Başkanlık Sistemini Tartışıyoruz

Başkanlık Sistemi

• Olmalı

Kullanılan: 34 33.3%
  • Olmamalı

Kullanılan: 68 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    102
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Başkanlık sistemi gelmezse nolur?
Tayyip Erdoğan, saltanatına kaldığı yerden devam eder. Gücüne güç katmaya, yargıyı ele geçirmeye, mecliste hüküm sürmeye devam eder. Adamın şurada zaten ne kadar ömrü kalmış ki? Zaten hayat onun, keyif onun.. Aynı sistemde padişahlığını sürdürmeye devam eder. Yine diktatör, diktatör takılır. Ölmezse bir sonraki CB seçimlerini alması da garanti zaten. Başkanlık gelmezse de olur yani..

:)

:)

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
AK Partinin bariz yanlışlarını dahi amansızca savunuyorsun.
Sıkışınca sayın Cumhurbaşkanımıza dikdatör, padişah, vs diyorsun.
Böyle söyleyerek ironi yaptığını zannediyorsun.
Sen şaşırmışlardansın.

Başkanlık olayındaki inatlaşmalar bu sistemin yanlış olmasının temel sebebi.
Öncelikle pazarlık huyunuzdan vazgeçin.
Pazarlık Yahudi huyudur, bugün bu huydan ötürü başkanlık sistemindeki hatalar giderilememiştir.

Başkanlık ile ilgili maddeler hazırlanmakta iken ana muhalefet ile yapılacak görüşmeler için birtakım pazarlık payı bırakılmıştı.
Bu ne demek ?
Yani bazı maddeler, olması gereken halinden çok daha sert ve uygunsuzdu.
Bunları ana muhalefet ile yapılacak görüşmelerde düzelterek pazarlık için geri adım atma izlenimi vereceklerdi.
Lakin öyle olmadı.
Ana muhalefet görüşme yapmadı, yavru muhalefet ise bu maddelere itiraz etmedi, başka birtakım maddelere itiraz etti.
Pazarlık payı olarak bırakılan o maddeler de öylece kaldı.

İnat üzerinden iş yapmanın ve pazarlık gibi Yahudi huylarına sahip olmanın sonucunda olan budur.

Yine de kararı millet verecek.
Bugün iktidar savunucusu kanalın birinde Kararı Millet Verecek diye kocaman yazdığını gördüm.
Eğer sonuç Evet çıkarsa, bize de karar ülkemize hayırlı olsun demek düşer.
Eğer sonuç Hayır çıkarsa, sözlerinde dursunlar, kafidir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yoo, ben demiyorum. İroni de yapmıyorum. Yıllardır söylenenleri tekrarladım sadece. :)

ücler kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba aranizda yeniyim izin verirseniz konuya bende dahil olmak istiyorum
baskanlik olsunmu olmasini evetmi hayirmi o senin parti bu benim parti bu senin dogrun o benim dogrum
ya öyle olursa keske söyle olsa inadina hayir yok inadina evet
akp gitsin chp bitsin mhp yedek lastik olsun olursa türkiye elden gider olmazsa türkiye biter
yeter yahu allah askina silkelenin bi kendinize gelin
Bu gün Bu halk kime yürü arkandayiz dediyse yarinda Dur demesini bilir
Ne zamandan beri Türk halki olarak biz kendimize güvenimizi yitirdik
Abiler kardesler dostlar vallahi ben Ülkücüyüm Herseyim tüm hayatim bunun üstüne kurulu
EVET diyorum hatta demiyorum demek zorundayim bahceli dedi diye degil vallahi degil demek zorundayim cünki
saglikli insan aklinin izleyecegi yol EVET cünki konu ne erdogan nede herhangi bir siyasi parti yada lideri konu
Biziz Bizim Topraklarimiz bizim gelecegimiz lütfen bos yere kalp kirmayalim sende biliyorsun
TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR akledelim fikredelim babamin partisini tutuyorum zamani cokdan bitti
Biz milletce ne badireler atlattik bunu bunlarida el birligiyle bir birimizi severek inanarak güvenerek atlatacagiz
bana katlandiginiz icin tsk ederim bunlarda benim düsüncem beni ben yapan

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
diktatörler de böyle doğar hayır demokrasik hakkın ne çok Cumhuriyet düşmanı varmış memlekette osmanlı öldü yaşasın Cumhuriyet...

