vdturkey
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
hocam iPhone 6 yı bekleyin güzel olacak gibi görünüyor
hocam iPhone 6 yı bekleyin güzel olacak gibi görünüyor
Evet Z2 nin pil performansını iki tane iphone 5s anca yakaladığı içindir :lol:Sızan Z3'e bakılırsa 5s'e rakip olur anca, yaza doğru Sony Z4'ü çıkarır o zaman iPhone 6 ile karşılaştırırız. :lol:
Evet Z2 nin pil performansını iki tane iphone 5s anca yakaladığı içindir :lol:
Aynen öyle.İphone 6 ve Nexus 6 çok konuşulucak gibi duruyor.
Snapdargon 801ab Z2de vardı, 801ac Z3'de olacak kısaca işlemci kağıt üzerinde iyi.
1GB ram arttırılmış o kadar, Adreno 420 yok, 320 var.
1GB ram arttırıldı diye yeni telefon çıkartılmış
En azından z2 kullananlar elinde şarj aletiyle dolaşmıyorTasarım yüzünden pil ömrümden kısıyolar ama siz anlamazsınız takoz bi çervevesi yok. Ayrıca her şey pil performansına baksaydı Sony satış rekorları kırardı bu sayede mali zararda açıklamazdı. :lol:
Gerçi Sony önce LG'yi geçsin satışlarda Samsung'u geçemiyeceği aşikar. :lol:
En azından z2 kullananlar elinde şarj aletiyle dolaşmıyor
Ama aynısını İphone kullananlar için söyleyemezsin büyük çoğunluğunun elinde şarj aletleri ile dolanıp duruyorlar
Pil konusunda belkide en az özen gösteren firmalardan biri Apple
2. çeyrek mali raporlarına tekrar bak önce sen kar mı etmiş zarar mı etmiş o zaman daha net görürsün :dirol:
Asıl sen Sony kamera sensörü ve lens satmasa Apple ından tut Samsung una tüm firmaların düşeceği durumu düşün sonra yorum yap bence :lol:
Tesadüfen forumda dolaşırken bazı arkadaşların neden android'i ve sony z2'yi bu kadar kötülediğini anlamadım. Sırf cevap vermek için giriş yaptım. Öncelikle ben senelerce iphone kullanmış biriyim hala da ipad kullanıyorum. Sizin bahsettiğiniz hantal android 2 sene önceydi. Son 2 senedir doğru telefon tercihi yaparsanız android kasacak bir işletim sistemi değildir. Ben i5'ten nexus5'e geçiş yaptım ve çok memnunum. Aldığım zamandan bu yana 1 kere bile kasma 1 kere bile kendini resetleme görmedim ve telefon çok hızlı. Flash player apk'sı kurdum istediğim her sitede masaüstü olarak gezebiliyorum. Sony z2'yi de gerek mağazalarda gerekse kullanan yakınlarımda inceledim. Mükemmel bir telefon benim çok sevdiğim nexus 5'imden bile daha iyi. Isınma sorunu olduğunu söylemişler önemli olan bir telefonun ısınması değil ısıya dayanıklı olup olmadığıdır. Ayrıca iphone'u bu kadar öven arkadaş, telefonunu şarja tak ve yarım saat 3g'den sörf yap bakalım telefon ısı kaç derece oluyor? saygılar
Sende her konuda her üyeyi kışkırtacak ve tartışma çıkartacak mesajlar yazmazsan sevinirim.Z2'nin kronik sorunları ortada ısınma cabası o konulara girmiyecem beni ilgilendirmiyor.
iPhone'un pil ömrü kötü evet ama Android'li cihazlarda hiç bir zaman iOS kadar performanslı olamıyor ne yazik ki.
Sony satamıyor işte yalan mı? LG'nin bile telefon satışları daha fazla Sony'den aç bak geçen yılın tablosuna. LG daha kötü cihazlar üretmesine karşın geçiyor.
Şimdide kamerayamı sardın,pil-kamera bile kurtarmıyor desene Sony'i satış yapamıyor. :lol:
Neyse alıntılamazsan sevinirim daha tartışamıcam, Sony belli Apple belli. :dirol:
Sende her konuda her üyeyi kışkırtacak ve tartışma çıkartacak mesajlar yazmazsan sevinirim.
Ne yapmaya çalıştığını ve bunu kasıtlı olarak yaptığını da bütün forum biliyor zaten :dirol:
Haybeye salladığın için cevap verme gereği duydum samsungun o kadar eleştirilen cihazları bile pilde Apple ı geçiyor :lol:Fikrini sormadım, varsa bi rahatsız,hoşnut olmadığın durum şikayet ederdin ceo'luk damarın tutup benim postuma atlıyacağına. Kendi linç edilişlerini,düştüğün durumları,her LG konusunu kasıtlı baltaladığını da bilen biliyor. :lol:
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi dün akşam iPhone 6 tanıtıldı. Maalesef ne tasarımıyla ne donanımıyla beklentilerimi karşılamıyor. 4,5 yıl iPhone 3GS kullandıktan sonra yine benzer bir tasarıma sahip, fotoğraf ve ekstra özellikler olarak beklentilerimi karşılamayan iPhone 6 kullanmak istemiyorum. İlk düşüncem Sony Xperia Z2 tabi daha ucuza almak için Z3'ün Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğim. Sürekli benzer telefon, aynı işletim sistemi sıkıyor bir de android kullanalım bakalım, arada değişiklik iyidir. Tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim.