zaten çocuğa robux vercektim üzülmesin diye,discordunu ver diyorum sunucusunun adını veriyor,discord sunucunun adı ne diyorum kullanıcı adını veriyor,discord hashtagini soruyorumKnk velet ya saten babası polis akrabası belediye başkanı halası amerikan başkanının kızıymış çok riskli bir iş bence sen direk özür dile o dislikeleri like ve aboneey çevir abi özür dilerim de sana robloxta robux atcam abi de yoksa cia ajanlarını evinde seni sallandırırken bulursun
#RedBreadCowboys ta yaz benden geldiğini anlasın dissinAga bide bu veletlerin hepsi benim babam polis diyor aw polis sana hiç birşey yapmadığın halde napabilcekki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende altına veletmisin yazcam adım Musti RG
Burdan yürür he çocuk. Her dislike atana tazminat davası açsın. Oh gelsin paralarha birde bize şöyle bi video yapmıştı
(Dikkat Cringe İçerir)
he la,dissleri küfür etmek sanıyor çocukBurdan yürür he çocuk. Her dislike atana tazminat davası açsın. Oh gelsin paralar![]()
Çocuk ateşliymişçocuğa üzülecektim,bırakacaktım,dün gece roblox oynarken yakalayayım dedim
ve şöyle dedi
"eğer dissleri geri çekmezseniz seni ve ekibinle sevişirim"
10 yaşındaki çocuk onları nerden biliyorçocuğa üzülecektim,bırakacaktım,dün gece roblox oynarken yakalayayım dedim
ve şöyle dedi
"eğer dissleri geri çekmezseniz seni ve ekibinle sevişirim"
sevişmenin anlamını bilmediğinden %100 eminim10 yaşındaki çocuk onları nerden biliyor![]()
ehm ehm ...10 yaşındaki çocuk onları nerden biliyorS.... Vb. dese klasik küfürleridir.
kapatmamış,coppa gelmeden önce vardı o videolar,coppa gelince çocuklara özel yapmış çoğunuyorumları kapatmış videolarda![]()
Ne olduehm ehm ...
Gerçeği var burdaBeyler abimiz polat alemdar gibi bakıyor karışmayın derim
hayır,sen Hazreti Sıçak Alemdarın çakmasısınGerçeği var burda![]()
Hey hey hey bu forumda ilk polat pp siyle çıkan benimhayır,sen Hazreti Sıçak Alemdarın çakmasısın
Defol burdan!