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550

Tam bir cahil lafı. Çanakkale'de kazandığını masada Sevr olarak kaybettin. O savunduğun hattı Sevr'den sonra güle oynaya geçtiler.

Daha Lozan'ın hangi savaşın eseri olduğunu bile bilmiyor. Gerçi Lozan'ın hala bir yenilgi olduğunu zannetmek ayrı bir faciadır.

Bu arada yazısını paylaştığınız adamda dolandırıcılıktan içeri girmiş biridir...

Son düzenleme:

ücler kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
diktatörler de böyle doğar hayır demokrasik hakkın ne çok Cumhuriyet düşmanı varmış memlekette osmanlı öldü yaşasın Cumhuriyet...
Merhaba arkadasim ordan bakinca cumhuriyet düsmani gibi görünüyorum benim yazdiklarima cevaben bunumu yazdin
vallahi pes benim gözlüklerimin camlari cok kalin iyi göstersin diye istersen vereyim birde sen dene
bu yazindan yola cikarsam türkiyenin suan yüzde 50 si cumhuríyet dusmanimi sence can kardesim bence acikladigin bu fikir beyani insani zorla cumhuriyet düsmani eder ve bilesinki Ulu önder Mustafa kemal Atatürkün emanetini en iyi koruyup Kiymet bilecek olan bu gün yüzde elisine düsman
dedigin türk milletidir yani sahanda su dövmeyelim herkesin bir Iradesi ve algisi var hürüz dileyen diledigine versin saygi duyalim yaftalamayalim
erdogan ülküclere neler demedi eyvallah dedik susuyoruz cünki dedigim gibi konu erdogan siyasi parti degil
vatanim ve milletim bi baksana kimler hayir diyor imam azam derki dogruyu bulmak isterseniz düsmanin attigi ok yönüne bakin
bilmem anlata bildimmi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Merhaba aranizda yeniyim izin verirseniz konuya bende dahil olmak istiyorum
baskanlik olsunmu olmasini evetmi hayirmi o senin parti bu benim parti bu senin dogrun o benim dogrum
ya öyle olursa keske söyle olsa inadina hayir yok inadina evet
akp gitsin chp bitsin mhp yedek lastik olsun olursa türkiye elden gider olmazsa türkiye biter
yeter yahu allah askina silkelenin bi kendinize gelin
Bu gün Bu halk kime yürü arkandayiz dediyse yarinda Dur demesini bilir
Ne zamandan beri Türk halki olarak biz kendimize güvenimizi yitirdik
Abiler kardesler dostlar vallahi ben Ülkücüyüm Herseyim tüm hayatim bunun üstüne kurulu
EVET diyorum hatta demiyorum demek zorundayim bahceli dedi diye degil vallahi degil demek zorundayim cünki
saglikli insan aklinin izleyecegi yol EVET cünki konu ne erdogan nede herhangi bir siyasi parti yada lideri konu
Biziz Bizim Topraklarimiz bizim gelecegimiz lütfen bos yere kalp kirmayalim sende biliyorsun
TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR akledelim fikredelim babamin partisini tutuyorum zamani cokdan bitti
Biz milletce ne badireler atlattik bunu bunlarida el birligiyle bir birimizi severek inanarak güvenerek atlatacagiz
bana katlandiginiz icin tsk ederim bunlarda benim düsüncem beni ben yapan
Evetçi hayırcı değilim ama sormak istiyorum sence neden evet demeli millet ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tam bir cahil lafı. Çanakkale'de kazandığını masada Sevr olarak kaybettin. O savunduğun hattı Sevr'den sonra güle oynaya geçtiler.

