Ryuzaki313
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşlar merhaba bir süredir bilgisayarım sadece oyun esnasında bu değişik problemle karşılaşıyor. Oyun sırasında oyun pat diye donuyor ve kasanın gücü birden kesiliyor rgb ışıkları falan sönüyor kasanın sesi tamamen kesiliyor, ve bu olurken ekran açık kalıyor donmuş şekilde oyunu görüyorum ya da görev yöneticisini falan başlatabiliyorum ama sonra donuyor her şey. Teknik bilgim çok az o yüzden ne olabileceğini kestiremiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba?
Bu arada yazmayı unutmuşum bir ekleme yapayım. Bu olay ilk kez olduğunda bilgisayarı resetledim ve açıldığı zaman ekran kartım devre dışı gibiydi 100-120fps aldığım oyunun ana ekranı 3-5fps veriyordu ve normalde 144hz kullandığım ekran 60hz düşmüştü 144hz seçeneği gözükmüyordu. Normalde masaüstüne sağ tık yapınca amd kontrol merkezi sekmesi de çıkar ya o da çıkmıyordu. Sonra ekran kartı driver güncelledim bu sorunların hepsi düzeldi. Bununla alakalı bir şey çıkar diye yazayım dedim, şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yazmayı unutmuşum bir ekleme yapayım. Bu olay ilk kez olduğunda bilgisayarı resetledim ve açıldığı zaman ekran kartım devre dışı gibiydi 100-120fps aldığım oyunun ana ekranı 3-5fps veriyordu ve normalde 144hz kullandığım ekran 60hz düşmüştü 144hz seçeneği gözükmüyordu. Normalde masaüstüne sağ tık yapınca amd kontrol merkezi sekmesi de çıkar ya o da çıkmıyordu. Sonra ekran kartı driver güncelledim bu sorunların hepsi düzeldi. Bununla alakalı bir şey çıkar diye yazayım dedim, şimdiden teşekkürler.