S 

SDN Okuru
SDN Okuru
Arkadaşlar bende 2 gun önce bimeksten lumia 1320 ALDIM şiddetle tavsiye ediyorum çok hızlı kamera zaten süper(note3 note2) gibidir samsungun benım gozumde kameraları kotu s3de kullandım s4mınıde zaten malumunuz bır sure sonra androıd yavaslıyor oyunlarda hiç bir şekilde kasma yok dungeonhunter4 asphalt8 subway surfers vs vs mağazadakı uygulamalar androıde nazaran bırazdaha az ama nokıanın lumıanın tum telefon serılerı emınım boyledır nokia alın güzel tercih olur:thumbup1:

sizce ucuzlar mı hani 1500-1600 civarı bi fiyata düşer mi ?
 sizce ucuzlar mı hani 1500-1600 civarı bi fiyata düşer mi ? 

Düzgün okununca gayet güzel anlaşılmakta. Sadece burada bu sorunu yaşayan kimse var mı? onu öğrenmek istedim. Ve insanları uyarmak istedim. Çünkü bu tür ekran panellerinde gerçekten bu tür sorunlar yaşanıyor. Yani telefonu alıp biraz bükerseniz çok kolaylıkla bozulabileceğini söyledim. Bu telefonda sorun olabilir, bu yüzden yakında gidip ekranını değiştireceğim inşaAllah. Eğer sorunlar tekrarlarsa bu telefonda sorun yoktur
 Düzgün okununca gayet güzel anlaşılmakta. Sadece burada bu sorunu yaşayan kimse var mı? onu öğrenmek istedim. Ve insanları uyarmak istedim. Çünkü bu tür ekran panellerinde gerçekten bu tür sorunlar yaşanıyor. Yani telefonu alıp biraz bükerseniz çok kolaylıkla bozulabileceğini söyledim. Bu telefonda sorun olabilir, bu yüzden yakında gidip ekranını değiştireceğim inşaAllah. Eğer sorunlar tekrarlarsa bu telefonda sorun yoktur  

Eve Gidince Bir Deniyim
 Eve Gidince Bir Deniyim