2 Gün Sonra xperia z2 almayı düşünüyorum ??

speedgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdiden değerli fikir ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Benim 1500 TL bütçem var internette çok araştırdım ama son olarak siz değerli arkadaşlarıma sormak istedim xperia z2 alınır mı ? kullanan varsa lütfen yorumunu eksik etmesin. bide S5, G3 ,Z3compact.ile kıyaslarsak hangisini önnerebilirsiniz.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
S5, G3, M8, Z3 Compact hojdir amma benana :lol:

Şaka bir yana Z2 aldım 1 ay olmadı 1500₺ gibi bir bütçeye en iyi alınabilecek telefon Z2. Sony'nin güncelleme desteği ve telefonun pil ömrünü gerçekten çok başarılı.

speedgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S5, G3, M8, Z3 Compact hojdir amma benana :lol:

Şaka bir yana Z2 aldım 1 ay olmadı 1500₺ gibi bir bütçeye en iyi alınabilecek telefon Z2. Sony'nin güncelleme desteği ve telefonun pil ömrünü gerçekten çok başarılı.

:D :D :D eyvallah kardeşim. peki kamerası iyi mi gündüz çekimi. bi de ısınma problemi var mı varsa ne derece sıcak :) teşekkürler

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Gündüz çekimleri gerçekten efsane ancak Gece çekimleri beklentinin altında olabilir inside-outside olarak hiç denemedim ama çok yüksek performans göstermesini beklemiyorum. Isınma problemi var evet 4K video çekerken 5dk sonra kamera kapanıyor ama bu çok normal. Onun haricinde oyun oynarken her telefonun ısındığı kadar ısınıyor. @speedgs