Eski hesap22
Profesör
Hayırlısı olsun artıksüre bitti ceza bitti...

Bir aralar gündeme gelmişti ama ne android ne de ios portlaması olmuyor diye biliyorum.Lumia'ları Win10'a formatlayıp Play store Apk'si kur kullan paşa paşa.
Tabi güncelleme verilen modeller.![]()
Kullandım ama portlanmış.Bir aralar gündeme gelmişti ama ne android ne de ios portlaması olmuyor diye biliyorum.
Bluestacks aracılığıyla yapabilirsin ben kullanmıştım epey bir zaman Win10'lu bir bilgisayar ile Youtube'da çok video var onunla ilgili kolay gelsin.Merhaba arkadaşlar.Lumia 1520 cihaz aldım geçen ay ikinci el neyse tüm güncellemeleri yaptım Win10 a geçtim ama Android cihazımdaki bazı uygulamaları özledim ne yalan söyleyim.Baktım biraz galiba apk kurabileceğimiz program varmış ama bir forumda editör artık yapılmıyor yazmış zaten haberde 2 sene önceki haber.Yapan varsa hala kullanabiliyor muyuz programı yoksa gerçekten olmuyor mu? Teşekkürler
Bende 4.5 sene Lumia 820 kullandım ama bu sorun ile ilgili maalesef bilgi sahibi değilim. Bilen birinin çıkacağını ümit ediyorum.merhaba yardımcı olabilirmisiniz Nokia Lumia 820 QHSUSB_DLOAD Sorunu Yardım Lütfen :(
Bilen biri çıkmazsa telefon çöp olacak maalesef, ilginiz için teşekkürlerBende 4.5 sene Lumia 820 kullandım ama bu sorun ile ilgili maalesef bilgi sahibi değilim. Bilen birinin çıkacağını ümit ediyorum.
O kadar telefon kullandım ama kullanırken en çok zevk aldığım ve sevdiğim telefondu Lumia. Şimdi Iphone var ama aynı zevki vermiyor. Halen çalışıyor oğlum kullanıyor. İnşallah sorununuz çözülür.Bilen biri çıkmazsa telefon çöp olacak maalesef, ilginiz için teşekkürler![]()
Değişik bir bakış açısı ama mantıklı.Niye çöp olsun ki spotify çalsin 7\24 maxiplas5 öyle şuan Led Zeppelin Since i ' ve Been Loving You 2007 remasterversion Live version from Song Remains The Same çalıyor 8:24 dakika....
Brick oldu telefon reisNiye çöp olsun ki spotify çalsin 7\24 maxiplas5 öyle şuan Led Zeppelin Since i ' ve Been Loving You 2007 remasterversion Live version from Song Remains The Same çalıyor 8:24 dakika....
Artık WP diye bir sistem kalmadığı için maalesef bu sorunlar ve çözümleri zorlaşıyor.Brick oldu telefon reis![]()
Aynen, Microsoft bu konuda hata yaptı bence. Fazla olmasa da belli bir kullanıcı kitlesi var WP'nin. Geliştiriciler uygulama geliştirmeye yanaşmadığı için mağazası çok boş kalmıştı oysa ki en kolay uygulama geliştirilen sistemdiArtık WP diye bir sistem kalmadığı için maalesef bu sorunlar ve çözümleri zorlaşıyor.
Kesinlikle katılıyorum size. WP çok güzel bir sistemdi. 6-7 sen önce kullandığı özellikler halen İOS' ta yok. Mağaza ve uygulama konusunda MS ilgisiz ve yetersiz kaldı. Bana göre WP android ve İOS' tan daha güzel ve sağlam bir işletim sistemiydi.Aynen, Microsoft bu konuda hata yaptı bence. Fazla olmasa da belli bir kullanıcı kitlesi var WP'nin. Geliştiriciler uygulama geliştirmeye yanaşmadığı için mağazası çok boş kalmıştı oysa ki en kolay uygulama geliştirilen sistemdi