Daha Lozan'ın hangi savaşın eseri olduğunu bile bilmiyor. Gerçi Lozan'ın hala bir yenilgi olduğunu zannetmek ayrı bir faciadır.

Bu arada yazısını paylaştığınız adamda dolandırıcılıktan içeri girmiş biridir...
Allah(Celle Celalühü) affetsin o zaman.

Orada söylenmek istenen savaş-antlaşma ilişkisi değil zaten. Orada söylenmek isteneni herkes anlamaz. Söyleyen kişinin karakteri kendisini ilgilendirir.
Lozan'ın zafer olduğunu düşünmek bir marifet değil, zaten okullarda yıllarca ezberletilen bir şeydir.
Acaba Lozan'da, İstanbul'u isteseydiler, bugün de aynı şeyleri konuşur muydunuz? :)

ücler kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Evetçi hayırcı değilim ama sormak istiyorum sence neden evet demeli millet ?
Hay hay seve seve kizmak küsmek yok ama uzun oldu kusuruma bakmayin

Buyrun okuyun uzun oldu kusura bakmayın lütfen

Anlaşılmıyormu!
Bu referandum değil, Bu yıllardır bu ülkeyi sömürüp kaymağını yiyenlerle son karşılaşmanız...
Bu referandum değil, Üniversite kapılarında bacılarınızın başındaki örtüyü çekip indirenlerle, Onları yerlerde sürükleyenlerle son karşılaşmanız...
Bu referandum değil, Seçtiğiniz başbakanları indirip ASAN darbecilerle son karşılaşmanız...
Bu referandum değil, "İsterlerse %90 oy alsınlar, Bu ülkede ASIL biziz, bizim dediğimiz olur" diyenlerle son karşılaşmanız...
Bu referandum değil, 15 Temmuz gecesi TANKLARIN önüne dikilip, vatan için canını veren YİĞİTLERLE, Bağdat caddesinde Darbecileri-Tankları ISLIK ve ALKIŞLARLA karşılayanların karşılaşması...
Bu referandum değil, 367 Krizi çıkaranlarla, Canları istedikleri zaman parti kapatanlarla, Cumhurbaşkanının eşi başörtülü olmaz, Burası kamu alanıdır deyip, Bu ülkeyi babasının çiftliği görenlerle sizin son karşılaşmanız.
Bu referandum değil, 10yılda bir darbe yapıp, halkın seçtiği iktidarı yıkan, Koalisyonlarla ülkeyi soyan Amerikan çocuklarıyla Anadolu çocuklarının son karşılaşması...
Bu referandum değil, Yıllardır bize Koyun, Baldırı çıplak, Dağdaki Çoban, Bidon kafa, Cahil, Köylü, Bilmez, diye aşağılayan NAMUSSUZLARLA son karşılaşmamız...
Bu referandum değil, Siz 15 Temmuz gecesi darbecilerin karşısına çıkıp vatan için canınızı verirken, Bankamatiklere koşanların, Camileri basıp İmam-Müezin dövenlerin son karşılaşması...
Bu referandum değil, Mazlumların ümidi, İslamın hizmetkarı, ümmetin son kalesi Türkiye'nin 90 yıllık aradan sonra yenidien dirilişinin oylanması...
Biz daha Boğazlarından geçen gemileri bile durdurup denetleyemeyen bir ülkeyiz. Ne diyordu gazeteci Ergün Diler "İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık."
Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız, Ya sandıkları patlatıp Osmanlının torunları olarak masaya yumruğumuzu vurup sahaya inecez, Yada bir 90 yıl daha sürünmeye devam edecez...
Ne diyorlar ya bir MANYAK gelirse, Mecliste kendilerinin seçtikleri akıllı, Ama halkın %51'nin seçtiği MANYAK oluyor. Daha düne kadar "TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR." diye Atatürkün sözünü tabela yapıp duvarlara asanlar, İşlerine gelmeyince Halk cahildir, gider bir manyağı seçer demek istiyorlar. Bu halk sizi cebinden çıkarır...
"Başörtülü okumak isteyen Arabistana gitsin" diyen bir cumhurbaşkanını halk mı getirdi? hayır Siz getirdiniz.
250 tane PKK ü DHKP-C'li teröristi affeden cumhurbaşkanını Halk mı getirdi? Hayır siz getirdiniz.
Müthiş bir algı operasyonu yapılıyor ve benim saf kardeşlerim bu şeytanların tuzağına düşüyor. Ne diyorlar, Başkan öldü yardımcısı bir manyak olursa. Şu an başklanlık sistemi olsaydı, Yardımcıları , Devlet Bahçeli, Binali Yıldırım, Süleyman Soylu olurdu. Hepside vatanı için canını veren insanlar...
Ne diyorlar, Başkanlık gelirse ülke bölünür diyorlar. O zaman PKK neden hayır diyor? Türkiyeyi düşündükleri için mi? 40 bin insanımızı öldürenler, Hergün bombalı araçlarla saldıranlar kim? 6 ay Diyarbakır SUR'da Ezanı Muhammediyeyi susturanlar kim? Camileri yakanlar kim? Kuranı Kerim'in yaprakları arasına bomba düzeneği kuran alçaklar kim? PKK'lılar değil mi?
Ne diyordu İmamı Şafi hazretleri, "Fitne zamanı, düşman oklarını takip edin, o sizi Hakka götürür."
Bugün CHP, HDP, FETÖ, PKK, YPG, AB, ABD, Almanya hepsi "HAYIR" diyor....

