraki senenin ilk çeyreğindekileri oynatır bence. Ayrıca N5 güncelleme özelliğini de atlamamak gerek bence. Bende nexus 4 var 3 ay önce 4.4.2 KitKat güncellemesini yükledim 4.4.3 bekliyorum. Samsung daha 4.3 yeni verdi cihazlarına. G2 de henüz Türkiye' de güncellenmedi diye biliyorum
Tamam hafız haklısında insan performanstan başka özelliklerde ister göze hoş görünmesini falan.gerçi o kullanıcı istediği gibi kişiselleştirir.ben nedense N5 i biraz kullandıktan sonra hernedense sıkılmaya başladım

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Vuhoohhuuooo adamlar uçmuş. Sizin çaplarınız nedir bre kendini bilmezler. Dünyanın sayılı mühendislerinin ve tasarımcılarının bir araya gelip oluşturudukları teknolojileri tasarımları kötülüyorsunuz. Anca klavye başından o cihaz tokatlar yok onun kasası dandik yok arkadaşımda inceledim berbat. Azıcık kendinize gelin yahu. 2 işlemci modeli öğrenip iki terim öğrenen başımıza telefoncu kesiliyor.

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Vuhoohhuuooo adamlar uçmuş. Sizin çaplarınız nedir bre kendini bilmezler. Dünyanın sayılı mühendislerinin ve tasarımcılarının bir araya gelip oluşturudukları teknolojileri tasarımları kötülüyorsunuz. Anca klavye başından o cihaz tokatlar yok onun kasası dandik yok arkadaşımda inceledim berbat. Azıcık kendinize gelin yahu. 2 işlemci modeli öğrenip iki terim öğrenen başımıza telefoncu kesiliyor.

Haklısın , millet S5 i çıkmadan ve kullanmadan çöp diye nitelendirirken , gm elite i kullanmadan ilah gibi gösterebiliyorlar. Çok basit bir düşünce yapısı ama gm elite daha iyiyse , S5 niye 2299 TL ??

Efes4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın , millet S5 i çıkmadan ve kullanmadan çöp diye nitelendirirken , gm elite i kullanmadan ilah gibi gösterebiliyorlar. Çok basit bir düşünce yapısı ama gm elite daha iyiyse , S5 niye 2299 TL ??

Samsungu kötülememin sebebi kullandığı touchwiz arayüzü ve destek vermemesi.
Touchwiz arayüzü nasıl birşeydir kullanan bilir. Çok kasar rami çok yer gereksiz uygulamalar çoktur (kimine göre gerekli tabii)
Ayrıca ben ilah gibi göstermiyorum. Bu arada fiyata gelelim GM discovery S3 ile aynı özellikte fakat yarı fiyatına. Samsung markaya alıyor parayı

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
İnsan ister istemez buladar hızlı yükselişe çıkan bir telefona daha çok kendine yakın hissediyor.Saösung senelerdir aynı taktik ,teori herneyse onşa gidiyor ve çok kullanıcı kaybetti

Buna denk önyargılar oluşuyor

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İnsan ister istemez buladar hızlı yükselişe çıkan bir telefona daha çok kendine yakın hissediyor.Saösung senelerdir aynı taktik ,teori herneyse onşa gidiyor ve çok kullanıcı kaybetti

Buna denk önyargılar oluşuyor

Ben haala seviyorum ve önyargım yok. Haala S5 almayi dusunuyorum , Z2 ye ısınamadım .