- Reaksiyon puanı
- 3,025
Sizi de ulu önder Atatürk astı,yaktı,öldürdü[emoji6]Sizi de denize döktük ona bakarsan![]()
Sizi de ulu önder Atatürk astı,yaktı,öldürdü[emoji6]Sizi de denize döktük ona bakarsan![]()
Sizi de ulu önder Atatürk astı,yaktı,öldürdü[emoji6]
Bu ülkede Atatürk'e a***ş diyen adam başkan oluyor. Ona asıl laf söyleyeni içeri atıyorlar. Kurucu öndere değil.![]()
aman bu lafı başka yerde söyleme. İçeri atarlar seni. Koskoca ulu öndere katil mi diyorsun sen
Bu ülkede Atatürk'e a***ş diyen adam başkan oluyor. Ona asıl laf söyleyeni içeri atıyorlar. Kurucu öndere değil.
Espiri mi yaptın. Yoksa ciddi misin? Anlayamadım. Allah çevrendekilere sabır versinCumhuriyetle yönetiliyoruz sonuçta. Halk kimi seçerse o başkan. İster ayyaş ister çayyaş![]()
Lan hadsiz birinci dünya savaşında nasıl vurdular ohh dediğin yerde vurulanlar şehit lan şehit haddini bil.1. Dünya savaşında o taptığınız araplar sizi nasıl vurdu. Ohhhhh içimin yağları eridi.
Lan hadsiz birinci dünya savaşında nasıl vurdular ohh dediğin yerde vurulanlar şehit lan şehit haddini bil.
Araplar kimi vurdu Müslüman Türk askerlerini vurdu haddini bil.
Ben söz dinlerim yasim 43
1973 dogumluyum ergenlik dönemim bitmedi
))) ben bu sebeple aranizdan saygiyla ayrilyirum konuya dahil olmiyayim diye
cünki havanda su dövüyoruz
Ataturke vatani satti ona buna peskes cekti diyemedikleri icin ancak ayyas diyorlar. Feto ya ulkeyi satanlar, devleti resmen teslim edenler kimler? Askeri, universiteleri, mahkemeleri fetonun kullanima acan kim? Dun feto idi..yarin acaba baskasina da peskes cekerler mi? Hadi 10 yil sonra x diye biri baskan oldu. O x de vatani satti..Ne yapcaz? Allah affetsin kandirildik mi diyecegiz?
Kandırılmıyorlar mı sürekli? Şimdi başka bir cemaat çıkıp ona da peşkeş çekip yine aynısını yaparlarsa nolacak?Niye halk bu kadar mal mı ? sen kendine memleketine güvenmiyormusun ? Boşuna dememişler hain içeriden olunca kapı kilit tutmaz diye
![]()
Yürü be reis kim tutar seni!!!
Bu reisse ben en koyu Apple taraftarıyım. Bak o derece diyorum.![]()
Yürü be reis kim tutar seni!!!
Kanıtı var mı?"Yurtta sulh konseyi"nin (Anladın sen onu) dışardan destekli üyesi bu hanımın seni çok büyük hayal kırıklığına uğratacağı gerçeğinden ötürü.
![]()
Haklısın ama en sevdiğim siyasetçi. Konuşmaları çok hoşuma gidiyor[emoji1] [emoji1]Kore'li senin adına üzgünüm abicim be, hiçbir geleceği olmayan, siyasette en ufak bir şansı bile kalmamış, "Yurtta sulh konseyi"nin (Anladın sen onu) dışardan destekli üyesi bu hanımın seni çok büyük hayal kırıklığına uğratacağı gerçeğinden ötürü.
(Sahi ya o sağ yanındaki gözlüklü eski Merkez Bankası Başkanı değil mi? Ne Durmuştu unuttum şimdi)
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] ne alıp veremediğin var kadınla[emoji1]Bu reisse ben en koyu Apple taraftarıyım. Bak o derece diyorum.
Araplardan hiç şehit olmadığını iddia edecek değilim ama sizin bu yazdığınız da gerçek dışı bir iddia.Bu arada Arapların Türkleri vurduğu mevzuyu istersen derinlemesine bir daha araştır, iyice oku ondan sonra konuş, çok daha iyi edersin. Aynı zamanda Çanakkale şehitliğinde binlerce Arap kökenli insanın medfun olduğunu da bir hatırlayıver istersen.)
(Bu mesajımı bir öncekine ilave etmek istemiştim ya araya başka mesajlar girince muhatap kişi bağı kopmuş oluyor. Koreliye yazmıştım.)![]()
Yanlış anlaşılacak birşey yok üstad Peygamberimiz bile Arapları sevin zira ben arap olduğum için, Arapları sevin Kuran Arapça olduğu için dememiş miHiç kimseyi savunduğum yok ama benim bildiğim kadarıyla 1000 sene beraber yaşadığımız araplar hiç bir zaman için bizi sevmediler.Ama illaki her yerden bir iyi ve kötü muhakkak çıkar ben şahsen Enternasyonalist bir insanım.
Umarım yanlış anlama olmaz.
Hocam gece gece ne içtin sen ?Peygamberimiz bile Arapları sevin zira ben arap olduğum için, Arapları sevin Kuran Arapça olduğu için dememiş mi
Senin bu dediklerin, şu anki sistemde oluyor zaten. Neyi eleştirdiğinizden haberiniz yok sanırım.Ataturke vatani satti ona buna peskes cekti diyemedikleri icin ancak ayyas diyorlar. Feto ya ulkeyi satanlar, devleti resmen teslim edenler kimler? Askeri, universiteleri, mahkemeleri fetonun kullanima acan kim? Dun feto idi..yarin acaba baskasina da peskes cekerler mi? Hadi 10 yil sonra x diye biri baskan oldu. O x de vatani satti..Ne yapcaz? Allah affetsin kandirildik mi diyecegiz?
çay ve meşrubattan başka birşey içmiyorum size de tavsiye ederim gece bile olsa zihni açık tutuyor...Hocam gece gece ne içtin sen ?
Şu anki sistemden daha kötüsü yok. Yeni sistemle iyileştirmeler yapılacak. Provokatörlerin gazına geliyorsunuz.Su anki sistemi elestirmeyen yoktur herhalde. Benim endisem daha da kotu olacagimiz. 5 seneo sonra insallah hakkin hukukun, adeletin daha iyi durumda oldugu bir sistemimiz olur. Arkadasin dedigi gibi icimiz hain dolu. Dikkatli olmamiz lazim. Yeni bir hata cok zarar verir milletimize.