G2'nin Güzellikleri ve İnce Detayları

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hayır telefon tam kapalıyken Alarm çalmıyor. Akıllı telefonlarda pek çalan görmedim. Gerçi günümüzde telefonunu yatarken kapatan da hiç görmedim.

Güya akıllı telefon olacaklar haa :D
Samsung wifi kapalıyken çalıyor bunlar çalmıyor :D

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ios, android, windows phone telefonlardan hiç birinin alarmı kapalıyken çalmıyor
Onu hiç denemedim ama büyük ihtimal çalışıyordur Tunahana sormak lazım denesin o bi :)
Hayır telefon tam kapalıyken Alarm çalmıyor. Akıllı telefonlarda pek çalan görmedim. Gerçi günümüzde telefonunu yatarken kapatan da hiç görmedim.

arkadaşlar telefon için ekstra uygulama ile oluyormuş sanırım gm discovery de varmış bu özellik kendinden :) ancak tam detayını öğrenemedim daha uçak moduna alıp alarm kuranlar oluyormuş ancak öyle de bir anlamı kalmıyor sonuçta telefon kapanmamaış oluyor.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bi önceki sayfada s4 ile g2 kamerası eşit falan denmiş düzeltiyim. G2'nin kamerası S4'ten ve Note3'den daha iyi.

Samsung zamanında Galaxy serisiyle belli bi ivme yaptığı için LG biraz şanssız bu konuda malesef.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar telefon için ekstra uygulama ile oluyormuş sanırım gm discovery de varmış bu özellik kendinden :) ancak tam detayını öğrenemedim daha uçak moduna alıp alarm kuranlar oluyormuş ancak öyle de bir anlamı kalmıyor sonuçta telefon kapanmamaış oluyor.

Telefonu yatarken hiç kapatmadım. Kapatmayı da düşünmüyorum.
Note 2'de denedim şimdi onda da telefon kapalıyken alarm çalmıyor. =)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şu konuya lg özellikleri haricinde eleştiri veya kıyaslama ilgili biri daha yorum atarsa kalbini çok pis kırıcam bak !
Telefonu uçak moduna alıyosun ekranın parlaklığını sıfıra indiriyorsun telefonun şarjı %100de ken 12 saatlik uyku çek kalktığın zaman %100 de buluyorsun. Telefonu kapatıp neden açarsın ram temizlemek için arkadaki uygulamaların sonlanması için onuda uyandıktan sonra 2 dakkada yaparsın olay biter. Şimdi anti g2 ciler lütfen konuyu terk edin yoksa şikayet etcem başlarım samsungada sonyede.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ben de neden virgül koymadı diyorum. :D

Heh işte Samsungun akıllı olmayan telefonunu kast ettim :D

Şu konuya lg özellikleri haricinde eleştiri veya kıyaslama ilgili biri daha yorum atarsa kalbini çok pis kırıcam bak !
Telefonu uçak moduna alıyosun ekranın parlaklığını sıfıra indiriyorsun telefonun şarjı %100de ken 12 saatlik uyku çek kalktığın zaman %100 de buluyorsun. Telefonu kapatıp neden açarsın ram temizlemek için arkadaki uygulamaların sonlanması için onuda uyandıktan sonra 2 dakkada yaparsın olay biter. Şimdi anti g2 ciler lütfen konuyu terk edin yoksa şikayet etcem başlarım samsungada sonyede.

Bro bu laflar bana mı? Samsung dedik ama neyle ilgili konuştuğumuzu yanlış anlamamışsındır umarım. Zira burda g2 yi falan eleştirmedim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Tamam dostum sakin ol ve elindeki G3'ü yavaşça yere bırak. :D kıskançlıktan çatlıyorlar yoksa her fırsatta niye G2 kötülesinler ki dostum. :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Heh işte Samsungun akıllı olmayan telefonunu kast ettim :D

Bro bu laflar bana mı? Samsung dedik ama neyle ilgili konuştuğumuzu yanlış anlamamışsındır umarım. Zira burda g2 yi falan eleştirmedim.

Yok bro sana demedim yanlıs anladın :D kötüleyen topluluğa lafım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tamam dostum sakin ol ve elindeki G3'ü yavaşça yere bırak. :D kıskançlıktan çatlıyorlar yoksa her fırsatta niye G2 kötülesinler ki dostum. :D

Tunacım g3 çıktımı yere bırakıyım :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G3 yıllardır var yeni mi çıkcaktı. Ehuehueh :P

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G3 yıllardır var yeni mi çıkcaktı. Ehuehueh :P

Ama varya bu iphone gibi yapsa lg iyi olur, g3 ten başlayıp g4 g5 g6 diye gitse :) en yeni en iyi donanımları eklese bir önceki çıkarttığı telefondaki kusurları yeni yaptığı telefonlarda kaldırsa off abi iphone tarih olur :D g6 çıktığını düşünsene 10.000 mAh Ehuehueh :P