Ya Sen ne Diyorsun kimin safındasın

mirrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

Cahil olan sensin genç. Sevr, Atatürk'ün Nutuk'ta da bahsettiği gibi proje olarak kalmıştır. Yani kaybettiğin birşey yok.

Lozan ise hezimettir. Donuna kadar soylup bunu sana zafer diye anlattılar. Hoş zafer kazandık dediğin adamlar 1936 yılına kadar İstanbul'u terk etmediler. Hilafeti ve Şeriatı kaldırtıp istediklerini aldıktan sonra çekip gittiler. Yani sana zafer diye anlatılanlar, zaten onların planıydı. Giderken uydurma bir tarih yazıp mutlu mesut ülkelerine döndüler.

ücler kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Cahil olan sensin genç. Sevr, Atatürk'ün Nutuk'ta da bahsettiği gibi proje olarak kalmıştır. Yani kaybettiğin birşey yok.

Lozan ise hezimettir. Donuna kadar soylup bunu sana zafer diye anlattılar. Hoş zafer kazandık dediğin adamlar 1936 yılına kadar İstanbul'u terk etmediler. Hilafeti ve Şeriatı kaldırtıp istediklerini aldıktan sonra çekip gittiler. Yani sana zafer diye anlatılanlar, zaten onların planıydı. Giderken uydurma bir tarih yazıp mutlu mesut ülkelerine döndüler.
beyler beyler ati alan üsküdari gecmis bi daha almaya geliyor siz halen lozandasiniz uyanin lütfen ya

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hay hay seve seve kizmak küsmek yok ama uzun oldu kusuruma bakmayin

