Mikail_Ebrinç
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,700
Çocuk Zula oynarken hack ac
annesinin pc yi kullanıyor ve mobil oyunlardan başka oyun bilmediğinden %100 eminimÇocuk Zula oynarken hack ac
Bana instasını ver hacklemekle korkutim.bi ara youtube'da 10-11 yaşlarında bir çocuğun bir videosunda bir teyzeye küfür ettiğini gördümki neden küfür ettiğini merak edince anladım.Teyzenin dediği şey şuydu;
-Oğlum keşke birazda ders çalışsan
peki ya o çocuk ne dedi?
-sanane aptal kadın ağla matematik 0 türkçe 0 hayat bilgisi 0 hahahaha ağla mal karı
bu çocuğa neden öyle yaptığını sormuştum,banada kötü şeyler söylemişti,bende buna sinirlensin diye diss saldırısı yapmıştım,tek videosuna 20 diss getirtmiştim
çocuk çok sinirlenmişti,beni babasının polis olduğunu ve babasının beni öldüreceği konusunda tehdit edip küfürler yağdırıyor,çocuğu ciddiye bile alamıyorum ama,sizce ne yapmalıyım?
tiktoku falanda var olurmuBana instasını ver hacklemekle korkutim.
Yani babası polis ise biraz şey de olabilir yani. Biraz düşünmem lazım.tiktoku falanda var olurmu
Pcde Zula mobileannesinin pc yi kullanıyor ve mobil oyunlardan başka oyun bilmediğinden %100 eminim
1 haftalık banımdan sonra,dedim öyle bişey ve hala korkmadığını söylüyorYani babası polis ise biraz şey de olabilir yani. Biraz düşünmem lazım.
Sen onu hakaret suçuyla tehdit et.
İnternetteki videoları göster.
Sonra kanunu göster ve de ki;
"Senin babanın polisliği benim zekama işleyemez. "
Aynen böyle de.
update:Çocuk bizi 5k takipçili tiktok hesabıyla tehdit etmeye başladıAffedin hocam. Siz eğlenseniz bile, çocuk kötü hissedebilir.
bende öyle düşünmüştümYardırın hocam
seni mi öldürtcekmiş peki öldürtsün komik şeybi ara youtube'da 10-11 yaşlarında bir çocuğun bir videosunda bir teyzeye küfür ettiğini gördümki neden küfür ettiğini merak edince anladım.Teyzenin dediği şey şuydu;
peki ya o çocuk ne dedi?
-sanane aptal kadın ağla matematik 0 türkçe 0 hayat bilgisi 0 hahahaha ağla mal karı
bu çocuğa neden öyle yaptığını sormuştum,banada kötü şeyler söylemişti,bende buna sinirlensin diye diss saldırısı yapmıştım,tek videosuna 20 diss getirtmiştim
çocuk çok sinirlenmişti,beni babasının polis olduğunu ve babasının beni öldüreceği konusunda tehdit edip küfürler yağdırıyor,çocuğu ciddiye bile alamıyorum ama,sizce ne yapmalıyım?
Çocuğun sesini nasıl kaydettin ? Rat mı attın naptın ?çocuk ifşalandı ve büyük ihtimalle battı alın bakın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not:Ağır küfürler vardır,küçükler izlemesin lütfen
o sırada "momolive"dan yayın açmıştı abimiz,arkada o açıktı onun sesi geliyorÇocuğun sesini nasıl kaydettin ? Rat mı attın naptın ?
Crınge patlamasıÇocuğun sesini nasıl kaydettin ? Rat mı attın naptın ?
ben o yaşlarda elimde tablet bile yoktu, ailenin hatası aman git git diye eline veriyorlar iişte sonuçta cocuk yaptılar he ben öyle büyük bi insan da değilim 14 yaşındayım annemin katı oldduğuna için şükür ediyorum iyiki vermemiş .bi ara youtube'da 10-11 yaşlarında bir çocuğun bir videosunda bir teyzeye küfür ettiğini gördümki neden küfür ettiğini merak edince anladım.Teyzenin dediği şey şuydu;
peki ya o çocuk ne dedi?
sanmamAilesi muhtemelen biliyordur.