Discovery Elite mi yoksa Galaxy S4 mü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YunusTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ohranus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elite baya güzel gözüküyo ama ben olsam s5 beklerdim GM a hala tam anlamıyla güvenemiyorum bu konun dışına çıkacaksak kesinlikle ıphone al:D

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Elite baya güzel gözüküyo ama ben olsam s5 beklerdim GM a hala tam anlamıyla güvenemiyorum bu konun dışına çıkacaksak kesinlikle ıphone al:D

iphone almam cunku , ben apk indiren , hileli oyun indiren bi insanim. iphone elimi kolumu bağlıyor.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
neyin tartışmasını yapıyorsunuz isteyen istediğini alsın kime ne boşverin kalp kırmaya değer mi :)
tabiki arkadaşın yerinde olsam ne samsung ne elite derdim.g2 yada z2 arasında tercih yapmalısın ki z2 derim o kadar bütçe yoksa g2.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Eğer Elite uzun ömürlü dayanacaksa kesinlikle Elite. Ama bu da Discovery gibi şarj soketi sorunu veya ışık sızması yapacaksa g2 almak daha mantıklı.

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
z2 nin fiyati iyi olursa alabilirim

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2 gun sonra S5 cikicak. SDN forum inceleme videosu çeker insallah.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1gb ram dediği yani 1gb düşük bu da 2gb ram 316gb rom oluyor.

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
discovery elite hiç düşünme bile :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O dediğin TELPA tarafından satın alınmadan önceydi ki o cihazları bile gayet başarılı cihazlardı. Şu an Türkiye'nin önde gelen distribitörlerinden biri olan TELPA nın bir markası olarak AR-GE birimi bulunan, zaman sonra kendi üretimini kendi yapar hale gelebilecek bir firma. Tabletleri falan da gayet başarılı. Bende bugün gördüm elite modelini şahsen bayıldım. Özellik olarak da çok iyi. Bu fiyatın üstüne çıkıp alacağınız her model sadece hava atmak için olacaktır başka bir işe yaramaz. Kendim bir telefoncuyum. Ve aklımda note 3 vardı. İkinci elini almak için bekliyordum. İstediğim gibi denk gelmedi şu ana kadar ki iyi ki de denk gelmemiş. ELITE almak daha karlı. Ve aynı performans hatta biraz daha ötesi... Firmanın oturması gerektiği doğru ve emin adımlarla da ilerliyorlar. Türk markası olması hasebiyle bence destek vermeliyiz. Kazanan ülkemiz olsun. Bu ülkeye bu kalitede bir ürün getirdikleri için de teşekkür etmek lazım TELPA ya...

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
S4 kaldı mı hala?Z2 çok iyi olsada fiyatı çok uçuk gelecek.Almanyada ön sipariş 679 euro.Yani 1980 TL.Türkiye'de 2399 TL'den girer bence.Bu arada Sony Xperia Z1 Compact 1438 TL bizdeuygun.com'da.Ya Z1 Compact,LG G2,Xperia Z2 alın.yada Lumia 930.Ben Z1C yada L930 almayı planlıyorum.

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
S4 kaldı mı hala?Z2 çok iyi olsada fiyatı çok uçuk gelecek.Almanyada ön sipariş 679 euro.Yani 1980 TL.Türkiye'de 2399 TL'den girer bence.Bu arada Sony Xperia Z1 Compact 1438 TL bizdeuygun.com'da.Ya Z1 Compact,LG G2,Xperia Z2 alın.yada Lumia 930.Ben Z1C yada L930 almayı planlıyorum.

Ya hic kasmiyicak bi cihaz istiorum ama Z2 cok pahalı olucak. S5 i alma dio herkez

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
100 lira daha para ver Z2 al her kuruşunu hakediyo

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Z1 s4 ten daha iyi ama kimse z1 dememiş
G2 z1 z2 yada HTC one 4unden birini al
Samsung da kronik rehber sorunu var 2gb ramin 1 e yakinini tel kullanıyo zaten bence güzelde değil

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
z1 performans olarak zaten üst düzey ama çerçeve çok kaba ve ekran berbat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cidden elite kullanan birisinin tavsiyelerine ihtiyacım vardı note 2 almaya kararlıydım fakat bu telefonu görünce özelliklerini okuyunca çok ikilemde kaldım note 2 eskimiş midir bilmem ama ikisinide kullanan bi kullanıcısınız ne tavsiye edersiniz

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Samsung Galaxy S5 alabilecek kadar paranız varsa Discovery Elite neden düşünüyorsunuz? Sonuçta arada 1100 TL fark var. Bana kalsa bu kadar fark verebilecek kadar niyetli olsam Samsung alırdım.

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Galaxy S5 cikti. Teknoloji magazalarina gidip , deneyebilirmiyiz ???

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
samsung s5 değil s50000000 çıkarsa da Touchwiz varsa alınmama sebebi artı olarak tüm galaxy serisinde başımıza gelen bundada gelecek. donma,kasılma,takılma vb.

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Excellent çok iyi bir noktaya değinmiş. Sadece kullanılan malzeme kalitesine bakmayın kullanımdaki stabillikte önemlidir. Gm Discovery kullandım. O kadar iğrenç menüsü varki yani samsung arayuzu bile daha ilgi çekici geldi bana. Ama yinede zevk meselesi.. o iğrenç arayuzu yapmak için çok çaba sarfettiklerini de düşünmüyorum. Ayrıca elitenin ppi değerine takilanlar varmış. İnsan gözü bunun yarısını ayırt edebilecek kapasitedeymiş eeee bu da boş oldu. Neyse diyeceğim o ki elite alma. Discoverynin şarj soketinde sorun vardı, 30 lira verip tamir ettiriyorsun. Bozuk çıkma ihtimali senin şansına kalmış bir şey. Ya valla kişisel yorumumuma gelecek olursak ben bir htc kullanıcısıyım. Bu ikisi arasında dersen S4 diyorum ben ama normal şartlarda Nexusu tavsiye edeceğim eğer onu beğenmezsen Xperia son teklifim :)