Buyrun okuyun uzun oldu kusura bakmayın lütfen

Anlaşılmıyormu!
Bu referandum değil, Bu yıllardır bu ülkeyi sömürüp kaymağını yiyenlerle son karşılaşmanız...
Bu referandum değil, Üniversite kapılarında bacılarınızın başındaki örtüyü çekip indirenlerle, Onları yerlerde sürükleyenlerle son karşılaşmanız...
Bu referandum değil, Seçtiğiniz başbakanları indirip ASAN darbecilerle son karşılaşmanız...
Bu referandum değil, "İsterlerse %90 oy alsınlar, Bu ülkede ASIL biziz, bizim dediğimiz olur" diyenlerle son karşılaşmanız...
Bu referandum değil, 15 Temmuz gecesi TANKLARIN önüne dikilip, vatan için canını veren YİĞİTLERLE, Bağdat caddesinde Darbecileri-Tankları ISLIK ve ALKIŞLARLA karşılayanların karşılaşması...
Bu referandum değil, 367 Krizi çıkaranlarla, Canları istedikleri zaman parti kapatanlarla, Cumhurbaşkanının eşi başörtülü olmaz, Burası kamu alanıdır deyip, Bu ülkeyi babasının çiftliği görenlerle sizin son karşılaşmanız.
Bu referandum değil, 10yılda bir darbe yapıp, halkın seçtiği iktidarı yıkan, Koalisyonlarla ülkeyi soyan Amerikan çocuklarıyla Anadolu çocuklarının son karşılaşması...
Bu referandum değil, Yıllardır bize Koyun, Baldırı çıplak, Dağdaki Çoban, Bidon kafa, Cahil, Köylü, Bilmez, diye aşağılayan NAMUSSUZLARLA son karşılaşmamız...
Bu referandum değil, Siz 15 Temmuz gecesi darbecilerin karşısına çıkıp vatan için canınızı verirken, Bankamatiklere koşanların, Camileri basıp İmam-Müezin dövenlerin son karşılaşması...
Bu referandum değil, Mazlumların ümidi, İslamın hizmetkarı, ümmetin son kalesi Türkiye'nin 90 yıllık aradan sonra yenidien dirilişinin oylanması...
Biz daha Boğazlarından geçen gemileri bile durdurup denetleyemeyen bir ülkeyiz. Ne diyordu gazeteci Ergün Diler "İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık."
Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız, Ya sandıkları patlatıp Osmanlının torunları olarak masaya yumruğumuzu vurup sahaya inecez, Yada bir 90 yıl daha sürünmeye devam edecez...
Ne diyorlar ya bir MANYAK gelirse, Mecliste kendilerinin seçtikleri akıllı, Ama halkın %51'nin seçtiği MANYAK oluyor. Daha düne kadar "TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR." diye Atatürkün sözünü tabela yapıp duvarlara asanlar, İşlerine gelmeyince Halk cahildir, gider bir manyağı seçer demek istiyorlar. Bu halk sizi cebinden çıkarır...
"Başörtülü okumak isteyen Arabistana gitsin" diyen bir cumhurbaşkanını halk mı getirdi? hayır Siz getirdiniz.
250 tane PKK ü DHKP-C'li teröristi affeden cumhurbaşkanını Halk mı getirdi? Hayır siz getirdiniz.
Müthiş bir algı operasyonu yapılıyor ve benim saf kardeşlerim bu şeytanların tuzağına düşüyor. Ne diyorlar, Başkan öldü yardımcısı bir manyak olursa. Şu an başklanlık sistemi olsaydı, Yardımcıları , Devlet Bahçeli, Binali Yıldırım, Süleyman Soylu olurdu. Hepside vatanı için canını veren insanlar...
Ne diyorlar, Başkanlık gelirse ülke bölünür diyorlar. O zaman PKK neden hayır diyor? Türkiyeyi düşündükleri için mi? 40 bin insanımızı öldürenler, Hergün bombalı araçlarla saldıranlar kim? 6 ay Diyarbakır SUR'da Ezanı Muhammediyeyi susturanlar kim? Camileri yakanlar kim? Kuranı Kerim'in yaprakları arasına bomba düzeneği kuran alçaklar kim? PKK'lılar değil mi?
Ne diyordu İmamı Şafi hazretleri, "Fitne zamanı, düşman oklarını takip edin, o sizi Hakka götürür."

Ya Sen ne Diyorsun kimin safındasın
Kendi özgün savunmanızı beklerdim ATVnin söylediklerini değil ama teşşekür ederim.
Birine inat ederek iş olmaz. Aklını kullanıp karar vereceksin. İmam şafii demiştir saygımız vardır ama şuan geçerlimi bilemezsin. Karşındaki seni yanıltmak için hayır diyor olabilir.
Eğer fırsatın olursa ÖZGÜN kendi yazdığın bir yazıyı bekliyorum.

ücler kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
özgün ve hür iradem aklim diyorki EVET cünki tüm hayircilar tek cepede kardes oldular hayir diyenlere bakiyorum
hepsi demiyeyim ama cogu vatan haini özellikle pkk da hayir diyor onun hayir dedigine ben sev sev evet derim
almanya hayir kampanyalari yürütüyor ben seve seve evet derim
özgün kisa makalem budur murat burc kardesim ben önce allaha sonra ne yaptigini bilen milletime sonra kendime güveniyorum bu sebeple kocaman bir EVET
--- Gönderi Güncellendi ---
Kendi özgün savunmanızı beklerdim ATVnin söylediklerini değil ama teşşekür ederim.

Birine inat ederek iş olmaz. Aklını kullanıp karar vereceksin. İmam şafii demiştir saygımız vardır ama şuan geçerlimi bilemezsin. Karşındaki seni yanıltmak için hayır diyor olabilir.
Eğer fırsatın olursa ÖZGÜN kendi yazdığın bir yazıyı bekliyorum.
onlara inat olsun diye evet demiyorum neden hayir dediklerine bakiyorum

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Hilafet ve şeriatı savunan kişilerle gerçekten her hangi bir tartışmaya giremeyeceğim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
özgün ve hür iradem aklim diyorki EVET cünki tüm hayircilar tek cepede kardes oldular hayir diyenlere bakiyorum
hepsi demiyeyim ama cogu vatan haini özellikle pkk da hayir diyor onun hayir dedigine ben sev sev evet derim
almanya hayir kampanyalari yürütüyor ben seve seve evet derim
özgün kisa makalem budur murat burc kardesim ben önce allaha sonra ne yaptigini bilen milletime sonra kendime güveniyorum bu sebeple kocaman bir EVET
Benden sana tavsiye evet de hayır de pekde umrumda değil.
Birinin demesiyle kendi fikrini belirleme.
Sen masum saf hileden anlamayan biri olabilirsin.
Ama düşmanların çok güzel hile bilir haberin olsun.
Bak diyorum ben ne evetçiyim ne hayırcı. Birini evetçi veya hayırcı yapmak içinde uğraşmıyorum.
Sadece maddeleri oku ve ona göre karar ver araştır kim ne demiş oku öyle at oyunu. Biri evet dedi diye evet denilmez biri hayır dedi diye tersine gidilmez.
Bakarsın o adam seni hayır diyerek kandırıyordur.
PKK evet deseydi yine evet diyebilir miydin ? Ben hiç sanmıyorum. O yüzden araştır karar ver birine inatlaşıp gidersen çok hata yaparsın.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Evet diyen sayın kardeşim.
Ben sizin görüşünüze saygı duyuyorum diye girdin.
Hayır diyenler teröristsiniz diyerek çıktın.
Artık bu manipülasyonu yapmayın.

Abdullah Öcalan da Evet diyor.
Tek tek arayıp bulsak, birçok vatan haininin de Evet dediğini buluruz.
Lakin Hayır diyenler böyle bir politika izlemiyor.

Bu seçimden Hayır çıkarsa insanların yüzüne bakamayacağınız kadar büyük laflar ediyorsunuz.

ücler kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Hilafet ve şeriatı savunan kişilerle gerçekten her hangi bir tartışmaya giremeyeceğim.