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Telefonu yatarken hiç kapatmadım. Kapatmayı da düşünmüyorum.
Note 2'de denedim şimdi onda da telefon kapalıyken alarm çalmıyor. =)

sen düşünmüyon kardeş ben düşünüyom bu kadar basit sen kapatmıyorsun diye bizde kapatmayacak değiliz ya varsa bu konuda bir uygulama varsa bilgin paylaş kapatan kapatır kapatmayan kapatmaz kimseyi de ilgilendirmez.

recepsah

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Simge Düzenleyebiliyorsunuz.
Herhangi bir simgeye uzun süreli basınca üzerinde çıkan kırmızı düzünleme butonuna basıp, simgeyi değiştirebiliyor hatta simge düzenleme kısmında yukarda ikinci kısma geçip istediğiniz boyutta galerideki herhangi bir resmi simge olarak kullanabiliyorsunuz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sen düşünmüyon kardeş ben düşünüyom bu kadar basit sen kapatmıyorsun diye bizde kapatmayacak değiliz ya varsa bu konuda bir uygulama varsa bilgin paylaş kapatan kapatır kapatmayan kapatmaz kimseyi de ilgilendirmez.

Kardeşim burası bunun yeri değil zaten gidip uygulama isteği yapın. Bu konuda G2'nin ayrıcalıkları anlatılıyor. Siz sordunuz biz de olmuyor dedik. Bahsettiğiniz özellik hiçbir akıllı telefonda yok zaten varsa da herkes kendi bölümünde açıp anlatsın. Uygulama isteklerinizi uygulama bölümünden yapınız. Lütfen konu kirliliği yapmayalım.

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tel icin ole cok dayaniksizdir denildiki korkudan teli tek elle bile tutmamaya calisiyodum ama bu gun teli 2 kez yanlislikla yere dusurdum hemde kaldirmda beton zeminin ustune 2 seferdede kesin kirildi diyerek kaldirdim ama telde cizik yok :D bunu g2 kullandigin icinde yazmiyorum telle ilgili bir mobil internet sorunum vardı :ss internet kafasina göre gelmiyordu gsme aldim Ag modunu sabahtan bole bi sorunum olmadi isallah sorunu cozmusumdur

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu tel icin ole cok dayaniksizdir denildiki korkudan teli tek elle bile tutmamaya calisiyodum ama bu gun teli 2 kez yanlislikla yere dusurdum hemde kaldirmda beton zeminin ustune 2 seferdede kesin kirildi diyerek kaldirdim ama telde cizik yok :D bunu g2 kullandigin icinde yazmiyorum telle ilgili bir mobil internet sorunum vardı :ss internet kafasina göre gelmiyordu gsme aldim Ag modunu sabahtan bole bi sorunum olmadi isallah sorunu cozmusumdur

Geçmiş olsun. Kırılma işi nasiptir. Herkes nasibini yaşar. Ben de düşürdüm bir şey olmadı. İnşaAllah da olmaz.
İnterneti gsm'e aldım derken 2G'ye mi aldın sadece 2G mi kullanıyorsun?

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun. Kırılma işi nasiptir. Herkes nasibini yaşar. Ben de düşürdüm bir şey olmadı. İnşaAllah da olmaz.
İnterneti gsm'e aldım derken 2G'ye mi aldın sadece 2G mi kullanıyorsun?
saolsin isallah seninkinede bisi olmaz Valla Gsme alinca gitmedi wcdma ya alinca sebekede gidiyo garip bi durum Otomatik yaptigindada bazen geliyo bazen internet gelmiyo cozemedim acaba simkarttami sorun var sim kart kirdirdim cunki

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim burası bunun yeri değil zaten gidip uygulama isteği yapın. Bu konuda G2'nin ayrıcalıkları anlatılıyor. Siz sordunuz biz de olmuyor dedik. Bahsettiğiniz özellik hiçbir akıllı telefonda yok zaten varsa da herkes kendi bölümünde açıp anlatsın. Uygulama isteklerinizi uygulama bölümünden yapınız. Lütfen konu kirliliği yapmayalım.

kardeşim nerden biliyosun olmadığını gm discovery gibi 400tl lik bir telefonda olabiliyorsa elbet ya romu ya bi apk sı ya bir uygulaması vardır hala hiç bi telde yok diyorsun sana söylüyorum oluyo diye anlamıyon heralde hala olmuyor diye konuşuyorsun bilmiyorsan gölge etme bilmiyorum de konuyu başka yerlere çekme isteyen kapatır isteyen kapatmaz bunu ısrarla 2 defa yazmanın alemi yok.

milyonlarca uygulama var mağazada hepsini denedin baktın mı da olmuyor diyorsun
bizde g2 aldık kullanıyoruz birşey soruyorum ikide bir ben gece kapatanı görmedim yok gece kapatılır mı diye yorumlar yazıyorsun bu konuyla ilgili xda da rom veya apk arayacağın yerde hala konuşuyorsun radyo da yok bu telefonda ama bak ana konuda ingiltre rom yükleyince geldiğini söylüyorlar öneri bul öneri kapatan kapatmayan diye yorum yapma.

