G2'nin Güzellikleri ve İnce Detayları

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonu fırlatıp deneyesim geldi şu sensörü. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yeniden Başlama süreleri:
G2: 26.81sn
Note 3: 31.39sn
Note 2: 40.68sn

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu telefona daha güzel bir tasarım koysalardı(Optimus G tarzı)favori android telefonum olurdu ama bir şeyi eksik yapıyorlar arkadaş ama özellikleri güzel olan bir telefon çamur atmaya gerek yok(çamur atmayanada boşa sinirlenmeye gerek yok)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şu telefona daha güzel bir tasarım koysalardı(Optimus G tarzı)favori android telefonum olurdu ama bir şeyi eksik yapıyorlar arkadaş ama özellikleri güzel olan bir telefon çamur atmaya gerek yok(çamur atmayanada boşa sinirlenmeye gerek yok)

Evet her telefonda eksik şeyler var malesef. Satış politikası için asla kusursuz cihaz satmıyorlar. Buna da biz sebep oluyoruz. Telefon firmalarının kölesi durumuna geldik. Onlar çalıyor biz oynuyoruz. Ancak yine de tasarımı benim hoşuma gidiyor. Zevk meselesi bu. Ben orta ayarda buldum tasarımını, kimisi muazzam diyor, kimisi berbat diyor.
Telefon daha elimden hiç kayıp düşmedi. Tutuşu çok iyi. Elime en iyi oturan telefon bu oldu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Müzik çalarda da ince detaylar mevcut. Yazılım mühendisleri hiçbir detayı kaçırmamışlar. Alalı 1 ayı geçmesine rağmen her gün yeni bir şey keşfediyorum telefonda.

1. Müzik çaların sağ üst köşesinde Youtube butonu mevcut. Dinlediğiniz müziğin videosuna tek tuşla ulaşıyorsunuz. Sizin için onu youtube'da arayıp hemen sonuçlarını gösteriyor.

ugutyda9.jpg

2. Üstelik telefona attığınız müziklerin ayrıntılarını da düzenleyebiliyorsunuz. Bu telefon bilgisayara tepki için üretilmiş adeta. Neredeyse G2 ile bilgisayara gerek kalmıyor gibi.

jubyduza.jpg

3. Ayrıca yine Youtube butonunun yanındaki butona basarak şarkı listesini görüntülediğinizde listenin her an düzenlenmeye hazır olduğunu görüyoruz. Şarkılarınızı hiçbir ayar butonuna basma gereği duymadan sıralayabilirsiniz. En soldaki üst üste 3 çizgi simgesine basıp aşağı/yukarı çekmeniz yeterli.

hu5ybe4e.jpg

1. Not: Bütün anlatımlarımı Galaxy Note Note 3 ile karşılaştırarak yapıyorum. Bu özellikler diğer markalarda varsa bilgilendiriniz.

2. Not: Bu konuda yalnızca stock özellikler anlatılmaktadır. Ekstra yazılımlarla kazandırılan özelliklerden bahsedilmemektedir.

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg artık 2011 den sonra ürettiği cihazçların hepsine güncelleme veriyor. Google nexus için lglede anlastı için g2 rahat 3 yıl sürüm vve stabilite güncellemesi alır. Bakınız mesala örnek olarak l serisindeki telofonlar4.2.2. Ve optimus 3d verdi güncelleme bile 2 yıl önceki 4.3 kadar performanslı. ÖJnemli olan stabil olmasığ zaten.
4.4 ten sonra güncelleme alacak mı?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Evet Airdroid den sonra çok yenilikçi bir yaklaşım tebrik ediyoruz Lgyi

airdroid ile bu işlem arasında en ufak bir benzerlik yok. airdroid senin telefonuna kurduğun üçüncü parti bir yazılım. çalışma mantığı ise arkada bildiğin bir webserver var.
airdroid senin cihazının belleğini bir harici disk gibi gösteremez dış dünyaya. onun işi webden den upload yaptırmak. bir megaupload tarzı bir yer gibi düşün (?)

ama bu özellik senin ne anladığından bağımsız gerçekten de çok başarılı bir özellik.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
şu telefon sadece 2 milyon satmış ya pes valla

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihazın satıs rakamları doğru değil aktiflestirilen lg nin sitesinde kayıt yapılanlar 3 milyon. Satılıp kallanılan daha fazla. Eğer g2 kullanıyornsanız lg nin sitesinden kaydedin cihazınızı.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
cihazın satıs rakamları doğru değil aktiflestirilen lg nin sitesinde kayıt yapılanlar 3 milyon. Satılıp kallanılan daha fazla. Eğer g2 kullanıyornsanız lg nin sitesinden kaydedin cihazınızı.
hocam ha 2 ha 3 rakiplerine bak s4 10 milyon iphone 5 5s daha fazla

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekimde 40 milyon sattığını biliyorum da arkadaşın 10 milyon demesine şaşırdım sadece çıktığı ilk ayda bile 10 milyon sattı. Adamlar pazarlamayı iyi biliyorlar herşey üretmek değil satmak da önemlidir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu konu bu tarz şeylerin tartışılacağı konu değil lütfen başka konuda tartışın.

