AliA Konu Dışı Bölümüne Mod. Olmuştur

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
spor bölümünüde ekleyiverselerdi yetki bölümüne..
hayırlı olsun AliA ;)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Harbiden spor bölümünün yetkisi neden verilmedi :confused1:

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yönetim sonunda çağrılarımıza kulak vermiş.AliA'nın bu görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyorum.Hayırlı olsun.

Edit : Spor bölümünü de verin :biggrin:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Teşekkür ederim. İnşallah yüzünüzü kara çıkartmam.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
spor bölümünüde ekleyiverselerdi yetki bölümüne..
hayırlı olsun AliA ;)

Harbiden spor bölümünün yetkisi neden verilmedi :confused1:

Yönetim sonunda çağrılarımıza kulak vermiş.AliA'nın bu görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyorum.Hayırlı olsun.

Edit : Spor bölümünü de verin :biggrin:

Valla Spor Bölümüne Mod Olsa 3 Güne Kalmaz Kavga Ederik Tarafsız Olması Lazım Oranın Modunun ALiA ise Bir Taraf . Yani Fanatik Bir Galatasaraylı O Yüzden Böyle olması Güzel

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla Spor Bölümüne Mod Olsa 3 Güne Kalmaz Kavga Ederik Tarafsız Olması Lazım Oranın Modunun ALiA ise Bir Taraf . Yani Fanatik Bir Galatasaraylı O Yüzden Böyle olması Güzel
Ben dünya üzerinde tarafsız bir insan olduğuna inanmıyorum.Herkesin ilgilendiği bir konuda tuttuğu taraf olur.Asıl ben tarafsızım diyenden korkacaksın.AliA ne kadar fanatik Galatasaraylı olsa da her takıma eşit yaklaşmaya çalışıyor.En azından benden daha tarafsız davranıyor :D

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SDN 'de en fazla online kalan kişilerden biri ALiA nickli arkadaştır. Bu sebeple anormal duruma daha kısa sürede müdahale edecektir.

Hayırlı olsun.

Saygılar.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Spor bölümünün eski modu maxxdump fanatik Fenerbahçe'liydi ama görevini çok güzel yapıyordu ve bütün forum seviyodu AliA'da yapabilirdi aslında ama yönetimin işine burnumuzu sokmak istemeyiz tabi :flowers:

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
AliA yı spor bölümüne de istiyoruz :flowers:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Seninle şimdi kavga etmiyorsak başka zaman da etmem merak etme. :)

Rakip takımlara saygım olmasa sadece Galatasaray konularını açar dururdum ben. Ama göründüğü gibi öyle değil. Her türlü konuda güzel güzel muhabbet ediyoruz. Peşin hükümlü olma derim.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Bu gün bir konu gördüm konu dışı bölümünde.

İpten kurtaran imzamıydı neydi. Konunun içeriği Devlet Bahçelinin apo hakkındaki idam kararının reddedilmesi için altında imzası olduğu resmi bir belgenin ortaya çıkması ile ilgili bir haberi yayınlayan arkadaşımızın konusuydu. Konuda en küçük bir hakaret yoktu dikkat ettim konuda siyaset bölümü olmadığından Konu Dışı bölümünde açılmasındada bir sorun yok gibiydi. Yani konunun kapatılması için bir sebep olmadığından konunun bir sebep bildirilmeden AliA tarafından kapatılmış olmasıydı.

Sanırım bu haber Alia nın hoşuna gitmedi.

Ben AliA nın taraflı olması nedeniyle konu akışını bozacağı düşüncesindeyim. AliA nın işi hakederek yaptığı konusunda emin değilim.

Lütfen fikirlerime saygı gösterin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Birincisi o konu Gündem bölümünün konusudur. Siyasi tarzda haberleri gündem bölümüne açmak zorundasınız.

Bu arada gündem bölümüne konu açmak için 100 mesaj sınırı vardır ki arkadaşın mesaj sayısı 23.

2 kural ihlalinden konu kilitlenmiştir. Sana da forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.

Ayrıca görüşlerin için de teşekkür ederim...

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Forum kurallarını okumuştum fakat senin isteğin üzerine tekrar gözden geçirdim ve siyasi konuların Gündem başlığı altında açılması ile ilgili bir kural ve mecburiyet göremedim.

Ve 2. kural dedin.

2. Forum şikâyetlerinizi moderatörlere bildirebilirsiniz. Bunun için özel mesaj ya da İletişim sayfasını kullanabilirsiniz.

Konunun kapanma sebebi bu mu?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
2 kural ihlali dediğim birincisi konu yanlış yerde ikincisi o arkadaşın o bölüme konu açma yetkisi yok.

Siyaset dediğiniz olay gündemin bir parçasıdır. Bunu bilmeniz gerekir...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bende diyorum bu adam azimlen yazıyor ne zaman mod olacak diye bekliyordum hadi hayırlı olsun =)

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
2 kural ihlali dediğim birincisi konu yanlış yerde ikincisi o arkadaşın o bölüme konu açma yetkisi yok.

Siyaset dediğiniz olay gündemin bir parçasıdır. Bunu bilmeniz gerekir...

Pardon çok özür dilerim 2 kural ihlali ni 2. kural ihlali olarak gördüğüm için.

Şimdi Tekrar başa döndük. Şöyle izah edeyim. Ben siyaset gündemin bir parçası değildir demedim veya bunu doğrudan veya dolaylı yoldan ima eden bir cümlede kurmadım. Sisyasetle ilgili bir konunun Konu Dışı bölümünde yer almasının bir sakıncası olmadığı kanısındayım.

Farz edelim ki konu yanlış yere açılmış. Ve o kullanıcının Gündem bölümüne yetkisi olmadığını söylüyorsunuz. Yetkisizlik bir kural ilhali veya bir suç değildir diye düşünüyorum. Konu yanlış yere açılmışsa bu bir ihlaldir fakat konunun Gündem bölümüne yetkisi olmadığı için açılmaması bir suç değildir. Olmayan bir şey için suçlu durumuna düşürülmemesi gerekir. Bu durumda mantıksal ve teorik olarak üyenin 1 ihlali vardır.

Ki konu yanlış yere açılmışsa bu konuyu kilitlemek yerine Gündem bölümüne taşımak sizin yetkileriniz içinde diye tahmin ediyorum.

Yani bu konudaki taraflı tutumunu eleştiriyorum.

Ve konunun yanlış yerde olmadığı konusunda hala ısrarlıyım.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
gündem bölümüne açılması gereken konuların, konu dışına açılması durumunda ceza verileceği daha önce belirtilmiştir. bunun üzerine tekrardan tartışmanın gereği yoktur. ayrıca bunun yeride bu başlık değildir.

güzel forumlar...

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
gündem bölümüne açılması gereken konuların, konu dışına açılması durumunda ceza verileceği daha önce belirtilmiştir. bunun üzerine tekrardan tartışmanın gereği yoktur. ayrıca bunun yeride bu başlık değildir.

güzel forumlar...

Daha önce belirtilmemiştir ben şikayetimi ve konunun yerini saat 00:12 de belirttim. Siz ise Gündem bölümüne açılması gereken konuların konu dışına açılmaması konusunda saat 00:20 de konu açtınız. Biraz düşününce daha önce olmadığını anlayacaksınız.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
araştırmadan öğrenmeden ezberden konusuyorsunuz. kaç gündür insanlar bu forumda kuralların olduğu, açıklamaların yapıldığından bahsediyor ama siz sürekli suçlayıcı şekilde yorumlarınıza kendinden çok emin bir şekilde devam ediyorsun.

forumumuza kayıt olma tarihiniz: 15-04-2009

"Gündem Konularını Konu Dışına Açanlar Ceza Alacaklar" adlı konunun açılma tarihi:07-02-2009, 00:20
ilgili açıklama metni:
pesimist dedi ki:
Son zamanlarda Gündem(dünya/Türkiye) bölümüne açılması gereken konular Konu dışı bölümüne açılmaya başlandı. Bu davranışı gösteren üyelere tereddütsüz uyarı verilecektir. Devamı halinde üyeler siteden uzaklaştırılacaktır.

Bilginize...
tarihlerden de anlaşılacağı üzere dakkalar değil aylar söz konusudur. bundan sonra eleştirilerimizde daha dikkatlı olalım lütfen, bir şikayetimizi dile getirmeden öncede araştırma yapalım, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayalım lütfen.

güzel forumlar

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Hayırlı Olsun AliA..:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı