MeLankoLia
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
hayırlı olsun 

spor bölümünüde ekleyiverselerdi yetki bölümüne..
hayırlı olsun AliA![]()
Harbiden spor bölümünün yetkisi neden verilmedi :confused1:
Yönetim sonunda çağrılarımıza kulak vermiş.AliA'nın bu görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyorum.Hayırlı olsun.
Edit : Spor bölümünü de verin :biggrin:
Ben dünya üzerinde tarafsız bir insan olduğuna inanmıyorum.Herkesin ilgilendiği bir konuda tuttuğu taraf olur.Asıl ben tarafsızım diyenden korkacaksın.AliA ne kadar fanatik Galatasaraylı olsa da her takıma eşit yaklaşmaya çalışıyor.En azından benden daha tarafsız davranıyorValla Spor Bölümüne Mod Olsa 3 Güne Kalmaz Kavga Ederik Tarafsız Olması Lazım Oranın Modunun ALiA ise Bir Taraf . Yani Fanatik Bir Galatasaraylı O Yüzden Böyle olması Güzel
Seninle şimdi kavga etmiyorsak başka zaman da etmem merak etme.Valla Spor Bölümüne Mod Olsa 3 Güne Kalmaz Kavga Ederik Tarafsız Olması Lazım Oranın Modunun ALiA ise Bir Taraf . Yani Fanatik Bir Galatasaraylı O Yüzden Böyle olması Güzel
2 kural ihlali dediğim birincisi konu yanlış yerde ikincisi o arkadaşın o bölüme konu açma yetkisi yok.
Siyaset dediğiniz olay gündemin bir parçasıdır. Bunu bilmeniz gerekir...
gündem bölümüne açılması gereken konuların, konu dışına açılması durumunda ceza verileceği daha önce belirtilmiştir. bunun üzerine tekrardan tartışmanın gereği yoktur. ayrıca bunun yeride bu başlık değildir.
güzel forumlar...
pesimist dedi ki:Son zamanlarda Gündem(dünya/Türkiye) bölümüne açılması gereken konular Konu dışı bölümüne açılmaya başlandı. Bu davranışı gösteren üyelere tereddütsüz uyarı verilecektir. Devamı halinde üyeler siteden uzaklaştırılacaktır.
Bilginize...