ugurseker
Asistan
bir adet arena tr davetiyesi alabilirmiyim usseker5888@hotmail.com
davetiye gönderirseniz sevinirim.
mail adresim: rayground@hotmail.com
zamunda gibi bir çok sitede üyeliğim var ve ratioları yeterli seviyede. bu sitenin arşivinin çok iyi olduğunu biliyorum. bende katkı sağlamak isterim. teşekkürler.
![]()
Arkadaşlar seedbox ve speedtestini gördüklerime arena tr davetiyesi vericem
Arkadaşlar seedbox ve speedtestini gördüklerime arena tr davetiyesi vericem
davetiye gönderirseniz sevinirim.
mail adresim: rayground@hotmail.com
zamunda gibi bir çok sitede üyeliğim var ve ratioları yeterli seviyede. bu sitenin arşivinin çok iyi olduğunu biliyorum. bende katkı sağlamak isterim. teşekkürler.
![]()
Giriş yapmadan mesaj yazmışım. :unsure:
uTorrent istatistiklerini veren benim.
Kardeş Göndermek İsterdim Ama Davet Eden Davet Ettiği Kişiden Sorumludur. O yüzden Kendimi Riske Atmak İstemiyorum. Bu Tür Bir Site Kullanıp Seedbox Görseydim Yollardım İnş. Başka Bir Zamana...
Peki, teşekkürler. Güvenilir olmak için ne yapmam gerek tam olarak ? Başka bir siteye üye olup orada kendimi kanıtladıktan sonra mı buraya geri gelmeliyim davetiye istemek için ?
Malesef Eve Sonuçta Birbirimizi Tanımıyoruz Tanımadığım Birine Güvendim Başıma Geldi Daha Önce O yüzden Kendimi Riske Atamam Kusura Bakma Kardeş.
davetiye gönderdimSpeedTest.net: http://www.speedtest.net/result/2053265983.png
bitturk.net: http://f1207.hizliresim.com/z/9/9kl28.png
PC sürekli açık. Lazım olmadıkça kapatmıyorum. bir davetiye de bana atarsanız sevinirim.
e-mail: demir.samet@mynet.com
eğer mail adresinizi yazarsanız size de gönderebilirimSelam arkadaşlar. Rica etsem banada bir Arena-tr davetiyesi gönderirmisiniz. Yüzünüzü kara çıkarmam. Türkdepoda üyeyim.
Downloaded: 2.13 GB
Uploaded: 18.76 GB
Ratio: 8.81
Bonus Points: 8,500.00
gönderdim.Kusura bakmayın mail adresimi bildirmeyi unutmuşum. deklare@hotmail.com. iyi günler diliyorum.
@insarcil davetiye gönderdim arkadaşım.
aktif bi torrent kullanıcısı olarak ben de talep ediyorum teşekkürler
kellicma at gmail.com
uzun zamandır bende arıyorum. Bende bir davetiye alabilirmiyim teşekkürler. bat977@yandex.com