tartisilacak birseyde yok zaten seriatta benim inancimin geregi seriat dedigin islam dinin anayasasi gibi düsün
birine hayir kabul etmiyorum demen seni inancinin disina atar bu sebeple tartisilacak birsey yok
--- Gönderi Güncellendi ---
Bak diyorum ben ne evetçiyim ne hayırcı. Birini evetçi veya hayırcı yapmak içinde uğraşmıyorum.
Sadece maddeleri oku ve ona göre karar ver araştır kim ne demiş oku öyle at oyunu. Biri evet dedi diye evet denilmez biri hayır dedi diye tersine gidilmez.
PKK evet deseydi yine evet diyebilir miydin ? Ben hiç sanmıyorum. O yüzden araştır karar ver birine inatlaşıp gidersen çok hata yaparsın.
vallahi emin ol özümde saf iyi niyetli biriyim ama inan öküz degilim o evet oyunun nelere maal olacaginin bilincindeyim bu karari vermeden bakmam sorusturmam gereken tüm yerlere baktim okudum hasari en hafifiyle atlatmak icin evet pkk evet dese imana gelmis dogruyu bulmus ermeni artiklari der bende evet derdim emin ola bilirsin hic kimsenin baskisi fikri dayatmasi yada beni allah ile kandirmasi ile vermedim bu karari tayyipci olmadigim halde akp ye özümde güvenmedigim halde verdim kararimi cünki ona evet diyen bu millet and olsunki onuda nicesinide yerle bir etmesinide bilir

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302

Bu seçimden Hayır çıkarsa insanların yüzüne bakamayacağınız kadar büyük laflar ediyorsunuz.

En büyük lafları bu saadetciler ediyor fitne fesat peşindeler en yakınımdaki adamlar yalan zemberek konusuyolar artık sinirlenmeye başladım(sözüm sana değil son cümlene katkı için söyleidm

mirrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

Sorsam ne şeriatı ne de hilafeti bilirsin. Elbette tartışamazsın. Sana ilkokulda, tü kaka diye öğretildi, onu bilirsin sadece. Daha kendi cehaletinin farkında değilsin, sağa sola cahil yaftası vuruyorsun

ücler kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
vallahi emin ol özümde saf iyi niyetli biriyim ama inan öküz degilim o evet oyunun nelere maal olacaginin bilincindeyim bu karari vermeden bakmam sorusturmam gereken tüm yerlere baktim okudum hasari en hafifiyle atlatmak icin evet pkk evet dese imana gelmis dogruyu bulmus ermeni artiklari der bende evet derdim emin ola bilirsin hic kimsenin baskisi fikri dayatmasi yada beni allah ile kandirmasi ile vermedim bu karari tayyipci olmadigim halde akp ye özümde güvenmedigim halde verdim kararimi cünki ona evet diyen bu millet and olsunki onuda nicesinide

Banami dediniz benim yazdiklarimi tamani en bastan okuduysaniz görüsümü ve sebebni anlattim kimseye vatan haini demedim
haaaaaa vatan hainleri hayir diyor sen diyorsun dedigimi diyorsaniz vallahi dogru demisim sadece bir soru sormusum ve nalatmaya calistim BEN dikkat ediniz ben niye evet diyorum hepsi bu arti hic tanimadigim bir zaat hayir diyor diye ona vatan haini diyecek kadarda düsük kalitede bir insan degilim endise etmeyiniz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Biz de, Şeriatı hor gören kişilerle tartışacak değiliz zaten. Bak keyfine..

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Yani bir konu hakkında fikir yürütmen için veya tartışman için bilgi sahibi olman gerekir, eğer bu konuda hakkında bilgin yoksa konuşmazsın daha kötüsü de bilgin olmadığı halde klavye tuşlarına basarak hala bu konuda ısrarcı olup ergen konumuna düşmen olur.

ücler kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Ben söz dinlerim yasim 43
1973 dogumluyum ergenlik dönemim bitmedi
:)))) ben bu sebeple aranizdan saygiyla ayrilyirum konuya dahil olmiyayim diye
cünki havanda su dövüyoruz

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Sana seni özet geçiyorum.

