Sony xperia z2 akilda kalan soru işaretleri ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

all1none

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bu yazıcaklarım hakkında benzer konular açılmış olabilir o yüzden en baştan özür dilerim.
1 sene önce bi hata yapıp lumia 720 aldım ocak ayında telefonu mu değiştiricem. s5 g3 ve xperia z2 den birini alıcam. Detaylı olarak araştırdım tek tek inceleme imkanımda oldu. g3 de şarj sıkıntısı çok fazla dert edildiği için tercihim değil. s5 de sağlamlık tasarımı falan z2nin yanına bile yaklaşamaz bu sebepten z2 ye karar kıldım. Şimdi forumlardan okudugum ve kafama takılan bir kaç konuya değinicem.

1-Telefonun ilk çıktığı tarihlerde forumlarda sürekli ısınma ve şarj problemlerine değinilmiş. Üstünden 1-2 ay geçtikten sonraki konularda ise sony nin bir güncelleştirme yayınlayarak bu sorunlara çözüm getirdiği söyleniyordu. Bu doğru mu ? Müzik dinleyip feys twitter instagram whatsapp gibi uygulamalarda ttakılırken ısınma yapıyor mu ? Oyunlardaki ısınma performansı tam olarak nasıl şuanda ? Yani çok aşırı ısınma yapıp kapatmak zorunda kalıyor muyuz?

2-O bahsettiğim güncellemeden sonra batarya günü çıkarıyor mu ? Oyunlardaki batarya performansı nasıl ?

3- 2-3 ay kullanımda yanlardaki kapaklarda gevşeme kendi kendine açılma oldugu söyleniyor(şarj) böyle bir problem oluşuyor mu ?

4- Ekranın üst kısmında bir boşluk oldugu ve su geçirebileceği söyleniyordu doğrumudur ?

5- Telefon uzun vadeli kullanımda donma kasma vb yapar mı ? (2-3 sene kullanmayı duşunuyorum)

Son bişey daha. Şuan z2nin fiyatı 2199 z3 gelicek 2-3 aya türkiyeye z2 nin fiyatında ne kadar bi indirim olur ? Ve z2 den fazla farkı olmadıgı için z3 e fazla para vermeye gerek olmadıgını dusunuyorum sizce doğru mu düşünüyorum?
Şimdiden teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...