8K Ya Telefon Önerisi ?

Reaksiyon puanı
8,192
Mesela Google sana ne sağlıyor da huawei bunu sağlayamıyor ?
Neredeyse Hatasıza yakın Google Haritalar
Youtube
Gmail vs vs. tüm Google servisler.

Apple böyle bir yaptırıma maruz kalsa tamam etkilenmez derdim her servisin alternatifi/rakibi var. Ama Huawei gibi bir firma henüz bunu YAPAMIYOR , yakın vadede de YAPAMAZ.

Siz Huawei kullanıyorsunuz sanırım doğru mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

en basitinden gmail varmı bilmiyorum soruyorum
Hayır yok hiçbir Google uygulaması.

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Iphone 11 alsam. Oyun konusunda üzmez demi ?
Kamerası nasıl ?
Ve beni 4 sene idare edermi ?

Reaksiyon puanı
8,192
Iphone 11 alsam. Oyun konusunda üzmez demi ?
Kamerası nasıl ?
Ve beni 4 sene idare edermi ?
iPhone 11 en az 5 yıl götürür.

Donanım olarakta iPhone 12'ler satışta olmadığı için en güçlü donanıma sahip telefonlar arasında. Mağazadaki tüm oyunları en yüksek ayarlarda oynatıyor akıcı bir şekilde.

Kamerası da gerçekten iyi. Gece modu , geniş açı kamera çok başarılı. Video çekerken tüm lensler çalışıyor ayrıca.

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
almışken birde 128 lik al

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
iPhone 11 en az 5 yıl götürür.

Donanım olarakta iPhone 12'ler satışta olmadığı için en güçlü donanıma sahip telefonlar arasında. Mağazadaki tüm oyunları en yüksek ayarlarda oynatıyor akıcı bir şekilde.

Kamerası da gerçekten iyi. Gece modu , geniş açı kamera çok başarılı. Video çekerken tüm lensler çalışıyor ayrıca.
Acaba beklesem mi ?
Belki iphone 12 mini 8K olur ?
Yada iphone 12 geldiğinde 11 ucuzlar hafif.

Çağtay.........

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
en basitinden gmail varmı bilmiyorum soruyorum
Gmail uygulaması var, youtube'u huawei ayarlamış var istersen youtube vanced yükle -ki bende de vanced var- reklamsız olarak kullan, Google haritalar ve çeviri da Google desteği istemiyor kullanıyorum

Ama Tabiki Google play olsa daha iyi olurdu

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Gmail uygulaması var, youtube'u huawei ayarlamış var istersen youtube vanced yükle -ki bende de vanced var- reklamsız olarak kullan, Google haritalar ve çeviri da Google desteği istemiyor kullanıyorum
bence alınmaz abi hem 7 8 bin tl verip p40 alacak birde bunlarlamı uğraşacak cidden bence çok saçma

MT61

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Neredeyse Hatasıza yakın Google Haritalar
Youtube
Gmail vs vs. tüm Google servisler.

Apple böyle bir yaptırıma maruz kalsa tamam etkilenmez derdim her servisin alternatifi/rakibi var. Ama Huawei gibi bir firma henüz bunu YAPAMIYOR , yakın vadede de YAPAMAZ.

Siz Huawei kullanıyorsunuz sanırım doğru mu?

Hayır yok hiçbir Google uygulaması.

Google haritaları defalarca kullandım. GPS açık olduğu halde bile ve nerdeyse 10 kez kullandıysam 5inde yanlış veya saçma sapan tarifler aldım. Çoğu kişi Yandex haritalar kullanıyor bunu herkes biliyor. Ayrıca Huawei kendisine özgün harita çıkardı. 5G alt yapısı kullanan Huawei etkilenmez emin olun.

Reaksiyon puanı
8,192
Acaba beklesem mi ?
Belki iphone 12 mini 8K olur ?
Yada iphone 12 geldiğinde 11 ucuzlar hafif.
8K olacağını sanmıyorum. Rahat 9500-10.000TL civarında olur.