"""
Merhaba.
Hepinizin fikrine saygı duyuyorum.
Ama hayır diyenlerler teröristtir.
Ama hayır diyenler vatan hainidir.
Bu arada hepinizin fikrine saygı duyuyorum.
Irkçılık İslam'da yasaklanmıştır.
Ama hayır diyenler Ermeği artığıdır.
PKK'lılar Hayır diyormuş, o yüzden Evet diyeceğim.
Abdullah Öcalan Evet diyebilir, umrumda değil.
İnat ile iş yapan şeytandır.
Sırf onların inadına Evet diyeceğim.
Hayır diyenlerin hepsi Amerikan ajanıdır.
Hayır diyenlerin hepsi İngiliz uşağıdır.
Bu arada hepinizin fikrine saygı duyduğumu söylemiş miydim ?
1973'lüyüm.
Kavgada güçlüyüm.
Havanda su dövüyoruz.
Hayır diyenlere sövüyoruz.
Aranızdan saygıyla ayrılıyorum.
"""

mirrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Sana seni özet geçiyorum.

"""
Merhaba.
Hepinizin fikrine saygı duyuyorum.
Ama hayır diyenlerler teröristtir.
Ama hayır diyenler vatan hainidir.
Bu arada hepinizin fikrine saygı duyuyorum.
Irkçılık İslam'da yasaklanmıştır.
Ama hayır diyenler Ermeği artığıdır.
PKK'lılar Hayır diyormuş, o yüzden Evet diyeceğim.
Abdullah Öcalan Evet diyebilir, umrumda değil.
Sırf onların inadına Evet diyeceğim.
Hayır diyenlerin hepsi Amerikan ajanıdır.
Hayır diyenlerin hepsi İngiliz uşağıdır.
Bu arada hepinizin fikrine saygı duyduğumu söylemiş miydim ?
1973'lüyüm.
Kavgada güçlüyüm.
Havanda su dövüyoruz.
Hayır diyenlere sövüyoruz.
Aranızdan saygıyla ayrılıyorum.
"""

Avrupa başkanlık sisteminden tedirginse, terör örgütleri ısrarla hayır diye bağırıyorsa vatanıma ihanet edip hayır demem. Matematik çok basit

M

Murat Burç

SDN Okuru
Avrupa başkanlık sisteminden tedirginse, terör örgütleri ısrarla hayır diye bağırıyorsa vatanıma ihanet edip hayır demem. Matematik çok basit
Ya kardeş inatla iş yapılır mı Allah aşkına
Sen tüm hocaları asacaz deseler a. k. avrupası onun bunun çocuğu pkk hayır asmayın dese sen inadına asarmısın ?Allah aşkına inatla iş yapmayın.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Evladım Avrupa misal Filistin'e zaman zaman ciddi destek çıkıyor.
O zaman ne yapalım ?
Sırf onlara inat edecez diye, onların Filistin'e destek çıktığı zamanlarda, biz de İsrail'e mi destek çıkalım ?

Katiller dahi zaman zaman doğru sözler söyler.
Bunun en güzel örneği Hitler'dir.
Misal kitabında yazdığı sözler doğrudur.
Ancak çözüm yöntemleri yanlıştır.
Bu yüzden zalimlerden olmuştur.
Sap ile samanı ayırt edin.

1 milyon kişiyi öldürmüş bir katil, misal kedileri seviyorsa, biz de ona inat, kedileri mi dövelim ?
Bunları saptırmak için söylemiyorum.
Bu yolun sonu budur.
Yolun sonunu işaret ediyorum.
Şeytan bu yüzden telef olanlardandır.
İlk günahı kibirden işledi, ondan sonra gerçeği anlasa bile inat ettiği için iflah olmadı.

Evet vereceksen Evet ver.
Ama bunu inat ile yapma.
Araştır, düşün, hayırlı bir sebep bul, o şekilde Evet ver.
İnat ile iş yapma.

Allah aklını çalıştırmayanların üstüne pislik yağar buyurmuştur.
Ona buna inat fikir geliştirmeyin.
Hayırlı bir sebep bulun.

mirrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Gençler daha neye hayır dediğinizi bilmiyorsunuz. Sorsam 18 maddeden haberiniz yok. Ben hainlerle aynı safi tutmam. O yüzden EVET. Tüm hainler hayır derken EVET.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...