edit: pm atıldı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
kardeşim nerden biliyosun olmadığını gm discovery gibi 400tl lik bir telefonda olabiliyorsa elbet ya romu ya bi apk sı ya bir uygulaması vardır hala hiç bi telde yok diyorsun sana söylüyorum oluyo diye anlamıyon heralde hala olmuyor diye konuşuyorsun bilmiyorsan gölge etme bilmiyorum de konuyu başka yerlere çekme isteyen kapatır isteyen kapatmaz bunu ısrarla 2 defa yazmanın alemi yok.

bizde g2 aldık kullanıyoruz birşey soruyorum ikide bir ben gece kapatanı görmedim yok gece kapatılır mı diye yorumlar yazıyorsun bu konuyla ilgili xda da rom veya apk arayacağın yerde hala konuşuyorsun radyo da yok bu telefonda ama bak ana konuda ingiltre rom yükleyince geldiğini söylüyorlar öneri bul öneri kapatan kapatmayan diye yorum yapma.

Güzel abim alıntıladığın mesajımı tekrar okur musun? Bu konu uygulama paylaşma konusu değil. Aksine telefonun uygulama yüklemeden neler yapabildiğini gösteren bir konu. Bahsettiğin özellik G2'de yok. Eğer bunu yapabilen bir uygulama istiyorsanız bunu buradan değil, uygulama istek bölümünden isteyiniz. GMD'de bu özellik varsa ne güzel. GMD kullananlar da bir konu açıp bu güzel özelliği anlatabilirler.

Size alternatif olarak önerebileceğim şey ise telefonu Gece Moduna almanız olacak. Uygulama kurmadan telefonu tüm bildirimlere kapatıp sadece alarm için bu şekilde açık tutabilirsiniz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonu geceleri Sessiz Mod'a alıp alarm için kullanabilirsiniz. Bunun için ekstra program kurmanıza gerek yoktur. Bu özellik Samsunglarda da olduğu için bu konuda değinmek istemedim.

ujaqyja6.jpg
5yjata5u.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Kardeşim okuma zorluluğumu çekiyorsun ? Burası lg g2 telefonun uygulama haricinde kendi özelliklerinin paylaşıldığı bir konu. Telefonu kapattıktan sonra alarm çalmıyor. Bunun uygulaması apksini bu konuda değil uygulamalarda ara veya foruma konu aç iste burdan neden istiyorsun halen anlamış değilim sanki uygulama dağıtım konusu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kardeşim okuma zorluluğumu çekiyorsun ? Burası lg g2 telefonun uygulama haricinde kendi özelliklerinin paylaşıldığı bir konu. Telefonu kapattıktan sonra alarm çalmıyor. Bunun uygulaması apksini bu konuda değil uygulamalarda ara veya foruma konu aç iste burdan neden istiyorsun halen anlamış değilim sanki uygulama dağıtım konusu.

Tamam tartışmaya gerek yok ben çözüm bildirdim =)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sessız modda alarm olayı hemen hemen her androıd telefonda var naptınız.

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 4 ay s4 kullandım ve sonra satıp g2 aldım telefondan çok memnunum ama arasında farklara gelecek olursak bu arada samsungcuyum bunuda belirteyim.S4 kamerası bana göre daha güzel güncelleme destek açısında gene samsung çok iyi.Lg nin en büyük sıkıntısı güncellemeydi ve halada devam ediyor 4.4 kitkat getirecek demişler ama nezaman 2014 şubat mart vs o 2 3 ay daha sarkar ve android yeni sürüm çıkartır.G2 ye gelince telefon gerçekten çok güzel stabil ve hızlı.Bataryası çok iyi Castle Td diye bir oyun oynuyordum s4 de telefon patlıyacak gibi ısınıyordu ama g2 de ısınma dan eser yok. ve batarya dediğim gibi s4 de hergün mutlaka şarj etmem gerekiyordu g2 de 2 günde 1 şarj ediyorum.Ekran kalitesi bence g2 çok iyi parlaklık vs. sd kart takılmaması eksi bir özellik bana göre mesela ben 16 gb almadım ama sd kartı takmak isterdim. Onun dışında s4 de sensörler var ama hangi s4 kullanıcısında o sensörler açıkkı ben kullandığımda açık olmadı halde 1 gün dayanmıyordu açık olsa demek ki yarım gün gidecek telefon.Neymiş film izlerken başka yere bakınca oto duruyormuş durmasın efendim benim için bunlar bir özellik değil.ve ayrıca bunlar g2 de de var. G2 de otomatik kulağına götürünce aramayı kullanıyorum ama o güzel bir özellik.

S4 satıp amacım note 3 almaktı ama g2 aldım pişman değilim ama samsung kullanmak isterdim tabi.

Ama g2 almayı düşünen arkadaşlar için rahatlıkla alabilirsiniz.

Not: özellikleri bende kullandıkça paylaşırım(ilginç olanları)