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 nin üzerinde ivme için özel bir sensör var antutuda bakıldığındada gözükyor ve bu sersör telofonun ani düsmeliri darbelere bağlı olarak kapatıyor. Roomda uzun inceleme sonucu çıktı budu. Birde nem için sersör benzeri bir yapı kullanmısar. Cihaz su gördüğünde uzun bir müktet kendini açmiyor ekranda su damlalı bir üçgen içinde ünlem çıkıyor tak diye kapatıyor. Roomdada gömülü görsellerde var. Tabi görselleri bir türlü kopyamayamadım kopyalayabilirsem atarım roomdan.Telofununda höpörlörü ve ahizesi olması gerekenden yarı yarıya avrupa ses seviyesi standartlarına uyuldu için düşük cihazda bir takım değer değistirmeler yapılararak %100 kullanılabiliyor. Ve gerçekten tatmin edici bir seskalitesi var.

ek olarakda telofonun ivmesi sim kart kısmındaki yatakta yazıyor bu dikkatimi çekti.

Telofonun room incelemelerine halen devam ediyorum yeni özellikler buldukça bunlardanda değinicem.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 nin üzerinde ivme için özel bir sensör var antutuda bakıldığındada gözükyor ve bu sersör telofonun ani düsmeliri darbelere bağlı olarak kapatıyor. Roomda uzun inceleme sonucu çıktı budu. Birde nem için sersör benzeri bir yapı kullanmısar. Cihaz su gördüğünde uzun bir müktet kendini açmiyor ekranda su damlalı bir üçgen içinde ünlem çıkıyor tak diye kapatıyor. Roomdada gömülü görsellerde var. Tabi görselleri bir türlü kopyamayamadım kopyalayabilirsem atarım roomdan.Telofununda höpörlörü ve ahizesi olması gerekenden yarı yarıya avrupa ses seviyesi standartlarına uyuldu için düşük cihazda bir takım değer değistirmeler yapılararak %100 kullanılabiliyor. Ve gerçekten tatmin edici bir seskalitesi var.

ek olarakda telofonun ivmesi sim kart kısmındaki yatakta yazıyor bu dikkatimi çekti.

Telofonun room incelemelerine halen devam ediyorum yeni özellikler buldukça bunlardanda değinicem.

Yalnız bu ivme acaba neden düşürme testlerinde çalışmadı?

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
karıştı beyler düzeltemeyince :mrgreen:

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yalnız bu ivme acaba neden düşürme testlerinde çalışmadı?

testlerin dğrulundan shiç bir şekilde emin olmayın. Adam telofonu bırakıs seklini vs göstermiyor ve telofon tam alttan darbe yiyecek şekilde roket gibi yere nasıl düscek. Testlerde doğrulmuk genelde %0 drır. Çnkü samsung sony ve lg nin sahte telofontestlerini datıyor

e_rkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demekki sanıldığı gibi ucuz plastik bir telefon değil. =)

benimde bugün 2. düşüşü oldu. 2.sinde yaklaşık 1metreden ekranın üstüne pürüzsüz betona düştü aha bu sefer gitti dedim tırsa tırsa aldım teli yerden baktım çizik yok :) ama ne yalan söyliyeyim aldıgımda ilk düşüşünde ekran gider diyodum :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sen yine de dikkatli ol. Ama şunu da unutma: "sakınan göze çöp batar." :D

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
htc one almayı düşünüyorum bu ara telefonu satıp... ancak bu konudan sonra aklım g2 ye kaydı ister istemez... ancak şimdi alamam heralde fiyat yüksektir... bu arada güncel fiyatı nedir g2 nin?? sıfır fiyatı?

6 gün HTC kullandım şimdi G2 kullanıyorum aralarında bir fark yok telefonda oyun oynayan biri olmadığım için GPU farklılığı hakkında bir şey diyemiyeceğim

Şimdi bazı sitelerde kampanyalarda HTC ile arada 100 - 150 tl fark var ama HTC Kamera sorunlu çok az sorunsuz var karanlık çekimlerde pembe çekiyor
Bakınız

Diğer bir yandan da Ultrapixel kamera oldukça yetersiz örnek çekimler
http://forum.shiftdelete.net/htc/348537-htc-one-resim-kalitesi.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

htc one almayı düşünüyorum bu ara telefonu satıp... ancak bu konudan sonra aklım g2 ye kaydı ister istemez... ancak şimdi alamam heralde fiyat yüksektir... bu arada güncel fiyatı nedir g2 nin?? sıfır fiyatı?

6 gün HTC kullandım şimdi G2 kullanıyorum aralarında bir fark yok telefonda oyun oynayan biri olmadığım için GPU farklılığı hakkında bir şey diyemiyeceğim

Şimdi bazı sitelerde kampanyalarda HTC ile arada 100 - 150 tl fark var (LG 32 gb için) ama HTC Kamera sorunlu çok az sorunsuz var karanlık çekimlerde pembe çekiyor
Bakınız

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ßLaCkЯiDeЯ;3173156 dedi ki:

Şimdi bazı sitelerde kampanyalarda HTC ile arada 100 - 150 tl fark var ama HTC Kamera sorunlu çok az sorunsuz var karanlık çekimlerde pembe çekiyor
Bakınız

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi bazı sitelerde kampanyalarda HTC ile arada 100 - 150 tl fark var (LG 32 gb için) ama HTC Kamera sorunlu çok az sorunsuz var karanlık çekimlerde pembe çekiyor
Bakınız

teşekkürler bilgi için... peki g2nin ses kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz?? hoparlör ve jack çıkışını ayrı ayrı derecelendirirseniz iyi olur :)