2jz-GTE
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 109
Yine de dönüşü yok risk almaya değmez bence. Sen ne zaman alacaksın peki?Ben alırsam yüklerim. Telefon bu sene çıktı. Bence bir sorun olmaz.
Yine de dönüşü yok risk almaya değmez bence. Sen ne zaman alacaksın peki?Ben alırsam yüklerim. Telefon bu sene çıktı. Bence bir sorun olmaz.
Daha belli değil. Okul açılınca diye düşünmüştüm ama okul açılacak gibi gözükmüyor. Kendi telefonum bozulsa alırım. Dün 2 kere düştü telefonum yere (kendim atmadım hee) sim kartı algılamıyordu ama düzeldiYine de dönüşü yok risk almaya değmez bence. Sen ne zaman alacaksın peki?
Bende normalde daha ilerde alcaktim telefon mefta oldu?. Umarım en kısa zamanda alirsin.Daha belli değil. Okul açılınca diye düşünmüştüm ama okul açılacak gibi gözükmüyor. Kendi telefonum bozulsa alırım. Dün 2 kere düştü telefonum yere (kendim atmadım hee) sim kartı algılamıyordu ama düzeldi.
Ben Nisan ayından belli telefon bakıyorum. Okul açılınca olsun istiyorum ki telefon yepyeni olsun.Bende normalde daha ilerde alcaktim telefon mefta oldu?. Umarım en kısa zamanda alirsin.
Telefona çiçek gibi bakıyorum iki günde bir tozunu alıyorum. Sıfır gibi 1 Ay oldu.Ben Nisan ayından belli telefon bakıyorum. Okul açılınca olsun istiyorum ki telefon yepyeni olsun.
Telefona çiçek gibi bakıyorum iki günde bir tozunu alıyorum. Sıfır gibi 1 Ay oldu.
GM 9 Pro.Arkadaşlar merhaba,
Benim de telefon önerisine ihtiyacım var.
2.000 - 2.200 TL bütçem var, ne önerirsiniz ?
gm 20 pro note 8Arkadaşlar merhaba,
Başka bir konu açarsan yardımcı olurlar.Arkadaşlar merhaba,
Konu açarsanız daha çok yardımcı olunabilir.Arkadaşlar merhaba,
O cihaz hiçbir zaman 2500 olmadı kiA71? 2500TL yerine 400TL vermem o cihaza.
Bazılarının sorunu var diye hepsinin mi sorunu oluyor? Madem öyle düşünüyorsunuz bir ara da Samsung telefonlar patlıyordu (!). A71 fiyatını haketmiyormuş en fazla 3000TL olmalıymış.O cihaz hiçbir zaman 2500 olmadı ki
Forumda bu konuda ayrı düşünüyorum xiaomi redmi cihazlarda ram yönetimi diye bir olay yok.Samsung her ne kadar apple kadar stabil olamasa da xiaomilerden daha stabil.Birkaç özelliğine kanmamak lazım.
Mi Note 10 Lite sıyrılsa da biraz redmiler yüzünden ön yargım var.
Tamam o zaman siz Samsung kullanmaya devam edin kimse sizi xiaomi alın diye zorlamıyor.O cihaz hiçbir zaman 2500 olmadı ki
Forumda bu konuda ayrı düşünüyorum xiaomi redmi cihazlarda ram yönetimi diye bir olay yok.Samsung her ne kadar apple kadar stabil olamasa da xiaomilerden daha stabil.Birkaç özelliğine kanmamak lazım.
Mi Note 10 Lite sıyrılsa da biraz redmiler yüzünden ön yargım var.
Ben samsung kullanmıyorum ama insanlar xiaomi redmilerin kastığından bahsediyorlar.Videolarda da izliyorum arka plan a71de daha iyi gibi.Tamam o zaman siz Samsung kullanmaya devam edin kimse sizi xiaomi alın diye zorlamıyor.
Redmi Note 9 Pro kullanıyorum, sürekli elimde telefon gram kasma donma yok.Ben samsung kullanmıyorum ama insanlar xiaomi redmilerin kastığından bahsediyorlar.Videolarda da izliyorum arka plan uygulamaları a71de daha iyi gibi.
Arkası plastik. Tasarımı yaklaşık 5-6 cihazla aynı.Ben samsung kullanmıyorum ama insanlar xiaomi redmilerin kastığından bahsediyorlar.Videolarda da izliyorum arka plan a71de daha iyi gibi.
Prolar iyi evet ama düz olanlarında kasma olayı var.Yalnız pro bile alsanız bir güncelleme alabiliyorsunuz.Ben bunu duyunca soğudum redmiden.Redmi Note 9 Pro kullanıyorum, sürekli elimde telefon gram kasma donma yok.
Zaten ben de mi note 10 lite alınır diyorum ama a71 3 yıl güncelleme alacak.Evet plastik kasa olsa da artıları da var.Arkası plastik. Tasarımı yaklaşık 5-6 cihazla aynı.
Redmi serileri 1 android güncellemesi 3 sene miui güncellemesi, mi serisi 2 android güncellemesi alıyor.Prolar iyi evet ama düz olanlarında kasma olayı var.Yalnız pro bile alsanız bir güncelleme alabiliyorsunuz.Ben bunu duyunca soğudum redmiden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten ben de mi note 10 lite alınır diyorum ama a71 3 yıl güncelleme alacak.Evet plastik kasa olsa da artıları da var.
Yani Mi Note 10 Lite'a bir artısı yok.Prolar iyi evet ama düz olanlarında kasma olayı var.Yalnız pro bile alsanız bir güncelleme alabiliyorsunuz.Ben bunu duyunca soğudum redmiden.
Zaten ben de mi note 10 lite alınır diyorum ama a71 3 yıl güncelleme alacak.Evet plastik kasa olsa da artıları da var.
Diğer konuları benim için önemli zaten.Samsung M51 zaten önerenler olmuş batarya konusunda muazzam gerçekten diğer konuları bilmiyorum ama
Aslında xiaomi için romlar fazlaca bulunuyor.Güncelleme çözülebilir evet.Onun dışında mi note 10 lite daha gelişmiş.Xiaomi rami çözse biraz mükemmel olacak.Yani Mi Note 10 Lite'a bir artısı yok.
Diğer konuları benim için önemli zaten.
Siz RAM'i bu kadar önemsediğiniz için Samsung diyorsunuz bence.Aslında xiaomi için romlar fazlaca bulunuyor.Güncelleme çözülebilir evet.Onun dışında mi note 10 lite daha gelişmiş.Xiaomi rami çözse biraz mükemmel olacak.
İphone 6s kullanıyorum.Ram büyük pratiklik sağlıyor.Onun bile ram yönetimi iyi.Siz RAM'i bu kadar önemsediğiniz için Samsung diyorsunuz bence.
RAM yönetimi benim için çok önemli değil. Ne de olsa 8 GB Ram'in hepsini kullanmayacağım.İphone 6s kullanıyorum.Ram büyük pratiklik sağlıyor.Onun bile ram yönetimi iyi.
HB ve Trendyol'a düşerse düşünürüm.Mi 10 Lite öneririm.