S
SDN Okuru
SDN Okuru
2010 dan beri 3gs kullanıyorsan , ikisinden herhangi birini aldığında sana uzay gemisi gibi gelecek onun için kafanı yorma birini seç...
Arkadaşlar bu Android telefonlarda sanal tuşları temadan bağımsız olarak özelleştirme imkanımız var mı? Örneğin Sony Xperia Z2'de Ev işareti yerine farklı bir şekil, Geri tuşu yerine farklı bir şekil koyabiliyor muyuz?
Hatırladığım kadarı ile xposed ile yapılıyordu modülleri olması lazım biraz araştırın bulursunuz bence.
3 yıl iphone 3gs kullandıktan sonra gidip note2 aldım. Ancak telefona sadece 1 yıl dayana bildim. İlk aylar telefon çok iyi, size çok farklı geliyor ancak altı aydan sonra internete bağlanma konusunda inanılmaz sıkıntılar çıkarmaya başladı. note 2 bir yıllık olduğunda eşimin 4 yıllık iphone 3gs i daha hızlı internete bağlanıyordu. üç dört günde bir telefonu restart yapmaya başlamıştım. ben hiç memnun kalmadım açıkçası androidden. Arka planda çalışan bir sürü gereksiz uygulama vs. vs. Ve gidip iphone 5s aldım. ios un gözünü seveyim. sadece safari üzerinden internette taklır; whatsapp, twitter, facebookta gezer, bankacılık uygulamalarını kullanırım diyorsanız ios tan şaşmayın. Ayrıca bir süre sonra büyük bir telefon rahatsız etmeye ve taşıma konusunda sıkıntılar vermeye başlıyor.