8K Ya Telefon Önerisi ?

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,331
Benim düşüncem de bu yönde ki bazı kullanıcılar google play yüklediklerini de söylüyorlar.
Şahsen ben uzun süre kasmayacak, hem boyut hem de özellik olarak yeterli olması yeterlidir bana
Basit Herkes Yükleyebiliyor Çok Rehber Var Youtube'da En Kötü İnsanlar Root Atıyor LineageOS gibi Sistemlere Geçip Hem En Yeni Android Sistemi Deneyimliyor Hem Google Servislerine Erişiyor Vs.. Vs..

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,331
o kadar para veripte bide bunlarla uğraşacak dotum bnece saçma şuanda herkes google bağlı gibi birşey bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam sen böyle düşünebilirsin ben sadece alınmaz dedim bana göre
O Da Bir Bakış Açısı Ama Yinede Google Yok Diye Kötüleyemeyiz Huawei Hafife Alınabilicek Bir Üretici Değil Çok İnce Çalışıyorlar Ve Yakında Çok Farklı Süprizleri Olucak.

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
O Da Bir Bakış Açısı Ama Yinede Google Yok Diye Kötüleyemeyiz Huawei Hafife Alınabilicek Bir Üretici Değil Çok İnce Çalışıyorlar Ve Yakında Çok Farklı Süprizleri Olucak.
ben zaten kötülemiyorumki bende huaweiyiçokseviyorum yazılım konusunda çok stabil ben ggogle olmadığı için alınmazdiyorum bana göre eğer google olsaydı 10 10 luk tel olabilirdi

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Ben S10 Plus, iphone 11 veya se20, huawei P40 veya P40 Lıte, yada Samsung N20 bunları beğendim.
Bir karar verecem.

@Umut Çelik Acaba pil konusunda memnun mu ?

Çağtay.........

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Fiyatlara göre en iyi telefonlar oneplus, realme, xioami bence onlara bakmalısın

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,331
Ben S10 Plus, iphone 11 veya se20, huawei P40 veya P40 Lıte, yada Samsung N 20
S10 Plus Exynos 9820 İşlemcisinin Türk Telekom Ve Turkcell Hatlarinda Oluşan Şebeke Sorunu Ve Beklemde Çok Şarj Yemesi Gibi Sorunlara Razı Geliceksen Gayet İyi Bir Telefon Ben S10+ Kullaniyorum Vodafone Kullanicisi Oldugumdan Şebeke Sorunum Yok Ama Beklemede Çok Pil Gidiyor Aklında Olsun

İphone 11 Eğer Tasarımı Hoşuna Gidiyorsa Hantal Olması Umrunda Değil Kesinlikle Alabilirsin

P40 Ailesi Google Servisleri İle Alakalı Sıkıntı Yaşayacağını Düşünmen Gerek.

Note 20 Ailesine Hiç Bulaşma Exynos 990 Trottle Gibi Ciddi Sorunları Olan Bir İşlemci Pişman Eder

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Bu bütçeyle OnePlus 8 ve iPhone 11 alabilirsin ama oyun için alıyorsan o kadar para vermene gerek olmadığını düşünüyorum. Poco F2 Pro öneririm dün 256GB + LPDDR5 olan model indirimdeydi.
zaten p 40 lite akadar dğüştü eğer o fiyatlarda alacaksa realme 7 pro alsın

Reaksiyon puanı
8,192
hayatımıza Google olmadan da devam edebiliriz. Zira artık günümüzde google play 'e rakip alternatifler var.
Huawei kendi Maps'ini çıkardı, AppGallery var. Aurora Gallery var. ve daha bir çok fazla.
Şahsen ben bunları "kendim" bahane olarak görüyorum. Bu kendi fikrimdir.
Ne? Google servisi olmadan Android mi kullanılır? Huawei daha yolun başında şu an alınmaz. Denek olmak istiyorsanız alın.

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Ne? Google servisi olmadan Android mi kullanılır? Huawei daha yolun başında şu an alınmaz. Denek olmak istiyorsanız alın.
Bence huawei google servisleri yok diye alınmıyacak anlamına gelmez.
İndirirsin googleyi, indirirsin play storeyi

Şuan Android kullanıyorum ios bir telefon kullansam alışmam zor olurmu ?

Reaksiyon puanı
8,192
Bence huawei google servisleri yok diye alınmıyacak anlamına gelmez.
İndirirsin googleyi, indirirsin play storeyi
Öyle indirmeyle olmuyor işte. APK yüklemesi basit ama uygulamaya giremiyorsun atıyor uygulamadan. O yüzden alınmaz diyoruz keyfimizden bunu al bunu alma demiyoruz.