G2'nin Güzellikleri ve İnce Detayları

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] , bana şu konunun linkini atar mısın, tapatalktan link köprüsüne tıklanmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar benim bir sorum olacak LG g2 yi daha dün medcell garantili olarak aldım birincisi bu firma ne kadar güvenilir bilginiz var mı?2. side telefonun arkasında ince kagıt bir sticker varbur telefonun seri nosu ve imei numarası yazıyor bunu söksem servis açısından bir problem olurmu?

Live_Alien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar benim bir sorum olacak LG g2 yi daha dün medcell garantili olarak aldım birincisi bu firma ne kadar güvenilir bilginiz var mı?2. side telefonun arkasında ince kagıt bir sticker varbur telefonun seri nosu ve imei numarası yazıyor bunu söksem servis açısından bir problem olurmu?
Medcell in garantisi hakkinda bir bilgim yok ama arkasindaki i
Medcell in garantisi hakkinda bir bilgim yok ama arkasindaki imei nin yazili oldugu kağıdı koparirsan bisi olmaz.