- Konuyu başlatan
Laufeyson
Rektör
Ama isteklerimin hepsini karşılayan Mi Note 10 Lite karşılıyor.Mi 10 Lite 5G > Realme 6 Pro > M51 > Mi Note 10 Lite
Ama isteklerimin hepsini karşılayan Mi Note 10 Lite karşılıyor.Mi 10 Lite 5G > Realme 6 Pro > M51 > Mi Note 10 Lite
M51 12 saat 27 dakika 18 saniye. Neredeyse tüm günlük uygulamalar kullanıldığında. Gün içinde parlaklık değişimi, bir çok farklı sensör, arka planda pili kullanan uygulamalar derken bu 10,5 saat veya 11 saat civarlarına düşecektir.Zaten onu alacaktım M51 çıktı kafamı karıştırdı. Bakalım en son hangisine karar vereceğiz.
bütçe artarsa note 10 lite almalısın bence.Ama isteklerimin hepsini karşılayan Mi Note 10 Lite karşılıyor.
Evet.Ama isteklerimin hepsini karşılayan Mi Note 10 Lite karşılıyor.
samsung note 10 lite.@grbzz peki Mi Note 10 Lite mı Samsung Note 10 Lite mı dersem hangisi olur?
Şimdi biri dış görünüş anlamında orta segment gibi olsa da donanım kısmında bir amiral gemisi. Diğer de tam tersi. Ama önceliklerini göre gidersek malzeme kalitesini önemsiyorsan, kamera da çok önemli değilse (kötü anlamında değil de diğerine göre kıyasla) Mi Note 10 Lite derim.@grbzz peki Mi Note 10 Lite mı Samsung Note 10 Lite mı dersem hangisi olur?
Hangi telefona göre daha kötü?Şimdi biri dış görünüş anlamında orta segment gibi olsa da donanım kısmında bir amiral gemisi. Diğer de tam tersi. Ama önceliklerini göre gidersek malzeme kalitesini önemsiyorsan, kamera da çok önemli değilse (kötü anlamında değil de diğerine göre kıyasla) Mi Note 10 Lite derim.
Note 10 Lite'a göre. O cihazın kamera donanımı S10 serisiyle aynı.Hangi telefona göre daha kötü?
Kablosuz şarj yok ekran 2k değil.
Özelliklerine bktığım sitede 2k yazıyordu yanlış yazılmış sanırım abisiyle karıştırmışlar her hali ile orta seviye cihazlardan artıları varKablosuz şarj yok ekran 2k değil.
Kamera öyle aman aman önemli değil.Note 10 Lite'a göre. O cihazın kamera donanımı S10 serisiyle aynı.
O zaman içinize sindiyse ve uyumlu ürünlere de sahipseniz alın gitsin.M51'in hediyesi bana cazip gelmişti. Mi Note 10 Lite alırsam küçük ekosistem olur (telefon,mi band, bir de kulaklık almam gerekir haricen)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kamera öyle aman aman önemli değil.
Hangisini alayım? Uyumlu ürün dediğim mi band 4 üm var. Xiaomi alırsam aynı marka kulaklık alırım.O zaman içinize sindiyse ve uyumlu ürünlere de sahipseniz alın gitsin.
Sizi de meşgul ettim kusura bakmayın.O zaman içinize sindiyse ve uyumlu ürünlere de sahipseniz alın gitsin.
Realme 7 proda 90hz yok düz versionunda varŞimdi düşünüyorum: Realme 6 pro'nun MN10 lite' a tek artısı 90hz gibi geliyor. Ama Realme 7 pro nun özellikleri çok iyi duruyor.
Hangisini alayım? Uyumlu ürün dediğim mi band 4 üm var. Xiaomi alırsam aynı marka kulaklık alırım.
Sizi de meşgul ettim kusura bakmayın.
7 Pro'nun ekranı ve hızlı şarjı dışında pek bir farkı da yok aslında.Şimdi düşünüyorum: Realme 6 pro'nun MN10 lite' a tek artısı 90hz gibi geliyor. Ama Realme 7 pro nun özellikleri çok iyi duruyor.
Hangisini alayım? Uyumlu ürün dediğim mi band 4 üm var. Xiaomi alırsam aynı marka kulaklık alırım.
Sizi de meşgul ettim kusura bakmayın.
7 Pro'nun ekranı ve hızlı şarjı dışında pek bir farkı da yok aslında.
Şimdi neyi karşılaştırıyoruz?
8/128 modeli var mı? 6/128 değil mi? (6-8 ram arasında kullanımda hiç bir fark yok sadece soruyorum)O zaman Mi Note 10 Lite 8/128 modelinde hemfikir miyiz?
@alpotter @grbzz @Yusuf ÇALIŞ @Yasiin @Erenist2020
Aynen öyle.O zaman Mi Note 10 Lite 8/128 modelinde hemfikir miyiz?
O seçeneği mevcut. RAM aslında dediğiniz gibi yeterli ama yine de ne kadar çok o kadar iyidir.8/128 modeli var mı? 6/128 değil mi? (6-8 ram arasında kullanımda hiç bir fark yok sadece soruyorum)
O zaman ben onu alacağım.Aynen öyle.
O seçeneği mevcut. RAM aslında dediğiniz gibi yeterli ama yine de ne kadar çok o kadar iyidir.
E hadi hayırlısı olsun o zamanO zaman ben onu alacağım.
Sağ olun hocam.E hadi hayırlısı olsun o zaman![]()
Ben değilim. M51 ve Realme 6 Pro varken Mi Note 10 Lite almazdım.O zaman Mi Note 10 Lite 8/128 modelinde hemfikir miyiz?
Sizce ne alınmalı hocam?Ben değilim. M51 ve Realme 6 Pro varken Mi Note 10 Lite almazdım.
Mesajı yeni gördüm, kararlıysanız hayırlı olsun o zaman.Hepinize yardımlarınız için teşekkürler. Aldığım zaman incelemesini yapıp size göndereceğim. Pişman olmayacağımı düşünüyorum.
Sağ olun hocam.
Sağ olun.Mesajı yeni gördüm, kararlıysanız hayırlı olsun o zaman.
Ben Realme 6 Pro veya M51 alırdım. Ama almak için aceleniz yoksa Realme 7 Pro'yu bekleyebilirsiniz.Sizce ne alınmalı hocam?
Acelem yok. M51'in artısı batarya. Malzeme kalitesi kötü. Realme 6 Pro'nun artısı 90hz.Ben Realme 6 Pro veya M51 alırdım. Ama almak için aceleniz yoksa Realme 7 Pro'yu bekleyebilirsiniz.