ProfKİm
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Hepsiburada dan rx550 siparişi vermiştim normalde salı günü gelecekti ama hala gelmedi aradığımızda mesaj bekleyin dediler ama ne mesaj geldi nede ekran kartım.
Hepsiburada dan rx550 siparişi vermiştim normalde salı günü gelecekti ama hala gelmedi aradığımızda mesaj bekleyin dediler ama ne mesaj geldi nede ekran kartım.
Ya korgo sirketi suclu kötülwmw hepsiyi
sanki 3 yılda bir pandemi yaşıyormuşuz gibi konuştunPandemi dönemindeyiz gayet normal geç gelmesi.
Neredeyse 8 aydır bu dönemdeyiz. Alıştık artık.sanki 3 yılda bir pandemi yaşıyormuşuz gibi konuştun![]()
Yani direk hepsiburadaya suç atmak ne kadar mantıklı olabilirki ??Hepsiburadadan Haziran ayında Sapphire Pulse Rx580 8Gb ekran kartı aldım 14 tl fazla verip aynı gün teslimatı seçtim 15 saat sonra elime geçti hepsiburadadan çok fazla alişveriş yapmış biri olarak gayet memnunum bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım
Abicim hangi satıcıdan aldın? Hepsiburada bu satıcıları bir sitede birleştiriyor.Hepsiburada dan rx550 siparişi vermiştim normalde salı günü gelecekti ama hala gelmedi aradığımızda mesaj bekleyin dediler ama ne mesaj geldi nede ekran kartım.
Satıcısı zaten hepsiburadaydı ürünün herhangi farklı bir satıcıdan almadım. Biliyorum bir çok satıcısı olduğunu.Abicim hangi satıcıdan aldın? Hepsiburada bu satıcıları bir sitede birleştiriyor.
Bu kargonun veya satıcının suçu.Hepsiburada dan rx550 siparişi vermiştim normalde salı günü gelecekti ama hala gelmedi aradığımızda mesaj bekleyin dediler ama ne mesaj geldi nede ekran kartım.
Hepsiburadanın kendi kargosuBu kargonun veya satıcının suçu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburada sadeece aracı.
Hepsiexpress ile mi sipariş verdin?Hepsiburadanın kendi kargosu
Hepsiburada kendisi hepsijet ile kargoya vermişHepsiexpress ile mi sipariş verdin?
e kargoya vermiş geç de olsa gelir.Hepsiburada kendisi hepsijet ile kargoya vermiş
Hepsiburadanın bir suçu yok ki burada kargo şirketinin suçu varHepsiburada dan rx550 siparişi vermiştim normalde salı günü gelecekti ama hala gelmedi aradığımızda mesaj bekleyin dediler ama ne mesaj geldi nede ekran kartım.
Bende hepsijet ile aldım 9-13 arası gelicek dediler 11de kargom geldi yaşadığın şehire ve yoğunluğa göre değişebilir.Hepsiburada kendisi hepsijet ile kargoya vermiş
Satıcı hbmiydi?Hepsiburadadan siyah akıllı saat istedim,beyaz gönderdi.Buyrun nasıl bir site olduğunu siz düşünün.Beş para etmez.
Zaten Hepsiburadanın kendi kargosu.Hepsiburadanın bir suçu yok ki burada kargo şirketinin suçu var
İşte dediğim gibi kargo şirketinin sıkıntısı ben defalarca sipariş ettim bir sıkıntı olmadı geç kalma gelmeme gibiZaten Hepsiburadanın kendi kargosu.