- Konuyu başlatan
Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Telefonu fırlatıp deneyesim geldi şu sensörü. 

Şu telefona daha güzel bir tasarım koysalardı(Optimus G tarzı)favori android telefonum olurdu ama bir şeyi eksik yapıyorlar arkadaş ama özellikleri güzel olan bir telefon çamur atmaya gerek yok(çamur atmayanada boşa sinirlenmeye gerek yok)
Bilmiyorum, öyle bir sıkıntımız yok şimdilik. Güncelleme ihtiyacı hissetmiyorum.4.4 ten sonra güncelleme alacak mı?
4.4 ten sonra güncelleme alacak mı?
Telefonu fırlatıp deneyesim geldi şu sensörü.![]()
Bugün İşyerimde Masamdan Düştü Ve Gene Kapanmıştı Ve Hala Stabil Çalışıyor Yada Ben Şansımı Fazla Zorluyorum![]()
Evet Airdroid den sonra çok yenilikçi bir yaklaşım tebrik ediyoruz Lgyi
hocam ha 2 ha 3 rakiplerine bak s4 10 milyon iphone 5 5s daha fazlacihazın satıs rakamları doğru değil aktiflestirilen lg nin sitesinde kayıt yapılanlar 3 milyon. Satılıp kallanılan daha fazla. Eğer g2 kullanıyornsanız lg nin sitesinden kaydedin cihazınızı.
cihazın satıs rakamları doğru değil aktiflestirilen lg nin sitesinde kayıt yapılanlar 3 milyon. Satılıp kallanılan daha fazla. Eğer g2 kullanıyornsanız lg nin sitesinden kaydedin cihazınızı.
s4 10 milyonmu![]()
çevreye duyarlı boş kutuları :mrgreen:samsung boş kutuyu satsa 10 milyonu geçer![]()
G2 nin üzerinde ivme için özel bir sensör var antutuda bakıldığındada gözükyor ve bu sersör telofonun ani düsmeliri darbelere bağlı olarak kapatıyor. Roomda uzun inceleme sonucu çıktı budu. Birde nem için sersör benzeri bir yapı kullanmısar. Cihaz su gördüğünde uzun bir müktet kendini açmiyor ekranda su damlalı bir üçgen içinde ünlem çıkıyor tak diye kapatıyor. Roomdada gömülü görsellerde var. Tabi görselleri bir türlü kopyamayamadım kopyalayabilirsem atarım roomdan.Telofununda höpörlörü ve ahizesi olması gerekenden yarı yarıya avrupa ses seviyesi standartlarına uyuldu için düşük cihazda bir takım değer değistirmeler yapılararak %100 kullanılabiliyor. Ve gerçekten tatmin edici bir seskalitesi var.
ek olarakda telofonun ivmesi sim kart kısmındaki yatakta yazıyor bu dikkatimi çekti.
Telofonun room incelemelerine halen devam ediyorum yeni özellikler buldukça bunlardanda değinicem.
Yalnız bu ivme acaba neden düşürme testlerinde çalışmadı?
Demekki sanıldığı gibi ucuz plastik bir telefon değil. =)
htc one almayı düşünüyorum bu ara telefonu satıp... ancak bu konudan sonra aklım g2 ye kaydı ister istemez... ancak şimdi alamam heralde fiyat yüksektir... bu arada güncel fiyatı nedir g2 nin?? sıfır fiyatı?
htc one almayı düşünüyorum bu ara telefonu satıp... ancak bu konudan sonra aklım g2 ye kaydı ister istemez... ancak şimdi alamam heralde fiyat yüksektir... bu arada güncel fiyatı nedir g2 nin?? sıfır fiyatı?
ßLaCkЯiDeЯ;3173156 dedi ki:6 gün HTC kullandım şimdi G2 kullanıyorum aralarında bir fark yok telefonda oyun oynayan biri olmadığım için GPU farklılığı hakkında bir şey diyemiyeceğim
Şimdi bazı sitelerde kampanyalarda HTC ile arada 100 - 150 tl fark var ama HTC Kamera sorunlu çok az sorunsuz var karanlık çekimlerde pembe çekiyor
Bakınız
Diğer bir yandan da Ultrapixel kamera oldukça yetersiz örnek çekimler
http://forum.shiftdelete.net/htc/348537-htc-one-resim-kalitesi.html
- - - Mesaj Güncellendi - - -
6 gün HTC kullandım şimdi G2 kullanıyorum aralarında bir fark yok telefonda oyun oynayan biri olmadığım için GPU farklılığı hakkında bir şey diyemiyeceğim
Şimdi bazı sitelerde kampanyalarda HTC ile arada 100 - 150 tl fark var (LG 32 gb için) ama HTC Kamera sorunlu çok az sorunsuz var karanlık çekimlerde pembe çekiyor
Bakınız
Diğer bir yandan da Ultrapixel kamera oldukça yetersiz örnek çekimler
http://forum.shiftdelete.net/htc/348537-htc-one-resim-kalitesi.html