11 ucuzlamaz aksine artar. Her iPhone çıktığında bu oluyor.

Google haritaları defalarca kullandım. GPS açık olduğu halde bile ve nerdeyse 10 kez kullandıysam 5inde yanlış veya saçma sapan tarifler aldım. Çoğu kişi Yandex haritalar kullanıyor bunu herkes biliyor. Ayrıca Huawei kendisine özgün harita çıkardı. 5G alt yapısı kullanan Huawei etkilenmez emin olun.
Ben yetkili serviste çalışırken hep google haritalar ile gittim müşterilerin evine 1 kez bile yanlış götürmedi. Demek ki konumunuzda sorun var Büyükşehirlerde hatasız çalışıyor. Ve Huawei etkilenir merak etmeyin.

MT61

Asistan
Reaksiyon puanı
71
8K olacağını sanmıyorum. Rahat 9500-10.000TL civarında olur.

11 ucuzlamaz aksine artar. Her iPhone çıktığında bu oluyor.

Ben yetkili serviste çalışırken hep google haritalar ile gittim müşterilerin evine 1 kez bile yanlış götürmedi. Demek ki konumunuzda sorun var Büyükşehirlerde hatasız çalışıyor. Ve Huawei etkilenir merak etmeyin.

Huawei 5G alt yapısını yapıyor. Aslında ne kadar etkilenir desekte etkilenmez. Çünkü 5G'yi adamların nerdeyse kendisi yapıyor.

Çağtay.........

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
bence alınmaz abi hem 7 8 bin tl verip p40 alacak birde bunlarlamı uğraşacak cidden bence çok saçma
Bende çok bilmiyordum telefon işlerini almaya kalkınca biraz araştırdım redmi note 8 veya galaxy note 8 düşünüyordum Huawei hiç aklımda yoktu
Türkcell den aldım, alırken Google play olmadığını bilmiyordum pişman oldum gibi

MT61

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Bende çok bilmiyordum telefon işlerini almaya kalkınca biraz araştırdım redmi note 8 veya galaxy note 8 düşünüyordum Türkcell den aldım, alırken Google play olmadığını bilmiyordum pişman oldum gibi

Pişman olacak bir şey yok. .apk ile tüm istediğiniz uygulamaları yükleme şansınız var

Çağtay.........

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Tabi bende p40 lite var 3k ya, ama bidahaki telefonumu oneplus, realme yada xioami düşünüyorum

Zaten apk yüklü
Pişman olacak bir şey yok. .apk ile tüm istediğiniz uygulamaları yükleme şansınız var
Yüklüyorum orada sıkıntı yok ama Google destekli uygulamalar çalışmıyor

MT61

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Tabi bende p40 lite var 3k ya, ama bidahaki telefonumu oneplus, realme yada xioami düşünüyorum

Zaten apk yüklü

Yüklüyorum orada sıkıntı yok ama Google destekli uygulamalar çalışmıyor

Haritalar dışında yanlış bilmiyorsam tüm apk'ları yükleme şansınız var.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Huawei cihazlarında google servisleri gerektiren uygulamalar kullanılmıyor apk olarak kurulsa da kullanılmaz diye biliyorum ancak TWRP üzerinden gapps yükler sorunsuz kullanabilirsin ama böyle yaparsan da garanti dışı kalır yani google servisleri olmayan bir cihaz kullanmak öyle sanıldığı kadar kolay değil üçüncü parti uygulamalara güvenir yüklersin ona bir şey diyemem.

MT61

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Reaksiyon puanı
8,192
Kendince değil dayatıyorsun düşündüğün fikirleri. Google servisleri çalışmıyor diyoruz APK diyorsun. APK olarak Google Drive veya başka bir Google uygulaması yükle bakalım çalışacak mı?